Централният бранител Пламен Николов е постигнал устна договорка с Локо Пд да подпише договор с отбора, научи PlovdivDerby.com. Бившият играч на Черно море, Ботев и Литекс се очаква да подпише контракта си, след като тима се върне от лагера в Боровец. Пламен Крачунов все още изчаква евентуално да си уреди трансфер в чужбина. Ако това не стане той също ще парафира с черно-белите. Същото е положението и с Кавански, с когото разговорите да остане в клуба продължават.

Стивън Славков евентуално ще бъде преотстъпен. Това се отнася и за Иван Колев. Решение предстои да се вземе за Жак Пехливанов.

Междувременно PlovdivDerby.com разбра, че гъркът Кириякос Николас Цингрос не е пречатлил треньорът Войн Войнов и той ще бъде освободен. Продължават разговорите за подписване на договор с французинът Марк Бедиме. След вчерашната контрола с Витоша Бистрица Войн Войнов твърдо е заявил на ръководството, че иска крайният бранител в състава си.

11 КОМЕНТАРИ

  1. Брдиме е много класен. Ако го изтървем значи ръководството е напълно аматьорско. Да се махат. За какво им плащате заплати на тези некадърни анонимници

  2. 10
    10

    Много се напълни града с кюнлий жълти и селяндури от сопоть и околията от родопската яка пък и устати балонаджи

    • Хаха. Сега пиши какво казва държавен вестник за металик Сопот. Смешник со Рачо

    • Шампион за 2004г. е ЛОКОМОТИВ ПД,а не Велбъжд Кюстендил!Стига си писал едни и същи неща!Ставаш банален.Локомотив си запзи поне емблемата и историята ,тези неща официално останаха в Митьо селския.В материялния и мутренски свят в който живем явно това е ,,нормално,, .Затова спри да повтаряш едно и също,защото ставаш смешен!

    • ИЗЛИЗА, ЧЕ НАШИЯТ ЛЮБИМ КЛОАКОМОТИФФ, Е ПРЕКРАТЕН , НО НЕ ЛИКВИДИРАН И СЕ ВЛИВА ВЪВ ВЕЛБЪЖД??? АМИ СЕГА ИМА ОТБОР ВЕЛБЪЖД В Ц ГРУПА. ОЗНАЧАВА ЛИ ТОВА, ЧЕ КРУШО МОЖЕ ПАК ДА НИ ВЛЕЕ И ТОЗИ ПЪТ ДА НИ ЛИКВИДИРА И ЗАТРИЕ ВЕЛИКОТО ИМЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ?:) ПОНЕ ДА СМЕНИ СЕДАЛИЩЕТО ДА Е В СТОЛИПИНОВО……….КЪДЕТО СА КОРЕНИТЕ НИ:) ПУФ ПАФ КЕНЦ:)

  3. 16
    10

    Много мирише тук, тръгвам си
    за без пари – толкоз

    • 2
      1

      Да мирише,но в катуна ви Изгрев бойс(50000)цигани мюсолмани!

  4. 10
    14

    А какво стана с Карадайлъ,момчето което качихте в автобуса от бариерата на стадион СЛАВИЯ ?…НИЩО не пишете за него

    • 13
      17

      нещо си сънувал, селянино…, на теб все турци ти се искат. Малко ли ви са, Серкан, Исмет, Юлиано, мангалите, Кососко, Меренджей, Бризолка, само мангали да искаш, при вас е пълно, хахахахаха

Коментарите са затворени