Представители на Ботев Пловдив ще заминат за Майнц, за да стартират преговори с германците за Тодор Неделев. Както е известно желанието на играча е да остане под тепетата, но немците имат само за още 1 година договор с него и се надяват да го продадат, за да избият поне част от четирите милиона евро, които им легна играча (трансфер и заплати). До днес в Майнц бяха във ваканция и канарчетата трудно комуникираха с тях посредством имейли. Поради тази причина жълто-черни представители ще заминат за Германия.

28 КОМЕНТАРИ

  1. Тошко и Вутов почти сигурно си тръгват,да се хвърли едно око на Антон Огнянов..Играл е преди в Ботев,малко е чуплив,но за българските стандарти си е доста качествен..

  2. 12
    2

    Гледам и не вярвам на ушите си 🙂 . Толкова много злоба и комплекс се е събрала в локомотивци. Всъщност, то вече няма локомотивци, останаха само едни утайки – антиботевисти. Хора, вие не виждате ли, че ще ви закрият докато злобеете? Знаете ли изобщо какво става с Локомотив? Защо не ви пука за Локо? Жалко за този отбор. Феновете сами ще си го затрият. Чакате с нетърпение да осерете тема за Ботев, а в Ботев в момента се работи професионално. Вие сте на автопилот и потъвате всеки ден, но не ви пука. Не мога да ви разбера. Любовта на хората прави един отбор голям! Не се опитвайте, това антиботевистите не може да го разберете.

  3. 7
    11

    АМИ ТЕ КТБ ДА НЕ СИ ТЪРСЯТ 50 МИЛИОНА ДЕТО ОТКРАДНАХТЕ,МАЙНЦ ДА НЕ СИ ТЪРСЯТ 4 МИЛИОНА ДЕТО СА ПЛАТИЛИ ЗА ДЪРВОДЕЛЕЦ,ДЪРЖАВАТА ДА НЕ СИ ТЪРСИ ДЪЛЖИМИТЕ КОНЦЕСИОННИ ВНОСКИ ДЕТО НЕ ПЛАЩАТЕ…
    ЦЯЛ ЖИВОТ НА БЕЗПЛАТНА СОФРА ТОВА ДА НЕ Е КОМУНИЗМА ДА КРАДЕТЕ ИГРАЧИ ОТ ДРУГИТЕ ОТБОРИ ЗАЕДНО С ДРУЖКИТЕ ВИ ЦСКА…

    • 6
      1

      Аве просяк, кво стана с 200-те декара безвъзмездна земя, дето Крюшо и Пластмасовия искаха? Платихте ли си наема в подлеза на Гарата бе, цигани мръсни?

  4. 11
    7

    БРАВО НА БОТЕВ! МЪЧАТ СЕ ДА НАПРАВЯТ НЕЩО ЗА ОТБОРА, А НАШИТЕ СТОЛЮПИНОФСКИ ДЕПЕСАРИ, НЕМАТ МАНГИ. ОСТАВА ДА ПУСНЕМ ЗУМЕТО В КЛОАКОМОТИФ И ДА МАЧКАМЕ!:) САМО ДАНО ДА НЕ ПОИСКА ЗАПЛАТА 50 000 ЛВ, ЩОТ ТОЙ Е СПОСОБЕН НА ТАКЪВ ХОД!!:)))))))))) ПУФ ПАФ. ЮРУШШШШШШШШШШШШШШ!:)

  5. 8
    9

    Ава ако Майнц ни га пржалят тия милиони пак ний Стрямналий жа оправяме работата…….продаваме си кочовете и мисирите и Тодор жа я наш ва да вейба.

  6. 10
    9

    Е, топка не помириса в Германия, но поне научи перфектно немския!

  7. 10
    15

    Майнц са подали документи за вписване в книгата на Гинес,на трансфера на Белоземското чудо при тях. Това е най-голямата минавка в световната трансферна политика!

    • 9
      2

      То понеже при нас беше друго, а? Пуснахме си младите и надежните футболисти , а придърпахме дърти кранти и дебили.

    • минавка или не Ботев ги взе тея пари пък вие никога няма да продадете играч и за половината на тях.

  8. 5
    26

    Ще се молят на колене пред смъкнати панталони… бълхари!

  9. 35
    4

    Абе от Лайнута кога последно продадоха играч, че нещо не си спомням?

    • и аз питам…..за един приятел….от маалата.

  10. 6
    40

    Моля ви са ва няма финанс детето болно няма кво да ядем . Върнете ни баба Неделя молъ ви съ. Ти баща ти майкъ.

  11. 6
    34

    Да бе да селяни. Още си скубят косите че взеха това дърво и сега ви чакат с нетърпение да Ви го върнат безплатно. Помаци.

  12. 31
    5

    Моля, вземете под внимание неграмотността на авторите!

    До нидиелев и ко:
    На майка ти черната вагина… буфер смешен!

  13. 4
    41

    Хахахааах ще се молят като цигани. Те Немците парите ги ринат. Мръсна селска сган.

    • 31
      4

      Тихо манго! Пяната напира от устичката ти….

    • 4
      1

      Ний мангалите нямаме пари за дюнери. Ний сми по циганските баници.

Коментарите са затворени