Президентът на Септември Румен Чандъров е на път да отмъкне втори млад и перспективен футболист от пловдивски отбор. След сензационното преминаване на супер таланта Крис Добрев в Красна поляна, Чандъров е на път да пореже и съгражданите на Ботев от Локомотив. Босът е набелязал за привличане крилото на черно-белите Димитър Велковски. Той няма да има проблем с ангажирането му, тъй като бившият младежки национал има да получава 3 заплати и може спокойно да разтрогне по вина на клуба, пише Марица.
За привличането на 22-годишния врачанин е настоял и новият старши треньор на Септември Димитър Васев. Именно Васев лансира в големия футбол младока, когато бе наставник на Локо (Сф). С червено-черния екип Велковски отбеляза гол на Ботев при дебюта си в професионалния футбол. След разпада на столичните железничари той бе привлечен на Лаута от тогавашният президент Николай Неделчев и две години бе неизменна част от представителния тим на черно-белите.
В Красна поляна ще бъде ангажиран още един бивш играч на Локо (Пд). Това е вратарят Александър Любенов, който миналата седмица разтрогна с черно-белите и веднага бе взет от родния си Левски. В плановете на сините обаче е да преотстъпят Любенов за един сезон в Красна поляна, където ще бъде със статут на първи избор на треньора Васев.
С Локо разтрогна и левият бек Иван Горанов, който веднага подписа с родния си Левски.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    Всъщност бях хвърлил око на по-опитни играчи от Локомотив (Траянов, Котев, Тунчев, Камбуров), обаче Гаучоса-ракетчик каза, че това са му най-перспективните играчи и с тях ще атакува шампионската лига следващите 7-8 години и затова се наложи да погледна към по-неопитни футболисти. Освен това много му пасвали за кьор-софрите заедно с Чаво и лИгендата-свинар.

  2. 5
    15

    Смърт за Чандъров! Дано дойде на Коматево или на Лаута да усети любовта на хората. Заедно с онова лекенце Кристиян Добрев.

  3. 12
    11

    На ръце ще им го носим Велковски на Чандъров.

  4. 9
    22

    ВЕЛКОВСКИ НЕ ГО ВЯРВАМ ТОВА ИНТРИГА Е …ВСЕ ЕДНО В БОТЕВ ДА ОТИДЕ ТЕ СА САТЕЛИТ НА СЕПТЕМВРИ?

    • 14
      7

      Вместо “анонимен”,сложи си ник “неграмотен”.

  5. 16
    25

    Дано го вземат! Митко не става за нас!!!
    Прекалено много я бърка в средата.Да отива, където си иска.
    Мите, благодарим ти и успех!

    • 14
      10

      Кур за буферите , той и Горанов е слаб и другите , които напускат и те я бъркат нали мангал

Коментарите са затворени