Войнов: Не съм доволен! Крумов: Чака ни тежък сезон ВИДЕО

22 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    3

    Тарторите къде са?! Защо не се намесят? Какво това равнодушие, което ги е обзело? Защо тарторите не поискат обяснение от Бонев или не говорят лично с Крушарски? Ако Крушарски не иска повече да се занимава с футбол да го каже и да започва да се търси изход от тежката ситуация? От проблемите не се бяга…няма да се разрешат сами! Неведнъж сме били в тежка ситуация и сме се оправяли, ще се оправим и сега, ако трябва и нов собственик ще се търси.Знам, че не е лесно, но така да стоим и да бездействаме доникъде няма да я докараме!

    • Май са напазарувани въпросните…Явно личният интерес е над всичко!

  2. 20
    5

    Жалко, много жалко за момчета! Защо трябва да изтърпяват подигравките на един случайно посочен бизнесмен (номенклатура), без капка идея за футбол и елементарно отношение към всичко!Срамно е , че трябва да се навежда глава към такъв човек в името на парата!На кой му се играе, когато не му е заплатено? Момчетата даже прекалено търпят всички простотии и къде е Локомотивската управа в лицето Узунов и Бонев да вдигне глава , да изрази позиция и да покаже , че ние не сме случаен отбор !Напълнихме се със самозванци, директори и пияндета! Докога, докога скъпи локомотивци, заприличахме на разорана нива! Некадърници без идеи се намърдаха в постелята ни!!!

    • 17
      3

      Съгласен съм. Къде са Зума и Узуна, които допускат да се гаврят с името на Локомотив ?Къде са фен клубовете? Те бяха активни, когато се изгони КОКО… А сега? Подиграват се с любимия ни отбор…

    • 14
      1

      Това не е проблема! То да беше виновен Крушарски, с мед да го нанмажеш. Ама не е той!
      Кой бг. клуб няма за собственик “парашутист”? Няма такъв!
      Всичко в тази държава се дирижира отгоре и всеки, който иска да му върви бизнеса или всичко, с което се е захванал, трябва да си плаща, на който трябва и това е!
      Идва момент, в който “шефа” решава, да спре да плаща и респективно бизнесмена “гори”! И нищо не може да направи.
      Така е и в Локото с Крушарски!
      Така беше и ще е в други ФК, докато държавата се управлява по този начин, а именно “модерния мутренски начин”.
      Зададе се някъде криза, феновете се наддигнат и хоп, Бойко праща месията, но въпросния месия, дали иска, дали може, дали я усеща, никой не го пита. И така до година-две най-много……
      Примери, колкото щеш, със всички клубове у нас!
      Затова трибуните почти навсякъде са празни, а хиляди фенове отдавна са спрели да се интересуват от любимците си. И са прави.
      Докато не се приеме закон за спорта, в който да има данъчни облекчения, за всеки инвеститор в бази и спортни клубове, всичко ще си продължи, а упадъка на футбола и въобще спорта също ще трупат инетция.
      Като гледам, какви стадиони имат в Албания, Черна-гора, Македония и като гледам нашите…….., за какво въобще се разправяме и си мерим пишките?
      Ние отдавна копаем дъното не само във футбола и светлина отникъде не се вижда!?

  3. 18
    6

    Спокойно момчета… Сезонът ще бъде тежък, ама с повече вазелин ще ви бъде лекичко…….

  4. 12
    3

    АСКЕР АСКЕРОВ Е ПРАВ!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ. ПУФ ПАФ. ФЪСССССС:)

  5. 15
    4

    Защо не се споменава за ОСТРИЯ разговор между Крушарски и футболистите преди контролата? Резултатът и играта в неь са ясни. Играчите са поставили въпроса за заплатите. Като имам предвидр че голяма част от тях дса наемници и не им пука за чернобялата идеяр не ми се мисли какво може да стане А и ЗУМА МЪЛЧИ

    • 16
      5

      Тия ритнитопковци искали пари??? @@@@ХА ХА? Те на мене трябва да ми плащат, че играят в Локото!!!!!! И гаджета им намерих. ХА ХА Който не му харесва да си хваща пътя ида си спомни думите на ЛЕГЕНДАТА -ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА ……..

  6. 15
    6

    Тази година ще се борим, за оцеляване в групата. Каквото-такова!
    Без пари, всеки на нашето място го очаква това!
    Крушарски не го обвинявам, защото това са му възможностите ! Все пак може и по-лошо да е! Да е жив и здрав човека.
    Общо взето си запазихме отбора и имаме големи шансове, да оцелеем, дори и накрая? Стига зимата ситуацията да не се влоши?
    В крайна сметка трагедии няма да се правят, каквото и да стане!
    Каквато държавата, такова и всичко останало!
    Колелото се върти обаче и винаги , рано или късно се променят към по-добро!
    Всеки трябва да извърви пътя си!
    И ние ще го сторим!
    САМО ЛОКО!

    • 18
      4

      Много си прав, трябва да се благодари на хора който помагат, но с едно не съм съгласен!САМО БОТЕВ!

    • 11

      Това за пътя е много правилно!Само има една съществена подробност!Има различни пътища и е важно по кой точно ще се върви!С това тежко и овчо малоумие ,което сега властва на Лаута , и послушанието към Пластмасата и съучастници от герб пътят ,който е поет в момента ,е към затриване на Локомотив!Пътят за възраждане и възход няма нищо общо с послушанието…За да живеш и да си успешен трябва да се бориш!

  7. 19
    4

    Ботев (Пловдив) излиза за своя мач №50 в европейските клубни турнири този четвъртък срещу Партизани (Тирана). Мачът е от 20:00 часа на стадион „Лазур“ в Бургас, където „канарчетата“ нямат загуба до този момент в Европа – те изиграха там последните си 5 мача.

    „Жълто-черните“ победиха в Бургас Астана с 5:0, Жрински (Мостар) с 2:0, Либертас с 4:0 и Санкт Пьолтен с 2:1, като не загубиха от Щутгарт и постигнаха равенство 1:1. В реванша срещу Партизани футболистите на Николай Киров ще имат възможността да продължат тази положителна серия.

    В досегашните си 49 мача в Европа пловдивчани имат баланс от 19 победи, 11 равенства и 19 загуби при голова разлика 79:71.

    Последната домакинска загуба на Ботев датира отпреди 24 години. Тогава в първия кръг на турнира за Купата на УЕФА през есента на 1993-а година „жълто-черните“ отстъпват с 2:3 на гръцкия гранд Олимпиакос.

    Преди победата над Астана през 2013-а година „канарчетата“ бият в Пловдив Динамо (Тбилиси) с 1:0 и правят равенство със Севиля 1:1. Така реално от последните си 7 европейски мача в Пловдив и в Бургас Ботев има баланс от домакинските си мачове 5 победи и 2 равенства.

  8. 19
    2

    От какво не си доволен ве Война,ами ако ни бяха сложили една петьорка?

  9. 9
    20

    Ава дано само не ги ибът както Локото нас на наибъ…..помниш ли ножицата на Камбура ва….цяла Стряма още не можем да разберем кък стана ва да гоейба.

    • 24
      5

      Ти помниш ли новото табло?Надали,за това требе и акъл!

  10. 11
    42

    Пожелавам на Жълтите мърши дето лацат загуба с 0:5 в Бургас.И също изпадане от А група тая година майка ви и селянките.

  11. 37
    11

    Никой не се интересува от новините за доко
    напразно си хабите мастилото.

    Само великия Дон Крушо да е жив и здрав

    • 7
      29

      А ВЕ МЪРШО НИКОЙ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА И ОТ БЕЗПУТНИЦИ КАТО ТЕБ БЕГАЙ ДА ДОИШ КРАВИТЕ НА СЕЛУ!!!

    • 1
      2

      Тъй ли ? Затова ли денонощно киснете в темите на Локомотив ? Защото не се интересувате от нас ли ? Та вие не може да заспите, ако не прочетете новина за отбора на Пловдив …

  12. 12
    25

    Пълни глупости Имаме добър и опитен отбор Ще бием наред В ТРОЙКАТА СМЕ Само ЛОКО

  13. 39
    6

    Нищо тежко не те чака Крумов! Ще ти дам две ракети и бегом при мама! Нещастници! Войнов, като не си доволен влизай ти! Гаджета ви намерих, по заплата и половина ви дадох и пак не можете да биете Царско Село?! Ами няма вече да е така, ще ви плащам с технологичният отпадък от ракетния завод (желязо, мед, цинк, олово, калай), обаче само при реални резултати, че ми писна с вашето тото! Нагласихте ундурма с Чорбата и Левски в София да ме оскубете по 70 бона премии, а след това Славия ви обърна от 0:2 до 5:2? За порното с Берое в Стара Загора няма да говорим…… ама като играете точни резултати казвайте и на мен, щото е малко нагло само Зума и Узуна плюс още 5 човека да гушат а да си търсите заплатите от мен!?

Коментарите са затворени