Старши-треньорът на Ботев Николай Киров коментира жребия за първия квалификационен кръг на Лига Европа, който отреди за противник на “жълто-черните” албанският вицешампион Партизани (Тирана). Ето какво заяви пред клубния сайт наставникът, извел преди по-малко от месец “канарчетата” до спечелването на Купа България:

“Партизани е непознат за нас отбор. Наясно сме само отчасти с историята на този клуб, но спортно-технически тепърва ще събираме информация за тях. Времето до първия двубой не е много, но ще направим всичко възможно да се запознаем в детайли с играта им и да влезем подготвени в мачовете.Албанската школа е известна с по-твърдия си футбол, така че очаквам сериозна битка. Разбира се, ние ще направим всичко по силите си, за да отстраним Партизани и да продължим напред в турнира.

Участието в Лига Европа е шанс за нашия отбор да расте. Допира до евротурнирите е отлична възможност за развитие на младите футболисти, които в Ботев са доста на брой”, коментира Николай Киров.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 15
    1

    БЯЛ , СПЕШНО ПОКАНЕТЕ ПРОФЕСОР – ВУЙЧО ВАНЬО , ЗАЩОТО АЛБАНЦИТЕ СА МНОГО ЗДРАВИ И БАЯ ЗОР ЩЕ ВИДИМ С ТЯХ , БЕЗ ОЩЕ ЕДИН КЛАСЕН ИГРАЧ В ПРЕДНИ ПОЗИЦИИ .

  2. 22
    2

    Гледам че мангалките злобеят под статиите за Пловдивският Гранд. С кой играете в Европа г-да лилави венци? А заплати кога ? Ай марш в гетото сега че на Айшето и писна да прави свирки, за да ви храни докато плюете в нета…

      • 9
        1

        И какво е значението тук?Вие като се класирахте по напред какво?

  3. 4
    20

    Колега, като гледам минусите ми се струва че жълтите си искат с вазелин.

Коментарите са затворени