Представителният тим на Локомотив Пд стартира в четвъртък подготовката си за предстоящия сезон на Първа лига.

Възпитаниците на треньора Войн Войнов бяха разпуснати в почивка за малко повече от две седмици, а на 15 юни те ще подновят занимания.  Първата тренировка на тима oт предсезонната подготовка е с начален час 17:30 ч. на Лаута.

Очаква се преди заниманието футболистите, треньорите и служителите на клуба да получат част от дължимите им заплати от собственика Христо Крушарски.  Само един нов футболист – защитникът от Ботев Вр Мариан Иванов, се очаква да присъства на новата тренировка, пише Дарик радио.

До края на седмицата на проби ще дойдат половин дузина чужденци, сред които сърбин, бразилец, косовар и др.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    11

    Толкова ли си я закъсал Маринчо ,???
    Цъцъцъцъцъцъцъ

    • 3
      3

      Време му е на 27 години да направи дебют в А група с екипа на Правоверния Локомотив Спор Падишах Кулюбю! Аллах да бди над него!

  2. 13
    20

    Остани безразличен към Локо, не коментирай техни статии и техни постове !
    Убии ги с безразличие !

    • 8
      6

      Кой жа убиваш ти ба тюфлек…..ний стрямските партизани нивгаш не умирваме ва да тейба.

  3. 11
    15

    САМО ДА НЕ МИНАВА ПРЕЗ СОФИЯ ЧЕ ТОЗИ ПЪТ ДА НЕ ГО ПРИБЕРАТ ОТ ЦСКА. ДА МИНЕ ПРЕЗ ВАРНА ЗА ПО НАПРЯКО

  4. 23
    19

    Днес не спряхте с прекрасните новини за хегемона на Пловдив. Селяндурите няма да мигнат цяла нощ. Утре ги чака, рано работа на къра. Спрете се.

    • 20
      16

      Така е Мустафа, уникални новини! Жалтити са в шок и ужас! Уникален защитник от световноизвестен отбор пътува насам….. може и да е с каруца. Цяло стадо чужденци от топ отбори и първенства също напират към нас, отделно ще платя и част от дължимото, каква ще е тази част само аз си знам…… голяма част Мустафа, не повече от 200 лв на фес! И най-важното, идва Косовар, ние винаги сме имали добри отношения с шиптърите от време оно! Няма как, линейки хвърчат към Коматево след тези феноменални новини!

      • 10
        6

        Лека нощ селяндур…опа май няма да е лека аха.

    • 8
      4

      Спряганият за сигурно ново попълнение в Локомотив Васил Панайотов ще премине в Левски. Здравенякът от Гоце Делчев бе дал дума да дойде на Лаута, но ще направи това само при гостуванията на сините. Панайотов отказа оферта от Дунав, заради черно-белите. Финансовата криза в клуба и предложението от Подуяне обаче са го отказали от намерението да стане част от пловдивския тим. За последно той игра в полската Б група.

    • 3
      7

      Хаааахахахаха.Ега си тъпака,ега си новината!!!

  5. 16
    13

    Този е Меси казвам ви ще блесне, ще стане голмайстор на А група, нищо че е защитник, голям е!

Коментарите са затворени