Локомотив Пловдив набор 2004 загуби с 2:3 след изпълнение на дузпи от тунизийския Корвър Коучинг в полуфинала на международния турнир Gothia Cup в Швеция. В редовното време срещата завърши 1:1. Първо африканския тим откри резултата в самото начало, но момчетата на Апостол Костадинов успяха да изравнят малко преди края.

Припомняме, че преди този мач, от началото на надпреварата черно-белите записаха 7 победи и допуснаха само една загуба, която бе в груповата фаза.

Въпреки поражението на полуфинала “смърфовете” постигнаха изключително голям успех, нареждайки се сред 4-те най-добри отбора на най-силния детско-юношески турнир в света.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 25
    1

    Браво на малките Локомотивци !!! Няма значение от кой отбор са, по-важно е че са пловдивчани и отново показват кой е най-фуболния град в България. Трябва да се гордеем а не само хулене и писане на глупости по форумите от феновете на двата отбора. Браво вчера на Ботев който показа прекрасен футбол и заслужено с Лудогорец трупат коеф. за България. Отдаваме дължимото защото вчера бяха Ботев утре ще са Локомотив защото колелото се върти и много рядко и двата отбора сме били силни по едно и също време. Успех с Маритимо а на ЛОКО с Левски.

Коментарите са затворени