Отборът на Ботев вече е в Банско, където ще проведе високопланинска подготовка. Днес възпитаниците на Николай Киров ще изиграят и първата си контрола – от 18:00 часа срещу македонския Пелистер. Дебют се очаква да направят новите попълнения Тони Тасев, вратарят Даниел Кайзер, бразилецът Алваро Юлиано, а Йордан Минев ще направи повторен дебют при “канарчетата”.

В групата от 24 футболисти не е бразилецът Фернандо Виана, който има визови проблеми и закъсня много сериозно. Клубът започва и официални преговори с Майнц 05 за задържането на Тодор Неделев.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    16

    А ний сме Путяф, Путяф от Доматево

  2. 5
    16

    Започваме с тотото. Заплати има да се избиват? Не е майтап работа.

  3. 16
    3

    Успех момчета, наслаждавайте се на играта ние ще ви подкрепяме

  4. 5
    13

    Спасов, напишете и покажете нещо за базата в Говедарци! В някои медии се появиха доста похвални информации за нея.
    Казват, че условията били перфрктни, а терените нямали аналог у нас, като такива на високопланинска база!!!???
    Крушарски го плюят редовно, но колко клуба и собствениците им могат да се похвалят с такава база? И колко собственици въобще са дали пари за нещо подобно? Тази база е направена лично от Крушарски!

  5. 38
    3

    Б е преди Л в азбуката, БОТЕВ несравним с ЛОКОМОТИВ(смешно е да имаш име на превозно средство и то натресено от соца), Ботев е по-титулувания отбор в БГ и УЕФА, Ботев е спо-голяма фенска маса не само в града ни , но извън него…

    • 5
      21

      Локомотив се наричат десетки клубове в цяла Европа! Ботев е името на 37 фк. в България!
      Жълтата сган няма нито една причина да се нарича с името на великия революционер! Такова основание имат единствено във Враца, но само у нас и на още ено-две места в света има футболни клубове носрщи имена на национални герои! Това се нарича птостотия и комплексарщина!
      Комунистическия клуб на армията е създаден изкуствено. Цялата му история е измислена и натрапена, а годината на създаване е единствената недоказана в България! Фк. БотевЪ е жалък и срамен клуб с най-долната и безчестна паплач у нас, наречена публика! Факти за това, колкото щеш!
      Фк.БотевЪ е олицетворение на потъпкване на националните символи, заради факта, че клуба с цвета на омразата е кръстен на национален герой, борил се против турското робство, а днес клуба носещ името му е създаен през 2010-та година от про-турската партия ДПС и е спонсориран с крадени от българските граждани пари!
      И до днес това клубче е мощно толерирано от шайка крадци и мошеници свързани с Делян Пеевски и Домусчиеви, а жалката им рая е готова на всичко, само и само да е по-горе от Локомотив Пловдив!
      Фактите през последните десетилетия обаче, въпреки всичко са в полза на пловдивския любимец, Локомотив въпреки мощната и постоянна атака от много места над този велик клуб с най-истинските и достойни привърженици!
      Така ще бъде отново рано или късно, защото съдбата не остава ненаказан никой лъжец, мръсник и мошеник, а истинските клубове с достойни фенове, мразещи лъжата,гъзомийничрството и навеждането!
      Локомотив Пловдив винаги е бил и ще бъде символа на Пловдив, а жълтия натрапен клуб с рая от селата, толериран от платени медии чрез турски пари, винаги бива поставян на мястото му, рано или късно!
      Локомотив Пловдив е шампион и супершампион на България в една и съща година, а в директните мачове срещу дупефавците в жълто е с две победи повече, въпреки всичко!

      • 18
        2

        Ходи се плацикай в някой гьол, манго .Бонев ти каза не веднъж, че феновете на Локото са главно от малцинствата.Та ти кой си ,бе манго, да оспорваш Легендата?????Ако не се примириш със статуквото си на мангуста и не приемеш думите на Бонев, ще чуеш от него—- ДЕБА ВАШТА МАМА ЛОКОМОТИВСКА. Хайде съсъ здраве ходи да духаш супата

        • 1
          10

          Измислете нещо ново бе Помаци и Ерзаци!

      • “Истината”, пречупена през очите на комплексирани ,злобни,и фенове страдащи от синдрома на втория.Злоба и завист,това е сътворил този самозванец нарекъл себе си и останалите фенове ,достойни” и мразещи лъжата…..и веднага следва първата лъжа.Комунистически клуб бил Ботев.!912 годината на създаване на Ботев,какъв комунизъм тогава.Само че,ако някой има много общо с комунизма,това сте вие ,нещастнико.Името Локомотив ви е дадено именно от комунистите ,и вие ревностно го пазите,Защо не го сменихте ,така както го направиха стотици отбори в Европа.Откраднахте историята на велик клуб като Спортклуб,с който нямате нищо общо.Защо не им откраднахте и името Другото е лъжа след лъжа,не си заслужава внимание. И като пишеш за дупедавците,може би имаш предвид когато продадохте купата на Лудогорец.Това са дупедавците.

  6. 44
    5

    СМЕШНО И НЕ СПРАВЕДЛИВО Е ОТБОРЧЕТО НА МАЛЦИНСТВАТА В ПЛОВДИВ , ДО СТОИ НА ПЪРВО МЯСТО В НАЧАЛНАТА СТРАНИЦА , ЗАЩОТО ЗАВЪРШЕЛИ НА ПЕТО МЯСТО , А НАЙ-СТАРИЯТ И ОБИЧАН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ , НОСИТЕЛ НА КУПАТА ДА Е НА ВТОРИ ПЛАН . АКО СТЕ ПРИЕЛИ ТЕЗИ ТЪПИ УСЛОВИЯ ,ЧЕ КОЙТО Е ЗАВЪРШИЛ ПО-НАПРЕД В КЛАСИРАНЕТО ТОЙ И ЩЕ Е ПО-НАПРЕД В КОЛОНКАТА , ТО ПЕТОТО МЯСТО ПО – ЦЕННО И ПО– ГОЛЯМ УСПЕХ ЛИ Е , ОТ СПЕЧЕЛЕНАТА КУПА ?

    • 2
      14

      Най-старите ФК в България са Тича и Славия софия! Миризливия клуб от селата на Пловдив никога не е бил и няма да бъде най-стария такъв в България!
      Годината 1912-та е обявена за пръв път в историята, едва през пролетта на 1968-ма година по нареждане на ЦК на БКП , по повод първата шампионска титла спечелена от АФД Тракия, след като отново по нареждане на комунистическата партия е съсипан и разбит първия шампион на Пловдив, Спартак, а футболистите от шампионския им отбор пратени в държавния, армейски клуб!
      Никой до преди това не е чувал, за 1912-та година и клуб създаден тогава, освен едно училищно отборче по спортна гимнастика съставено от 10 годишни ученици!

  7. 29
    5

    Пък ние си имаме циганчета от Нигерия, завършили ПЕПСИ Академия!

Коментарите са затворени