Нов играч днес пристигна на проби в лагера на Локомотив в курорта Боровец. Това 20-годишния Гранит Османолай от Косово. Роденият през 1997-ма година полузащитник е юноша на Шкендия (Тирана), а за последно е играл в албанския Тербуни Пуке.

Така общият брой на каращите проби в клуба стана 7, заедно с испанците Илескас и Асеведо, американците Ннеку и Циани, както и Стивън Славков и Мариян Иванов.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    А доскоро имаха алжирец и иракчанин(Осама Рашид). Тва Лайнута си е жива клетка на ИДИЛ.

  2. 8
    12

    Мангустите си подмладяват отбора, затова освободиха Кирчо…Видана е на 29г. и може максимум 1-2г. да играе на високо ниво.Лилавите имаха най-тромавата двойка центр. защитници и сега взимат мерки, щото тях точно защитата ги провали.Догодина си тръгват Камбура и макето Ванче.Старците се изчерпаха.Помните ли, когато отборът им принуди Илиян Илиев да напусне, какво каза дон Крушон, че ако трябва ще изгони целия отбор, но ще остави Илиян.После им дойде Едо – алхимика и него футболистите им го заставиха да подаде оставка, та според мен действията на Крушон са напълно умишлени!!! Нарочно ги остави без заплати 5м. за да ги принуди да си тръгната сами.Целта му е хем да подмлади отбора на манговците, хем да го обнови, щото за Едо хапчето каза, че бил сготвен, както същите сготвиха и Илиян.Не им дава заплати, за да могат сами да напуснат.Но ви гарантирам, че ще са по-добре от нас и тази година! С един колега си говорихме тези дни за нас…за локото и той каза, че е говорил с един от футболистите ни за цинговците, та нашето момче му е казало, че като цяло буферите са по-добър отбор от нас, и ако се доберем до равен с тях на Коматево ще е успех, иначе на Лаута нямали никакви шансове.Няма да казвам името на футболиста, но е твърд титуляр! Ще видите, че и в двата мача цингетата ще ни бият.Много искам да ги бием, но мен лично ме е страх от мача с тях.

    • 11
      1

      Мангал сам нарича себе си мангал. Чудно, манго, разкрит си!

  3. 11
    4

    Хахахаха циганин проЗт хахаха ама мноу проЗт.Толкова ли си дърт че деменцията те е хванала хахахаха. А помниш ли как лапаше на на тираджиите?

  4. 3
    15

    Евала Гого! Такива случаи за жълтите, колкото щеш! Помниш ли, когато пак за купата отпаднаха от “Гара Искър”?….
    Ама не пиши такива неща, за селаките кримки!
    За тях само хубаво или нишо:::) Щото се разстройват.
    Плюй там по Локото и си великан.

    • 19
      5

      Чакай малко!!, В Пловдив не живеят само малцинства за да слагаш знак на равенство между фенове на ЛОКОТО И ПЛОВДИВ. Зума ти каза ,кои са фенове на Локото!!! Ако ти си такъв, това си е твой проблем ….НО НЕ ЦАПАЙ КРАСИВИЯ НИ ГРАД ……

  5. 18
    6

    ПО ПРИНЦИП ЦИГАНИТЕ НЕ СА ЖЪЛТИ А ЧЕРНИ А ПЪК И НЕ ДРУГ А ВАШАТА ИКОНА”БОНЕТИ”ЗАЯВИ ПРЕДИ ВРЕМЕ ЧЕ ВАШАТА ПУБЛИКА Е ПРЕДИМНО ОТ МАЦИНСТВАТА.НАДЯВАМ СЕ ЧЕ КОЛКОТО И ДА СА МАЛКО МОЗЪЧНИТЕ ВИ ГЪНКИ ТОВА ДА ГО ПОМНИТЕ. ТАКА ЧЕ ПО-ТИХО!!!!

    • 6
      5

      Прав си циганите са черни с жълти насрани гащи,посерко

  6. 17
    7

    Топлата връзка между цигани и шиптъри продължава!Бяха поданици и собственост на шиптър -РАШИД ЖИНИПОТОКУ,имаха водещи футболисти шиптъри-Сайти,Кечи,Илами Халими….,треньор шиптър-Наджи Шенсой!!!Е,Шенсой каза ,че на „Лаута“е пълно с ПЕДЕРАСТИ,ама това не е новина а голата истина!

  7. 15
    6

    Топлата връзка между цигани и шиптъри продължава!Бяха поданици и собственост на шиптър -РАШИД ЖИНИПОТОКУ,имаха водещи футболисти шиптъри-Сайти,Кечи,Илами Халими….,треньор шиптър-Наджи Шенсой!!!Е,Шенсой каза ,че на “Лаута”е пълно с педерасте,ама това не новина а голата истина!

  8. 9
    18

    С вас, жълтеникави мюслита не можем да се мерим…вие си имате серкановци, меледжета и косоковци!!!

    • 20
      5

      Косоко и Меледже поне са християни, Вълчо, а на вас 50% от ДЮШ са ви цигани и турци от Асеновград и точно Долни Воден, малоумен помако.

        • 9
          4

          Питай турските гастарбатери за твоята. След това пък питай тая разпоретина, дето те е изсрала на къра, кой точно от тираджиите ти е баща.

          • 4
            5

            moje da ne ti se iska no otkadeto i da go pogledsh maika ti e vzimala ot zad rqzan … taka che pogledni e dovechera v ochiti i si spomni za dumite mi.Samo Botev!!!

          • 3
            1

            Може и да не ти се иска, но откъдето и да го погледнеш, ти си син на турски гастарбайтер. Погледни довечера на майка ти гъза и ще видиш, че си е татуирала там полумесеца. Само Локу и сперма!

  9. 19
    5

    Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски е изплатил по две заплати на футболистите, които те очакваха от дълго време, съобщава БЛИЦ. Шефът обаче дължи още пари на служителите си. Играчите чакат по още две заплати, цели седем премии и четири наема за жилищата, в които живеят. Поради тази причина хазяите им постоянно мрънкали и напирали да си получат сумите.

    Крушарски е дал дума да се издължи до стотинка най-късно до края на месеца, но според запознати това трудно ще се случи.

    „Човекът си имаше свои проблеми и затова се получи това дълго забавяне. Все пак започна да плаща, което няма как да не радва футболистите. Наистина обаче е почти невъзможно той да им плати всичко до края на юни. Та остават само една седмица, така че…”, коментират източници от клуба.

    През пролетта на изминалото първенство играчите са взели само една премия – за победата над Верея.

  10. 16
    7

    Циганин при циганите! Ми къде другаде хахахахахаха.

    • 2
      1

      Прав си циганите са черни с жълти насрани гащи:))

  11. 19
    6

    OSMANolay e toq go zimami bez probi,ot na6ti je.Jurushh sade lokumbah4e

  12. 16
    8

    А вааа тоя от нашите истински мюмюн.Саде льоко, ша биеме жалтити по топките ва

    • 3
      2

      Прав си циганите са черни с жълти насрани гащи:))

Коментарите са затворени