Новото попълнение на Ботев Пловдив Аксел Босекота ще е най-татуираният футболист на Ботев Пловдив, ако подпише с тима. Нападателят започна тренировки с канарчетата и утре ще участва в контролата с Марица, предаде репортер на PlovdivDerby.com от базата на канарчетата в Коматево. Той ще подпише договор, ако бъде одобрен от Николай Киров.

 

16 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    КАТО ЧЕТА КАКВА ЗЛОБА СЕ ЛЕЕ И ОТ ЕДНИТЕ И ОТ ДРУГИТЕ….Е НЯМА ТАКИВА ТЪПОЦИ..А УЖ СТЕ ПЛОВДИВЧАНИ….КОЙ ЗНАЕ ???

  2. 6
    34

    Султраските нямат насита на черни паламарки.

  3. 18
    22

    Освен грозните татуси, физиката му е потресаваща. Все едно никога не е тренирал, с такива слаби крака минава повече за рапър… Май е далеч от тарана, който търсим, но дано да греша

    • 11
      1

      По физика ми мяса на Рамирес и Канте ! Сигурен съм, че ще бъде добро попълнение.Точно от такъв играч се нуждаем – БЪРЗ.Ако се развие достатъчно ще бъде новата перла на отбора.Дано не греша успех на момчето и само БОТЕВ !

  4. 6
    55

    Сменяме тактиката, вместо да ги събличаме или стрижем , вече ще ги къпем.
    Ако е некадърник го задърпваме в някоя автомивка в Коматево и го къпем там, да му дойде акъла в главата.

  5. 84
    6

    Айде без простотии и от двете страни!
    Отиде си един голям футболист и добър човек играл и за двата пловдивски отбора.Апелирам към феновете и на двата отбора да се сложи край на злобата и простотията.Нито жълтите са селяни или турци, нито ние цигани.Подкрепяме два пловдивски отбора…пак казвам – ПЛОВДИВСКИ.Крайно време е да се каже НЕ на омразата…уважавайте се взаимно…по-лесно е!

    • 50
      5

      Прав си, но може ли да българин да пожелае успех на албанци! Къде ни е патриотизма, къде ни е националното достойнство! И какво в Европа да сме след футболна сила, като Албания по коефициент!

  6. 45
    7

    МАНГАЛ СМОТАН ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ НАСРАНИЯ ОТБОР АМИ ВЕДНАГА ГЛЕДАШ ДА СЕ ЛЕПНЕШ В ТЕМИТЕ ЗА БОТЕВ.ЦИГАНИН И БЛАГОПРИЛИЧИЕ!?!?

  7. 8
    58

    ей на това му се вика мазен циганин, точно за вас е, жълти мангали

    • 57
      6

      Поне днес, когато почина една от най-големите ви легенди, може ли да запазиш капка благоприличие и да не си показваш простотията, селска дамаджано?!!

      • 22
        6

        Виж твоя колега под теб кво е писал, после съди другите!!!

        • 25
          5

          А ти вместо с единия ник да кълнеш а с другия да се правиш на моралист вземи си забий един фишек в задника буферска гнидо!

  8. 46
    7

    ИДВАМ ЩЕ ЕБЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ , ЧЕРНО-БЕЛИ ЗАДНИЦИ ……

    • 3
      17

      Тоя прилича на току що наебан отзад..Таран на кукуво лято!

    • 2
      11

      Ще Ебъ Бозави Папагусти от Куматюву:)))

Коментарите са затворени