15:30 часа:

Репортер на PlovdivDerby.com вече е на Лаута. От тази минута ще ви информираме , какво ще се случи днес до 19:00 часа на стадион Локомотив. Кои футболисти ще се явят за първото занимание на черно-белите? Ще има ли нови попълнения и кои ще бъдат те? Какво ще каже Войн Войнов на пресконференцията за началото на подготовката? Днес ще търсим отговори на много въпроси, заедно!

15:50 часа:

Сашо Тунчев е първият, който видяхме да пристига на Лаута. Играещият помощник-треньор пристигна сам и се отправи към съблекалнята на тима. В канцелариите са директорите на клуба Росен Коруев и Румен Руйчев.

16:00 часа:

Христо Крушарски пристигна на Лаута в компанията на Чавдар Цветков и Войн Войнов. По същото време на паркинга се появиха няколко от футболистите на черно-белите.

Багажникът на Христо Крушарски е пълен с футболни топки, видя репортер на PlovdivDerby.com. Това са топки, същите като на тазгодишния финал на Шампионска лига и са предоставени от БФС на всички елитни клубове.

На Лаута продължават да пристигат футболисти. Спряганият за преминаване в Септември София Велковски също вече е в съблекалнята на черно-белите.

Жак Пехливанов, Иван Колев и Айкут също вече са на Лаута.

Според информация от г-н Карушев, който е главен скаут на Локо Пд единственият нов играч днес ще е бранителят Мариян Иванов, който идва от Ботев Враца. Роденият във Велико Търново футболист вече е на Лаута, предаде репортер на PlovdivDerby.com.

16:30 часа:

Мартин Камбуров и Павел Виданов току-що пристигнаха на Лаута.

В 17:00 часа започна пресконференцията на Войн Войнов и Чавдар Цветков:

Войнов: Изпратихме една добра година за Локомотив, като накрая можехме да се представим и по-добре. Трябваше да победихме в един мач или да завършихме наравно. Не го направихме и съжаляваме. Съжаляваме най-вече за публиката, която знаем, колко много ни обича. За следващата година трябва да изградим един боеспособен отбор, с който да зарадваме най-вече феновете. В такъв момент е малко трудно за нас, тъй като трябва да се разделихме с някои играчи. От три дни нашите футболисти тренират по самостоятелни програми. Сега ще видим, как са се правили. Два дни ще сме тук и ще се направят и медицински прегледи. В събота заминаваме на подготовка в Боровец. В Говедарци имам 2 добри терена – на европейско ниво. Теренът в Самоков също  е много добър. Ще държим да подготвиме много добре отбора. Имаме набелязани контроли, уреждаме в момента и четвъртата. На 23 с АЕЛ, на 30 с Бистришките тигри и на 04.07 със Царско село. Последния мач по всяка вероятност ще е с Верея или с отбора на Септември.  За сега от отбора са си тръгнали: Харуби, Горанов, Котев, Тунчев, Любенов, Шоко и Луке. По всяка вероятност ще има и други освободени. Ще имаме между 7 и 8 чужденци на проби. Няма да привличаме играчи само за идеята, че трябва да имаме нови играчи. Ще ги гледаме внимателно в контроли и тогава ще преценяваме, дали да ги привличаме. Ще гледаме да вземем качество. От днес ще видим и как са се развили преотстъпените. Имаме разговори с четирима футболисти от А група. Утре ще видим, как ще се развият нещата с тях. Те са от най-добрите отбори в България. Могат да дойдат и четиримата, може да не дойде и никой от тях. Аз все още нямам договор с Локо, но новият ми контракт ще бъде за 1 година. Такова е моето желание. Ако са доволни след тази година, защо да не остана и повече. Марков си връщаме от Царско село, Мариян Иванов от Ботев Враца е тук като привлечен. Иван Колев от Поморие се връща. Жак Пехливанов се завръща от Несебър. Ако тези играчи заслужат ще останат в Локо Пд. Ще имаме и 3-4 юноши, които ще запознат с нас. Предстои ми разговор шефа на школата по тази тема. Треньорският щаб се запазва. Може би ще има още един човек в него. Това ще бъде човек от Локомотив, който много е дал за клуба. Имаме интерес към Александър Александров от Левски, да. Стоян Колев търси да привлечем вратар.

Цветков: Аз със финанси не се занимавам. Тук до няколко дни всичко ще бъде изплатено. Той президентът ще го каже на футболистите в съблекалнята. Все едно ме питате, дали утре ще завали дъжд. Няма как да знам дали тази ситуация в Локо няма да се повтори. Трябва да питате президента. Ние никой не спираме. Всеки е свободен да напусне. Аз като гледам колко оферти има за нашите футболисти и се притеснявам, че ще останем без играчи (смее се).

18:00 часа:

Павел Виданов все още не е по екип, а с дрехите, които дойде на Лаута. Преди секунди той, придружаван от Войн Войнов излезе от съблекалнята и се отправи към канцелариите, където са всички шефове на черно-белите, включително и президентът Христо Крушарски.

Дани Кики също остана по дънки и не излезе за първата тренировка. 16 футболисти излязоха на основния терен, а малко по-късно към тях се присъедини и Велковски, който се забави заради разговор с ръководството.

Камбуров също не е сред тях. По неофициална информации капитанът на черно-белите е на антибиотици и е останал в съблекалнята. Дани Кики си тръгна от стадиона, защото има болки в коляното, а Виданов все още е при шефовете, като не е изключено той да е там, за да им съобщи, че напуска отбора.

Ето ги всички, които тренират: Велковски, Бакалов, Везалов, Крумов, Траянов, Марков, Йефтовски, Иван Колев, Мариян Иванов, Жак Пехливанов, Хамуд, Пиргов, Марчев, Мартинович, Кацарев, Айкут Янъков, Павлин Евтимов

18:40 часа:

Приключи срещата между ръководството на Локо Пд и Павел Виданов. Играчът напуска черно-белите, научи PlovdivDerby.com. Отново по информация на нашата медия, играчът ще продължи кариерата си в Берое.

56 КОМЕНТАРИ

  1. 18

    Сбогом, курви! Писна ми от Луй дьо Финес де Архентино дето щеше да плаща днес, ама нещо забрави.

    • както писах по-долу:
      Пари нема – бегайте!!!

  2. 5
    13

    Този сезон ако въобще го започнем,ще сме слънце да не изпаднем…яко дънни риби…ще сме като насраните папагали от отминалия сезон,боксова круша и яко тото!

    • 15

      А дано да сме кат жалтити, завършиха в средата на таблицата, всичко им е платено до стотинка, взеха Купата на България и ще играят в Лига Европа! А дано ама надали! Жална ни майка локомотивоциганска!

  3. 1
    19

    Кон му бръз, кур му в гъз! В бироя ще цъфне и върже! В такива моменти, такива хора само пречат! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!

  4. 22
    1

    Тези топки са дадени от БФС на отборите от първа лига , всички тимове са получели по 65 топки като 5 са червени , А БАЙ КРУША ПАК СИ ПИШЕ АКТИВИ , А ТОЙ Е СКЪСАН КАТО СТАР ЧУВАЛ …

  5. 20
    1

    Цветков: Аз със финанси не се занимавам. Тук до няколко дни всичко ще бъде изплатено. Той президентът ще го каже на футболистите в съблекалнята. Все едно ме питате, дали утре ще завали дъжд. Няма как да знам дали тази ситуация в Локо няма да се повтори. Трябва да питате президента. Ние никой не спираме. Всеки е свободен да напусне. Аз като гледам колко оферти има за нашите футболисти и се притеснявам, че ще останем без играчи (смее се).
    ДЕМЕК НАШИТЕ МИНГЯНИ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ!
    ?????????

  6. 18

    човека не искал на Джамията. много миришело на столюпиново.

  7. 16

    човека не искал на Джамията. много миришело на столюпиново.

  8. 7
    17

    те и от Берое бягат, той там отивал. Леле колко са прости българските футболери.. А са и талантливиииии,… ама много…

  9. 4
    25

    гледам папагалите много са заинтерисовани кой ще остани в Локомотив. Няма стращно, АФД-еици, който и да остане пак ще сме пред вас в класирането. Вие по-скоро се съсредоточете кой ще дойде при вас за да го дупят още в първия кръг на ЛЕ. Че там, няма тото и сателити….

    • 17
      1

      Tи трябва много да се лекуваш , голям комплексар си , наистина те съжалявам такава свещена простата се таи в теб , че няма на къде , един смислен коментар нямаш , само злобееш и слухтиш да не би нещо да ти обегне от глупавата кратуна и за миг дори не си сваляш черно белите очила , много те е яд за всичко и вечно твоите мисли са номер едно , а ти чисто и просто си един шизофриник …

  10. 31
    1

    Обичай Ботев !
    Остани безразличен към Локо, не коментирай техни статии и техни постове !
    Безпаричието в България е за всички така че не злобеи те !

  11. 19
    2

    А на Жоро Илиев парите бяха от най-хубавия чистите, на Тасев също, на Коко също, айде вече стига сте се правили на вечно праведни.

    • 1
      15

      Нито един от тези, който изброяваш, не е откраднал 4 милиарда!!! от парите на пенсионери и данакоплатци!!!

  12. 36
    1

    БРАВО НА ВИДАНОВ…. Каза им го в лицето на ТИЯ ОТ УПРАВАТА НА ЛЬОКОТо и си тръгна с достойнство….. сега е ред на Зумето… А защо го няма днес на тренировката ?Да го чуем и него …..

  13. 33
    1

    ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ, ОЩЕ !

  14. 26
    5

    тея педераси растуриха локото,да им еба майката продажници !не ме интересуват вече 8 трансфера ине искам да гледам негри.

    • 3
      8

      а мачове от окръжните групи искаш ли да гледаш?! Щото сам там няма )все още) “негри”…. глупак

      • 12

        Човека си е прав,взимаме незнайни наемници за сметка на качествени българи

  15. 18
    4

    ЯВАШ ВЕ ЧОДЖУМ!ЕДИН ПО ЕДНА ОТВЪТРЕ НАВЪН ПАВКАТА КИКИТО ВРАТИТЕ СА ШИРОКИ ВСИЧКИ ЩЕ ИЗЛЕЗЕТЕ! А КОЙ ЩЕ ВЛЕЗЕ ЕДИН ГОСПОД ЗНАЕ

  16. 35
    7

    ХАХАХААХААХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХААХААХХАХАХАХАХАХАХАХХАААХААХАХАХААХХАХХАХАХАААХААСХААХХАААХАХАХХАСХАХАХАХХСХАХАСХАХХАХАХХАХАХАХХАХААХ

  17. 35
    6

    ЗЛОБАТА НЯМА ПОЧИВЕН ДЕН.МАНГАЛИ СМОТАНИ ТОВА БИЖУ КОЕТО ГО ИМАТ БОТЕВ В КОМАТЕВО ВИЕ САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕТЕ.НАЛИ ЗНАЕТЕ-ТАТИ КАЗА ЧЕ ЩЕ МИ КУПИ КОЛЕЛО….АМА ДРУГ ПЪТ ТА И КРЮШО КАЗА ….АМА ДРУГ ПЪТ АДЕ ЧАО

  18. 46
    5

    Днеска им закарах топките, след тренировката ше им подам и тва къде е над топките на мингяните…

  19. 8
    34

    А няколко линейки пристигнаха с бясна скорост в Коматево.

    • 35
      3

      Да бе и аз ги видях дойдоха да гледат тренирвката на шампиона.Били ги викали за Лаута, но прекално бързо измряли като чули, че и днес Крушарски не им дал пари пък им обещал !

  20. 14
    32

    Ава пичаги я кво ви казвах чи Локото жа са оправят ама ний да му мислим….ся кът на шибът от КТБ-то ша я като сън в лятна нощ в сравнение с онуй ибанъе на Лаута …..а помните ли братя кък Локото на плясна по жълтите дупета и на разпори анално ва да вейба.

    • 20
      2

      Ами като гледам ще се оправят,ето империатрицата е на антибиотици,другите си биха шута.Между другото знаеш ли защо таблото на свлачището се казва Балтаново табло?Или с тоя патешки мозък няма как да знаеш?

  21. 13
    32

    Абе те локото хубаво се разпадат, ама какво става с Терзиев и Костов?
    Тези знаменити футболисти нещо не щат да подписват с най-мощния клуб в галактиката? Що така бе?

    • 24

      А кои знаменитости подписаха с Локо кн?Май никой!Ама това не е важно нали?

    • Само тая надежда ни остана ама днеска Терзиев подписал! Жална ни майка локомотивоциганска!

  22. 26
    5

    Росен Коруев и Румен Руйчев – Двамата смешници директно да си събират багажа …за нищо не стават . Крушата да им отвори по едно кафене на Лаута като на нежния и те да лапат по някои лев , че да са доволни , дори да им поеме и тока …!!! За работата дето ги е назначил изобщо не я вдяват …ЗАПЛАТАДЖИИ НЕ НИ ТРЯБВАТ …!!!

  23. 30
    7

    Вместо заплати,ви нося топки!!Бухахаха.

  24. 32
    6

    Да дойде поне почентият президент и да донес по кашон кроасани…. Умрях ме, бре ….

  25. 30
    7

    Бях натъпкал 5 маймуни в багажника, ама се разбягаха по пътя

  26. 15
    35

    Браво, Андрей, а така лпбовта е черно-бяла, сигурен съм, че го знаеш и можеш да го почувстваш оше щом стъпиш на Лаута! Благодарим ти, че ни информираш за всичко, което се случва в Пловдивския Лпбимец-Локомотив! Андрей, минавай от Локото, ще получиш много повече уважение отколкото ония с домата!?

    • 23

      Това за любовта е вярно,ако не вярваш питай Котев.А и отбор нямащ нищо общо с Пловдив….какво уважение?

  27. 14
    32

    С тия топки пак ще шибаме неградските!

  28. 36
    10

    Ама какви топки ви донесох аааааа? Голям ли съм! Много по-хубави и модерни от на жалтити!

  29. 35
    9

    ТОПКИ БОЛ ПАРИ ЙОК ТОЗИ С ТОПКИТЕ Е ВЗЕМАЛ УРОЦИ ОТ СЕЛСКИЯ

      • 22
        3

        Нямам сила да отида до кенефа С тия пасти и без пари направо съм като зомби

        • 5
          27

          НА КАМБУРА ДА МУ ДУХАТЕ ОНАЯ РАБОТА … КАК ВИ ШИБА САМО , КАТО ГО ВИДЕТЕ И СЕ ПОДМОКРЯТЕ ЖЪЛТИ МАСТИИ

          • 16
            1

            ТИ ПО ДОБРЕ ГОЗНАЕШ, КИКИМОРКЕ …. НАЛИ И ТЕБЕ ТЕ САЙДИСВА

Коментарите са затворени