Отборът на Ботев проведе официалната си тренировка на терена, на който в 21 ч. в четвъртък ще се изправи срещу Бейтар (Йерусалим) в първи мач от втория предварителен кръг на Лига Европа.

“Канарчетата” проведоха едночасово занимание на ст. “Ха Мошава” в Петах Тиква, което започна точно в 20 ч. в сряда вечер, непосредствено след края на тренировката на съперника в утрешния двубой.

Групата от 18 “жълто-черни” играчи проведе загрявка, след това играчите поиграха в любимите си квадрати, а основната част на заниманието бе игра на скъсен терен.

Момчетата на Николай Киров се запознаха с атмосферните условия, които се различават от тези в България по високата влажност.

По време на тренировката термометъра показваше температура от 29-30 градуса, но влажния въздух засили усещането за топлина. Прогнозата за утре вечер показва, че двубоят ще се играе при приблизително същите условия.

17 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    11

    ОПИТА…И СА НАДЯНА НА ХОЙ

  2. 2
    13

    Аллах наказа Лайногорец дето дадоха купичката на циганите и днес Жалгирис ги победи. Сега и Цска ще станат шампиони, другия път пак да лягат и да подаряват купи…

  3. 1
    11

    Охххх густо, как паднаха снощи Лайногорец. Другия път пак да подаряват купички. Господ забавя, ама не забравя.

  4. 27
    2

    Ха-ха! Същите закани ги слушахме преди мача с Партизани. То не беше 4:0, 5:0, 6:0. Без значение как ще свърши мача, ситуацията е следната: Носителят на купата на България за 2017г. Ботев Пловдив играе мачове в европейските клубни турнири!!! В същото време, никому неизвестното отборче Локо от стадиона зад Селскостопанския университет се готви в селската си база в Говедарци за велико дерби срещу евопейски колос от Велико Търново. Каква съдба!?!

  5. 18
    2

    Базата в Говедарци да не е по-лоша от този стадион?

  6. 17
    1

    Бухахахаха,разката им мамата Гуведарска!!

  7. 4
    21

    ЖЪЛТУРЦИ УТРЕ ЩЕ ВИ ПОЧЕРПЬТ ЕДНА ЖЪЛТА ТИКВА И ХУР ВИ В ГЪЗ КОН ВИ БРЪЗ КЪМ ДОМАТЮВУ ДА ПОЛИВАТИ РИКОЛТАТА МЪРШИ ;)))

  8. 20
    2

    Локуто да заминават за Харманли, в бежанският лагер Талибаните имат турнир за купата на БХК:

    „Отбори на Сирия и Афганистан изиграха футболен мач в Харманли:
    Освен училище, в бежанския лагер в Харманли, вече се организират и футболни срещи, предаде bulphoto.com. В двора на бившето военно поделение е разчертано игрище и са сложени врати.

    Местните полицаи купуват потници с червен и жълт цвят, за да се отличават отборите. На двубоите има и по трима съдии – един главен и двама асистенти.

    Днешният зрелищен мач бе между отборите на Сирия и Афганистан.

    Някои играчи от бежанците дори мечтаят да ги забележат футболни спецове, тъй като сега е зимният трансферен прозорец .

    Бежанците в Харманли вече живеят в нови ремонтирани помешения в сградите на бившето военно поделение. Те дори се шегуват по между си, че в сравнение с палатките, стаите са като в 5-звезден хотел.

    https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/otbori-na-siriya-i-afganistan-izigrakha-futbolen-mach-v-kharmanli-snimki_news242471.html

  9. 5
    20

    УТРЕ ЩЕ ВИ ПОЧЕРПЬТ ЕДНА ЖЪЛТА ТИКВА И ХУР ВИ В ГЪЗ КОН ВИ БРЪЗ КЪМ ДОМАТЮВУ ДА ПОЛИВАТИ РИКОЛТАТА МЪРШИ ;)))

  10. 6
    24

    Густо, майна! И жълтите доживяха да направят тренировка на истински стадион. От толкова радост и ентусиазъм на тая тренировка, няма да имат сили за мача. Но все пак кога са виждали стадион в Коматево…

  11. 24
    4

    Да гоейба в тотаджията тоя кривотиквест Камбур, да гоейба… Ако не беше правил бойкот на Армен Дюдю-Дрогерията, сега ний щяхме да сме в ЛЕ, ама на… ЖАлтитИ в Европа, па ний у шубраците в Говедарци.

  12. 6
    24

    Аллах наказа Лайногорец дето дадоха купичката на циганите и днес Жалгирис ги победи. Сега и Цска ще станат шампиони, другия път пак да лягат и да подаряват купи.

    • 21
      5

      На циганите нищо не са дали бе, патладжан крастав. Циганите през 2012-та легнаха като последните курви, каквито и всъщност са, дейба твойта мама циганска дейба.

  13. 24
    4

    Тия Жалгирис и те сателит на Лудогорец дейба… Долу УЕФА!

Коментарите са затворени