Хърватски ултрас на Хайдук Сплит от няколко дни надъхва фенове на Ботев за победа в Лига Европа над Бейтар Йерусалим. Марко Велич симпатизирана на канарчетата, като дори е посетил два мача на жълто-черните преди няколко години, когато е бил на стаж в България. “Samo hrabro Botev u EL !”, написа хърватският футболен запалянко в най-голямата фенска страница на канарчетата във фейсбук. Марко показа и завидната си колекция от шалчета, знамена, фланелки и значки на жълто-черния отбор, които е отнесъл със себе си в родината си след престоя си в Пловдив. От своя страна фенове на Ботев Пловдив искрено пожелаха успех на Хайдук Сплит срещу Левски София в същия турнир.

 

15 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    21

    И при нас е пълно с мюслита и мангали, нормално е да подкрепят отбора на турската банка.

  2. 5
    27

    Бахти грозния хърватски мангал. Срам ме е че съм от Ботев!

  3. 7
    48

    САМО ГО ВИЖТЕ,ТИПИЧЕН ПОМАК,ЧЕРЕН МАНГАЛ ТА ДРЪНКА! ТОЗИ Е БЕЖАНЕЦ 1000%

  4. 35
    3

    Локуто да заминават за Харманли, в бежанският лагер Талибаните имат турнир за купата на БХК:

    “Отбори на Сирия и Афганистан изиграха футболен мач в Харманли:
    Освен училище, в бежанския лагер в Харманли, вече се организират и футболни срещи, предаде bulphoto.com. В двора на бившето военно поделение е разчертано игрище и са сложени врати.

    Местните полицаи купуват потници с червен и жълт цвят, за да се отличават отборите. На двубоите има и по трима съдии – един главен и двама асистенти.

    Днешният зрелищен мач бе между отборите на Сирия и Афганистан.

    Някои играчи от бежанците дори мечтаят да ги забележат футболни спецове, тъй като сега е зимният трансферен прозорец .

    Бежанците в Харманли вече живеят в нови ремонтирани помешения в сградите на бившето военно поделение. Те дори се шегуват по между си, че в сравнение с палатките, стаите са като в 5-звезден хотел.

    https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/otbori-na-siriya-i-afganistan-izigrakha-futbolen-mach-v-kharmanli-snimki_news242471.html

  5. 5
    37

    Покажете му на хайвана и знамето с полумесеца , много ще ви се зарадва ,д’ейба и ибриците , за шепа алтъни от турската банка станахте за смях пред цяла България.

  6. 4
    47

    Мама ви дейба и журналистите загубени! И от това ли направихте новина бе? За трепане сте всичките!

    • 35
      3

      Споко, Ремзи. И нас ще ни покажат по медиите, когато ИДИЛ развее черно-бялото знаме на Ювентина Столипиново.

      • 4
        24

        Ей шматка,дори и сам не осъзнаваш колко си смешен.Ела на следващия мач при нас и питай за “Ремзи-то” да ти се изпикая в устата!
        Тука двама самозабравили се пишман журналисти правят новини от неща които не трябва и вие им се кефите като най-големите балъци!

        • 25
          1

          Ремзи, аз на мачове на Лайнут джамия не ходя, дейба твойта мама циганска дейба. Ако някой път стегнеш каруцата за Пловдив, обади се тогава да видим кой кого. Така ще ти се стегне изведнъж пикочния мехур, че само ще можеш да зяпнеш с миризливите лилави джуки, където планирам да екскрементирам мощно. Айде ся отивай да вееш знамето на ИДИЛ, дейба твойта мама, докомотивско-циганска дейба…

          • 16

            Абсолютна шматка и интернет-терорист. Жалко че при нас е пълно с такива като теб.Сигурно ходиш на мачове с дъждобран,фанела на клуба и 2-3 шала по теб + джапанки.

          • 14
            1

            Ако бях като теб – циганин гранясъл от Локумбахче, сигурно така щях да ходя.
            Само че само с джапанки и миризма на чесън и пот. Без шаловете, че току-виж някой жАлт ще те изнасили и след това ще ги използва за изтривалка.

  7. 7
    33

    Стига сте ни занимавали с глупости.
    То е ясно, че има фенове и на Локо и на Ботев по цял свят!!!

    • 49
      4

      Грешка. Извън България, столипиновския любимец има фенове само в Албания, Турция, Сирия и ИДИЛ!

Коментарите са затворени