Пламен Димов: Мачът с Бейтар е много по-важен

5
808

Централният защитник на Ботев Пловдив Пламен Димов заяви, че натоварването и тежките мачове са се отразили на играта на футболистите при загубата от Пирин Благоевград с 0:1.
“Мачът беше без никакви футболни достойнства. Мисля, че който беше вкарал гол, той щеше да спечели мача. Доста тежки мачове изиграхме. Имахме пътувания. В четвъртък ни предстои много по-важен мач и ще се готвим за него”, каза Димов.

“Искахме да почнем с победа, защото бе важно за нас. Хубавото във футбола е, че можем да се поправим. Доста брак имаше в нашите действия, но в нас имаше натрупана умора. Не ни се получаваше нищо, нямаше я енергията”, допълни той.

“Професионалисти сме и нямат нищо общо мачовете в Лига Европа с тези в първенството. Имах малък проблем и бях извън терените за 8 месеца заради неуредени документи. Сега обаче се чувствам много по-добре”, каза още защитникът.

“Цели нямаме. Играем мач за мач, колкото и клиширано да звучи. Искаме да се представяме все по-добре”, завърши Димов.

5 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  Какво стана с бразилеца дето беше контузен Рафаел уж бил излекуван не се чува нищо за него само в сайта стои в списъка на защитниците?

 2. 5
  14

  Ава Пламба най-важния мач за нас беше га ни дадоа купата ва да тейба.

 3. 17
  9

  По-добре е по-малко да приказваш и повече да тренираш, защото ако се погледнеш от страни ще видиш, че си голяма дупка! За сега имаш оправдание, но след един месец, няма кой да те трае!

  • Аре нещастнико, сега какво ще кажеш за Пламен Димов, кавал нещастен!

Comments are closed.