Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров изказа комплименти към отбора на Партизани по време на официалната си пресконференция преди двубоя с албанския отбор в Лига Европа. Първият двубой е в четвъртък от 18 часа българско време, а срещата с медиите на Киров предизвика голям интерес сред местните журналисти, които бяха препълнили залата. „Комплименти към домакините, един от най-добрите отбори в Албания. През миналата година се представиха много добре в евротурнирите. Проявяваме респект, но не и страх. Очаквам агресивна игра, Партизани играе твърдо“, заяви той.

Добрата новина в лагера на Ботев е картотекирането на Тодор Неделев. Това даде отговор на една от двете въпросителни за състава на „канарчетата“. Другата е кой ще играе в предни позиции, а вариант е новото попълнение Тони Тасев. Яснота обаче ще даде официалната тренировка на „канарчетата“. Състоянието на терена на стадион “Стелман Стермаси” не е добро, предава кореспондентът на Дарик радио Валери Станков. Домакините обаче обещават да поливат терена в часовете преди двубоя.

Съоръжението е кокетно и побира малко под 10 хиляди зрители. Из местните сайтове и форуми журналисти и фенове надъхват отбора за успех, а според треньорът на Партизани обяви амбициозна цел – влизане в груповата фаза на Лига Европа.

19 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    8

    Просто не искам да си призная, че ще ни ибът

  2. 3
    5

    А столипиново що си го пропуснал? Заради изгрев бойс ли?:::::))))))

  3. 30
    4

    Респект, г-н Киров! От вашите изказвания си личи колко голям треньор и човек сте! Винаги обран, умерен и реалист. От много години не сме имали треньор като вас. Пълна подкрепа за отбора в Бургас!

      • 18
        6

        Хах не те ли е срам да питаш такива глупости ,като вие повече хоера ходите на домакинтсва на Наполи отколкто на собстевния си отбор.

        • 4
          10

          а теб как не те е срам да не отговаряш?!

  4. 8
    21

    Ава Бял да си га кажем правичката…..че сми напълнили килотите напълнили сме ги ама и ний са изтарикатихми ва сложийми си памперси с новата имблема БОТЯФЪ…….а иначе мача жа га дават по СТРЯМА ТВ….кмета каза че няма да го кодира ба да вейба.

  5. 2
    17

    Мечтите са безплатни аз друго виждам 5:1 там и тука ще дойдат на разходка:)

    • 14
      1

      Барчедът каза така да напиша веее, аз не съм толкова умен сам да го измисля!

  6. 1936--2001 2001- 2017 - КРЮШОН ЗАКРИ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЦИГАНИ
    21
    7

    ТИЯ ШИБАНЯЦИ ОТ СПОРТНИТЕ КАНАЛИ НА БЪЛГАРИЯ , ПАК НЕ НИ БРОЯТ ЗА СЛИВИ И МАЧА , НЕ Е ПРЕДВИДЕН ЗА ДИРЕКТНО ИЗЛЪЧВАНЕ . НЯКОЙ АКО ЗНАЕ , ДАЛИ ПОНЕ АЛБАНЦИТЕ ИЗЛЪЧВАТ МАЧА , ДА РАЗКРИЕ ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

  7. 7
    31

    тази подарена купа ни изгра много лоша шега.

    • 1936--2001 2001- 2017 - КРЮШОН ЗАКРИ КЮСТЕНДИЛСКИТЕ ЦИГАНИ
      23
      5

      ЩО, БЕ ? КАКВО МУ Е ЛОШОТО ДА ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪЦИ ? СТИГА ДА ИМА КОЙ ДА ТИ ГИ ПОДАРЯВА . СЕГА ДА МОЖЕ И АЛБАНЦИТЕ ДА НИ ПОДАРЯТ МАЧА , ЩЕ Е МНОГО ЛОША ШЕГА ЗА ТЕБЕ МУРГАВЕЛКО …..

    • 12
      2

      повтаряй си още едно и също, може пък и сам да си вярваш и да намериш утеха, но е очевадно колко те боли и как те раздира от вътре. Мисля даже че повече те боли от успехите на Ботев отколкото от проблемите в Локомотив, но така е при дребните душици

      • 3
        10

        и как може да ме “боли и раздира отвътре” като сме пред вас в класирането. А и ви бихме и надиграхме и в двете дербита, но садията ви подари равния в единия. Тази подарена купа беше опит на Дормуша да си спаси сателута от закриване, но ако паднете от албанските партизани и полуаматьори… сам се сещай…

  8. 27
    3

    Няма значение резултата,
    важното е да бием, да продължаваме
    и после пак така със следващия

  9. 5
    23

    В Аджисана на беше ли съборения стадион?

  10. 34
    4

    Пловдивчани пожелават успех
    на БОТЕВ представителя на ПЛОВДИВ в турнирите на UEFA,
    трикртатен носител на Купата на България
    и двукратен шампион на България!

Коментарите са затворени