Крис Добрев ще продължи да играе в Ботев Пловдив или поне това е неговото желание, научи PlovdivDerby.com. Футболистът в крайна сметка е решил да послуша сърцето си и да остане в жълто-черния клуб, макар че се беше договорил за преминаване в Септември София. Талантът вече е на базата на канарчетата в Пловдив. Днес играчът се е срещнал едновременно с Асен Караславов и Георги Марков, като на тристранката е бил категоричен: “Сърцето ми иска да остана в Ботев Пловдив!”

Припомняме ви, че преди десетина дни стана ясно, че Добрев се е съгласил да премине в Септември София. Още същия ден, след като PlovdivDerby.com разкри за намеренията на талант номер 1 на канарчетата, президентът на жълто-черните Ангел Палийски заяви, че Ботев Пловдив има професионален договор с играча. Отговорът от Румен Чандъров не закъсня и той обяви, че е предложил на Крис да продължи кариерата си в Септември. На следващия ден Спортал  написа, че Добрев има договор със софиянци. В последствие в интервю от едно изречение и самият Добрев потвърди това. Последва няколко дневно затишие до днес, когато на път за София Крис Добрев е решил, че иска да остане в Ботев Пловдив. На бензиностанция под тепетата е била организирана импровизирана тристанка между Добрев, Гошо Марков и Асен Караславов, на която Крис е заявил, че иска да остане в Ботев Пловдив.

По неофициална информация на PlovdivDerby.com, след като Румен Чандъров е чул за желанието на играча, е решил да не му прави спънки.

35 КОМЕНТАРИ

  1. Добра новина.За ужас на комплексираните цигани.

  2. 1
    10

    По-голям сериал от Малката Белка напрайхте Селяци…
    Скрийте се ве Жълти Сателити на Гелосания и на Септември Двойно проникване за жълтурците ….Обаче на тях им харесва да ги мандръсат…

  3. 5
    20

    С тази квадратна тиква никой не ме иска. Оставам.

  4. 25
    4

    plovdiv derbi остана един от малкото сайтове, където напушени пъпчиви чекиджии могат да пишат каквото си поискат. Това много лесно може да се оправи, обаче явно това им харесва! Иначе по темата, тези които упрекват Крис в нещо, нека ако могат да си спомнят, какво миризливо лайно са били на 16 години, но то пък няма нужда много да си ровят в паметта, защото и сега са си същото миризливо лайно.

  5. 45
    4

    Само гледайте каква злоба се излива от изтерзаните буферски душици.Отбора им може да се каже че е в колапс.От него само си тръгват и никой не идва.За селекция дори не се говори.Подготовката за новия шампионат започва, а те не са си взели заплатите за миналия.Един Венков се беше решил да дайде но и той като видя за какво иде реч ,избяга в София.Всичко при тях е ЩЕ….всичко в бъдеще необозримо.Да сте чели обаче някой буфер да е притеснен за бъдещето.Не,няма.Вперили са поглед в Ботев и всяка новина /а те все положителни/ги вади от равновесие.Всичко свързано с Ботев е оплювано.Ей хора ,осъзнайте се .Ботев е в добри ръце.Помислете за вашето локо,там нещата въобще не са розови.Обичайте повече отбора си отколкото да мразите другия.Омразата погубва.Обичайте така както ние Ботев,и се намесете когато нещата не вървят.

    • 5
      22

      Братле вие сте същите! Взимаме пример от вас!
      Ако се взимате за по-различни, ами покажете го! Защо не видиш вашите коментари в нашите теми? То е много лесно да съдиш! Аз по принцип не обичам да се заяждам, но вие минавате всякаква граница на търпимост и предизвиквате същото отношение! Погледнато реално ние сме преки съперници само, когато играем помежду си.Другите мачове, който играе по-добре се класира по-напред в класирането и това е.Ти да не мислиш, че на мен или на другите локомотивци тук ни доставя някакво удоволствие да ви дразним?

      • 23

        Пичове има олигофрени и от двете страни, факт е че за българина омразата е най-силното чуство.. Понякога, като видя какви неща са писали олигофрените и на мен ми се иска да попсувам, тогава обаче се сещам за приятелите си от другия отбор (да имам прятели от другия отбор, защото съм роден и израстнал в Пловдив) само някой пълен бауш може да вика турчин или циганин на съседа, приятеля или съгражданина си! Подкрепяйте отборите си, но не изпадайте в малоумни крайности, например като сините колежки от столицата!
        САМО БОТЕВ!!!

  6. 30
    3

    то и нащи цигански глави не са правилни. особено крива е пък на един ,дето много обичал пасти.
    ама то нас кой ни брои за живи.

  7. 6
    45

    Циганията при доматевци е пълна!
    Тоя е пълен глупак, някой домат го е излъгал.
    На кой на мястото ше играе – на Косоко, Вияна или Тасев, като на тия тримата Криско може само да им носи саковете…Глупак! В Септември поне щеше да играе!

  8. 41
    6

    Много скоро Крис ще пори цигански задници! Завиждайте мангали! Тресете ли се от злоба? Крюшо разката ли ви фамилията?

    • 21
      1

      поздрави и от мен за известния в цял Буенос Айрес – човекът с мекото сърце и здравото шише, танцуващият самба и ча.ча-ча с дайкири в ръка, галантния ухажор на дами над 60-те, но и бомбаджията от Балканския полуостров, , майстора на аванси без заплати, работодателя с най-дълго неизплатени възнаграждения, чакащия летните градушки, строителя на стадиони, терени, игрища, школи и вечен безхаберник за отбора си.

  9. 44
    2

    Цигани, при вас как върви селекцията, да ви еба майката? Гаучоса Дон Крушон де Архентинос успя ли да се качи на самолета заедно с Дон Чавон де Първакос или толкова са се полюшвали, че са се озовали на някой друг гейт на летището?

  10. 5
    38

    глава,казах ли ти че ще се върнеш,там по софето,няма да има прясно мляко от обора,как ще ти расте тази глава

  11. 35
    2

    Край няма за мангалските мъки. Продаваха се седмица и отново депресия.

  12. 8
    43

    Ще ви кача на Курдовия, още малко ви гледам сеира.

  13. 9
    53

    Партенка след партенка за Цирк Канарски. Забавата със жълтите палячовци няма край. Дано са живи и здрави за да продължават все така да ни развеселяват и смеха да не спира.

    • 28
      2

      Umirash ot zloba,mirizliv ciganin.A dobrite novoni za Botev tepyrva predstoqt.

  14. 19
    8

    Боят му се отразил добре. Келеш, ще иска да бяга, а?

  15. 28
    5

    Dobre doshal Kris! Jalko za”fenowete” sys selski mantalitet,koito byrzaha da go napljuqt!Samo Botev!

  16. 49
    3

    Ей мангали – пак се раздрискахте в темите за БОТЕВ ПД! При вас селекция кога? Крушарски ли ще играе?

    • 6
      27

      Крушарски си играе с моята , а навремето когато си играеха мангалите се роди ти , чедо слабоумно.

      • 17
        2

        Миризлив комплексар – марш в столипиново гад мръсна!

  17. 56
    4

    Искам да остана в Ботев защото изпитвам голямо удоволствие като поря цигански трътки по четири пъти на мач!

  18. 57
    4

    Момчето е само на 16 години и е нормално да прави грешки,вероятно притиснат от родителите си.Все пак му прави чест че е отдал заслуженото на това което Ботев направиха за него.Ако все пак това е истина можем да му кажем -Добре дошъл Крис у дома.А годините показаха колко футболисти са целували емблемите на Пловдивските клубове, а след това са бягали.За това не съдете Крис,а да му пожелаем да стане това което всички очакват.В Ботев има страхотна атмосвера за израстване.

    • 32

      Вярно е,на 16 се греши,но … Тук не става въпрос за грешка а за развила се ситуация!Крис Добрев има сключен професионален договор с Ботев Пловдив.В този договор има и откупваща клауза,която не е 100 000 лева /колкото иска да заплати Румен Чандъров/ а е по-висока!От Ботев Пловдив са твърди в позицията си или откупващата клауза или спират правата на играча /и това си е в тяхно право/!Точно по този начин трябва да се процедира,за да не се получават тъй наречените “кражби на таланти” във футбола!Това трябва да послужи за пример на всички отбори /клубове,които развиват таланти в школите си/,на всички,които искат да отмъкнат някой ,ей така под масата и на подрастващите”големи звезди”,които си мислят че са нещо,но не са се доказали!В случая,браво на футболен клуб Ботев Пловдив ,за отстояването на позицията си!а Крис Добрев му пожелавам успех и дано стане такава звезда,каквато си мисли и каквато му предричат!Но нека има и обеца на ухото си,че всеки уважаващ себе си човек,трябва първо да мисли а след това да действа и също така да вземе да прочете малко материали за подрастващите футболисти!Той все още е много далеч от големия футбол и форсирането на нещата,може да доведе до залязването на “изгряващата звезда”!Бъди здрав и успех!

  19. 10
    41

    Значи Ботев няма да получи 100 000 лева… Много жалко. Надали при нас ще помирише терен при положение, че разполагаме с нападатели като Тони Тасев, Косоко, Виана и Костов.

  20. 5
    56

    Обикновено на бензиностанции ги стрижем наш’те чавета, не мое сме го изпуснали и тоя с кривата главъ.

  21. 6
    50

    Хубава работа, ама циганска, нали живем в маалата с внучето , ей на връща се да е сред свои

  22. 7
    53

    Този е овладял курвенските номера от ранни години! Да им чести на жълтурите, но все си мисля, че сега те ще му дадат да разбере за какво иде реч!

Коментарите са затворени