Ботев Пловдив ще играе с Бейтар Йерусалим във втория предварителен кръг на Лига Европа. Това стана ясно след като евреите победиха като гост Вашаш и се класираха напред в турнира. Жълто-черните ще са гости в първия мач. Срещата Йерусалим ще е на 13-и а в Бургас ще е на 20.07. В състава на новия съперник на Ботев Пловдив личи името на бившият играч на Ливърпул и Челси Йоси Бенаюн.

Тази вечер Бейтар се наложи като гост на Вашаш с 0:3 и с общ резултат 3:7 се класира за вотрия предварителен кръг.

42 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    6

    Ами Тошко,като си бърка в носа с кутрето ако се контузи и счупи кутре …Какво ще правим без Тошко,само той може дузпи да бие!

  2. 1
    6

    ЖЪЛТ неосведетелстван(психически разбира се) помияр!Ти докога се натискаш и не искаш да признаеш циганско-селския си произход?То си ти личи от всякъде!ИЗГРЕ-БОЙС е ваш не ена ЛОКО!

  3. 7
    37

    Хаха след албанския цска, жълтите дупедавци се изправят срещу израелския ботевЪ, само дето колкото общо имаха партизани с нашенския цска, толкова е общото между израелския ботевЪ и родния селски тук.
    https://youtu.be/GJOV_cN-JP8 – сган, мръсна, жълта и продажна, вижте какво значи националисти и патриоти – феновете им недооуснаха да подпишат с двама араби, а не като вас – само и само да видите победа над Ломомотив да се навеждате на Домусите И Пеевските! Вижте от клипа, какво значи родолюбци, националисти и патриоти.Жълтури, вие не заслужавате да носите името на революционера Христо Ботев.Сменете си името! Вие сте отборът през който са минали най-много фереджета.С право ви наричаме помаци! Серкановци, Рамадановци, Ходжи и Огняновци.Какъв Ботев сте вие, сган продажна?
    Тия евреи ще ви изнасилят. Набарахте един слаб отбор Партизани, който е на нивото на нашата Марица и много литнахте, но този път ще изядете поне по три светилника по главата и в двата мача.Бог да благослови Израел!

      • 1
        7

        ИЗГРЕ-БОЙС ,50000жълтурковци-цигани-мюсольмани нали ДЖАФГЕТ?

    • 35
      2

      Мършо, до снощи беше тиранец, днес си бейтарец, утре танганаец, само никога няма да си пловдивчанин и българин! Избърши си пяната от миризливата беззъба сура, нищожество!!!

    • 26
      1

      Простотия, злоба и комплекс. Това лъха от теб. Ботев Пд спечели купата и играе в ЛЕ. В момента представяме България и то добре, но явно ти не си българин за да пишеш такива простотии. А между другото знаеш ли кой отбор остана в историята като първият турски отбор в България? Хайде помисли малко и се наври в дупката от която си изпълзал.

    • 12

      Братко Мустафа, на жалтити не им пука дали ще ни бият или паднат от нас! Това е нашата основна цел в столипиновоциганският ни живот! Смърт и победа над жалтити! Аллах акбар! Саде Локо!

    • Тия неща ги четох и преди мача с албанците. Не виждам какъв е проблема, ако отпаднем, НО злобата и завистта в която се давиш в момента е БЕЗЦЕННА!

    • В грешка си ! В момента 80% от децата на докото са от турски произход.Отделно имате 4-5 футболисти и през вас минали 3 шефове турци ! КУР ЗА ЛОКО КУР ЗА МАНГАЛИТЕ !

    • Да ти еба майката неграмотна,ти ли ще говориш бе ибрикчия скапан? Левент ли ти каза какво да пишеш или на майкати ебача зеки Байрям? Или баща ви Джевизов? Кой бе циганино потурчин? Или Галка дето жълтия кур го ползва за смукалка?или майкати дъртата пиянка?

  4. 8
    3

    Хм, има разнопосочна информация за мястото на първия мач. В Израелските медии пише, че Бейтар ще е домакин на 13-ти юли. В сайта на УЕФА и в БГ медиите пише, че първият мач е в Бургас.

  5. 12
    7

    Само “Нафта”.
    “Нафтата” са най-великият отбор.
    Ако БФС направи пак нова “А” група,пак ще кандидатстваме/по документи,то с игра не можем/.

  6. 7
    11

    I see you’re trying to speak English. It’s understandable, however, work on your past and present tense. Big difference is the right way to say instead of big different

  7. 79
    12

    -Тате, тате, защо Ботев Пд бие, без милиони евро годишен бюджет, без гръмки имена и без дори да е бил в 6-цата?
    -Защото, малки ми Мюмюне, това са българите, а те са страховит народ. Имали са империя на три морета, носят името на велик поет и революционер, само с викове „на нож“ дедите им са превземали крепости и са всявали панически страх сред правоверните. Един българин/ботевист се равнява на 10 от нашите братя мюсюлмани. Това е, сине.

    • 9
      47

      Ботив, бият сине само аматьори, дори и те ги дрънкат от време на време.
      Когато бият Левски, ЦСКА и Лудогорец честно, тогава може да се причеслат към големия Локомотив Пловдив. А тия Локото, сине, къде ни хванат и ни лумкат. Затова статистиката е в тяхна полза. Затова, най-добре да си стоим на село и да си мълчим.

      • 26
        5

        А Льоку никой не бие, сине. Те са от маалата и никой не ги бръсне за сливи.

      • 10

        Сине бъде от който искаш само не бъди циганин от лаута това е най жалкото !

  8. 35
    11

    МАЧЪТ е днес между Локото и Оборище Пълен стадион с пловдивчани

    • То с кой друг отбор нали на Камбуров и на Крушо трябва да му върже от тото !

  9. 11
    33

    Ава Тодоре ний сми си на село а ти къде избяга ва нахуйник…..в село казаха че си станал гражданя ва….и от Ботяфъ си станал ва да тейба.

  10. 16
    8

    I am from israel..
    Yes we are israelis but 90% of our players are jews, there is no big diffrent.

  11. 49
    7

    НЯКОЙ Е ОТКРАДНАЛ НИКА НА ЛОШО КУЧЕ С ТУБИЧКА ВАЗЕЛИН, ВИБРАТОР ЗА ЛИЧНО ПОЛЗВАНЕ ,ДВА ЧИФТА ДАНТЕЛЕНИ УПОТРЕБЯВАНИ КЮЛОТИ и календар на ЛОКОТО .Моля да бъдат върнати доброволно в кафенето нва БАЙ МЮМЮН в ШЕКЕРА

  12. 8
    62

    поне да беше първият мач тук, че да се понапълни стадиона,че от 3 години не сме пълнили цял сектор….и сега кво-ще ни дръннат 4:0 в Израел и на Лазур никой няма да дойде….

    • 25
      3

      Няма кой да ви дръпнеш, вие не участвате, не го ли разбра вече, лайнометец…

  13. 23
    4

    Андрей , в грешка си. В първия мач сме домакини.

Коментарите са затворени