Още един голям локомотивец освен Мартин Камбуров е дал заем на клуба, чрез който да помогне за извършването на належащи плащания, пише Тема Спорт. Това е почетният президент Христо Бонев. Зума е предоставил през пролетта 30 хиляди лева за нуждите на черно-белите. Парите са му били върнати. Във вторник Крушарски призна, че Камбуров е дал 21 хиляди лева на Локо.

Самият бизнесмен наскоро съобщи, че още един човек е помогнал с известна сума, и според информация на “Тема Спорт” това е именно Бонев. Крушарски бе категоричен, че няма да откаже помощ от никого. Вчера той трябваше да плати по още една заплата на треньорите от школата, както и на служителите в клуба. До снощи нямаше индикации това да се е случило. На играчите все още се дължат по 8 премии и 4 наема за квартири. Кога ще бъдат платени те – няма яснота, футболистите очакват наемите и част от премиите им да бъдат изчистени преди мача с Левски.

В същото време стана ясно, че Димитър Велковски ще смени контузения Димитър Везалов в зоната на левия бек за сблъсъка със сините. Мачът на “Лаута” е в неделя от 21:00 часа. Везалов може да пропусне срещите на смърфовете за близо месец напред. И двамата не са типични крайни бранители, като Велковски по-често е използван по крилото.

Двойката централни защитници отново ще е в състав -Ивайло Марков – Пламен Николов. На десния бек без алтернатива е Пламен Крумов. Симеон Райков продължава да тренира с тима, като се очаква в понеделник да подпише с клуба. Договорът му ще е до края на сезона, но ако през зимната пауза си намери отбор в чужбина, ще бъде пуснат без трансферна сума.

Прочети още на: http://www.gol.bg/a-grupa/2017-07-20/zuma-zahranil-krusharski-s-30-bona

38 КОМЕНТАРИ

  1. Аз имам един хуй тука, Боздуган му викат жените. Да ви го дам назаем, ще си почешете дупетата с него и ще ми го върнете. Използвайте смазка. Обилно.

  2. 18

    Интересно Лупи от Говедарци на колко хора още “…НЕ ДЪЛЖИ…” пари?! Футболисти, треньори, работници, служители, доставчици, контрагенти, НАП, НОИ, банки, …………!!! Този се оказа измамник, обещаващ “светло” бъдеще, но с пробити джобове и самочувствие на “капитан на кораба”, без никакво покритие!

    • На този комсомолец-капиталист, някой виждал ли му е заводите, дето са “по света и у нас”???

      • Интересно, ако въобще има толкоз много фабрики, работниците му, получават ли заплати?

      • Аз им дадох,изпих ракията,върнаха бутилките,и ето ти пара..тва е.

  3. 11
    7

    Бонев, като си казал А, кажи и Я. Кайи сега и колко пари получаваш и какво си свършил за тях? Все пак си дал ЗАЕМ, а не ПОДАРЪК на Локомотив, а бързаш да се похвалиш във вестниците. А билетче плащаш ли си? Карта купи ли си? Крайно време е да разберем, че без да даваме, не може да искаме. Когато почнем редовно да си пълним стадиона и да плащаме билет поне по 10 евро, тогава ще искаме. На запад знаете колко хора ходят на мач и какви пари плащат за билет. А при нас как е – Крушарски дава собствени пари, а на всичкото отгоре го плюем! никой не го подкрепи пред копрумпираната община! Всички мължат като…. ! А на всичко отгоре искат и да командват зашото … били легенди… Ало в кой век живеем?!

    • 13
      2

      А ве дейба ваща мама локомотивскоциганска дейба!!!!!!!Обяснения ще ми искат!!!!!!! Педали

    • 1
      4

      Много си под всяко и интелектоално и професионалнониво ,за да търсиш някъкво и най- малко обяснениеот най-големия атакуващ халф в България!Затвори си миризливата уста и недей да ръсиш простотии в ефир!АНТИ ЛОКОМОТИВЕЦ!!!

      • 5
        4

        пич, след като сме толкова малки и незнаителни за да търсим “някъкво и най- малко обяснениеот най-големия атакуващ халф в България”, защо той смята за нужно да ни се похвали, е дал ЗАЕМ?! Да не би да е защото е интригант с голяма его?!

    • 3
      1

      Комсомолеца дава пари, за да “печели” обществени поръчки. В противен случай се назначава друг “бизнесмен” на баницата и Крушо си заминава на село! Средствата за Локомотив идват от нашите данъци!

  4. 3
    12

    Крушарски в интервюто си няколко пъти ясно каза, че няма финанси за голям бюджет на клуба и е отворен за всеки, който иска да дойде и да дава пари.Нека да бъдем обективни, когато избираме страна.Крушарски просто няма възможности човека, но заслужава благодарности, че подаде ръка в много тежък за клуба време и се нагърби да издържа клуба сам.Ако искаме да вдигнем бюджета за издръжката на представителния отбор трябва да се намерят още няколко човека, които да дават пари и да му помагат в издръжката.Другия вариант е да се намери по- богат собственик, което според мен е по-трудно.Крушарски също човекът каза, че търси хора, които да му помагат, но никой неще да дойде в нашата футболна джунгла, а той е бизнесмен с много контакти…смятайте щом той не може да намери, колко по-трудно би било за нас.Бонев и Узунов 1г. обикаляха докато го намериха.Затова мълчат легенди и фракциите! Или нов човек или да се намерят още 2-3ма човека, които да дават по 1млн.лв това е положението, ако искаме да имаме по-добър отбор!

  5. 15
    1

    Зуме, тъпак какво ревеш! Ми нали заради тези пари които даде , феновете ти пускаме безплатно да на оправяш! Аз даже и садо -мазо ти давам да ми правиш щото съм разкрепостена !!!!!

  6. 14
    2

    Браво на Зума! Аз имам обаче един въпрос По времето на Илиев и Коко Зума бе на заплата в Локото…Ако греша опровергайте ме!!! СЕГА ПРИ КРУШАРСКИ получава ли заплати и за какъв вид дейност? Тъй като Крущарски говори за прозрачност нека да има и светлина по този въпрос!

    • 17
      1

      Е, как бе – ако не получава – една секунда няма да стои на стадиона.
      Тоя е с обратна захапка, тъй че – не питай.

      • Ти си жалък жълт олгофрен!Такъвфутболист от световна класа отБотевъ никога не излизал и няма даизлезе!

        • Ако беше от световна класа нямаше да стой в отбора на гетото ! ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ където и да отидете сте цигани те затова не ви пускат да играете в ЕВОПРА щот сте мазни долни ЦИГАНИ !

  7. 20
    4

    Нежния беше пич Когато даваше пари от джоба си никога не е мрънкал за връщане ТУК ЛЕГЕНДАТА и други си искат парите

    • 5
      11

      Какви пари е дал Нежния? Пари даваше Николай Неделчев и то доста пари,кебапчията няма как да е давал защото не разполага с такива, даваха други момчета фенове на Локо!

  8. 17
    2

    И аз дадох пари на ЛОКОТО 15 лева Искам си

  9. 12
    7

    САМО КРУШАРСКИ измамниците вън от ЛОКОТО

  10. 16

    Това заприлича вече на циганска сватба /единия дал 30 бона, другия 21 бона /. А кума колко ще даде? Хора хубаво е че давате за отбора, ама не се бийте по-гърдите с това (става циганска работа) – скромността краси човека (нали мислите и помагате на отбора да е напред, а не вие )!!!

  11. 18

    Хахахахахахах
    ЕНЯМА ТАКИВА МАНГАЛИ АХАХАХААХАХААААХААААХАХАХАХААААХАХАХААХА ХААХАХААХАХАХАХААХАХАААХААХААХАХАХАХАААААААААААЙАХАХАХАХАХАХАХААХААХААХААХААЮХСХАХАХАХХААХАХХАХААХАХХАААХХААХАХАХААХАХААХАХАХААХААХААХАХАХАААААХАХАХААХАХАХАХАХААХАХАХАХААХАХАХААХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХААХАХАХАХАААХХАХАХАХАХАХАХАХААААХХА

    • Има жълт тъпунгер,има:50000хиляди в Изгрев Бойс!

  12. 20
    1

    Да не се окаже само, че всички футболисти са давали заеми на дон Крушон, за рандевутата му до Аржентина и Бразил. 🙂

    Щом доказан лапач като Узунов се е дистанцирал, значи положението наистина е много зле

  13. 23
    4

    Мухахахаха.Е няма такъв цирк!Само така,Крушо,дръж ги в будна кома,нека ни развеселяват тия несретници!!

  14. 29
    4

    Не може да е истина. Господин КУРшарски никога не би изостанал с плащанията. Това са измислици на жАлтурити. Ние сме вИлик отбор с вИлик президент.

Коментарите са затворени