Тодор Неделев получи поредното потвърждение, че няма да има място в Майнц през следващия сезон. Германците се събират за подготовка на 3 юли. но халфът не е в плановете на ръководството. Спортният директор на тима Рувен Шръодер призна, че Неделев няма да бъде в отбора. “3а него ще е тежко, няма бъдеще при нас”.

Хубавата новина за Неделев е, че успешният му период w Ботев води до засилен интерес към него. За канарчетата той ima 11 асистенции и 9 гола в 25 мача в редовния сезон, както и четири асистенции и две попадения в плейофите. Заради това Шръодер е убеден, че лесно ще бъде намерен нов отбор на българския национал: ‘Имаме добър пазар за него’, обясни 41-годишният специалист.

В Ботев се надяват до дни да уредят играча и да се сдобият с правата му.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 14
    3

    “След като се върна, ще търсим решение на проблема, за да излезем от създалата се ситуация”, каза с досада финансовият благодетел на черно-белите.”
    АПАПИ. ХРАБРИ ЛАЙНОМЕТИ. ЕЙ, ТОВА Е НАЙ0ВАЖНОТО ЗА ЛЮБИМИЯ КЛОАКОМОТИФФ!!!! НЕКА ОСТАВИМ ВЕЛИКАНИТЕ ОТ БОТЕВ И ПОМИСЛИМ ЗА КАТУНА!!!! МАЙ НАШИЯ СТОЛИПИНОФСКИ ТИМ НЯМА МАНГИ???? ДА СЪБЕРЕМ МАЛКУ ЖЕЛЕЗУ И ПОТКРЕПИМ НАШИЯ ДЕПЕСАРСКИ ТИМ!!! НАПРЕШ ЛОКУ. ЮРУШ. ПУФ ПАФ!!:)

    • 20
      2

      Е ти щото като знаеш как е “Ало” на немски и стигна до…. коментари в пловдив дерби хахахахаха цървул

  2. 20
    5

    Супер новина! Значи се увеличава шансът Тошко да е отново при нас!

    • 27
      4

      Крушата каза: Пари нЕма действайте с дупе. Ахахахаххах цирк клошарски.

  3. 38
    4

    Черния мангал с бяло на устата веднага цъфна в тема за пловдивския любимец. Пришълци гледайте си скапаното пенсионерско отборче и не се занимавайте с теми които не разбирате! А Заплати кога ще има за кюстендилците?

  4. 11
    32

    За дюнерджия трябва да знае поне малко немски

Коментарите са затворени