Нападателят на Пирин Станислав Костов е попаднал в полезрението на Ботев Пловдив, научи PlovdivDerby.com. Юношата на орлетата направи много силен сезон в Благоевград, където отбеляза 11 гола. Костов е добре познат на спортно-техническият щаб на канарчетата, тъй като се подвизаваше в тима, когато бе привлечен от Ферарио Спасов. При престоя си в Ботев обаче Станислав не успя да се пребори в с конкуренцията на Иван Цветков.

Според информация на PlovdivDerby.com към Костов вече е отправена конкретна оферта от страна на Ботев Пловдив и се очаква отговор от играча.

Междувременно според днешното издание на Меридиан Мач Антонио Вутов се е съгласил да премине в Левски, ако Удинезе го пусне. В Ботев Пловдив обаче са на мнение, че ако италианците решат да преотстъпват младия нападател в България, то той със сигурност ще играе с жълто-черната фланелка, научи PlovdivDerby.com.

Всичко за трансферите в Ботев Пловдив можете да следите ТУК>>>

12 КОМЕНТАРИ

  1. Да, само тва ни липсва, ако искате да върнем и Минчо Минчев,заеби….

  2. 9
    2

    Това сигурно е някаква шега. Головете на Костов са от рода три рикошета и вкарва с коляно. В Пирин има само един футболист, който заслужава да облече жълто-черната фланелка. Няма смисъл да му пиша името, защото всички го знаем. И ако не беше той, вчера Пирин щеше да играе бараж със Септември.

  3. 8
    2

    За съжаление Станислав Костов се оказа неблагодарна безопасна игла. Имаше някакъв потенциал, когато премина от Пирин в ЦСКА преди 6 години, но сега вече е на 25г… Миналият сезон беше успешен за него, но пак нищо впечатляващо. На всичкото отгоре през декември се държа много грозно като вкара два гола на Ботев при загубата на Пирин с 2:3 в Коматево.

  4. 7
    7

    В защита ако подпишат със всички, сме бетон: Марин, Генев, Терзиев, Минев; Димов, Димитров, Панов, К. Стоянов
    В халфовата линия сме добре но всичко зависи дали Тошко и Вутов остават. Новия бразилец е енигма и според мен е застраховка ако ме задържим Вутов. В атака имаме нужда от 1 ветеран и от 1 надежда, които няма да мрънкат при ротации с Вияна. Чунчуков и Милчо Ангелов според мен са добри кандидати, също както Г.Андонов и Костов. Би ми се искало да вземем някой млад атакуващ халф като Шоколаров от Лудогорец или Никола Колев от Литекс Сф. Вчера тоя младия ганаец от Септември също ми хареса. Спекулации много но хубавото е, че имаме стабилна основа ма отбор.

  5. 3
    15

    Igrae dobre vkarva golove a sushto taka i podava . Napravil kakvoto napravil shte se izvini i ako igrae dobre zashto ne . Ot nego si zavisi .

  6. 18
    3

    НЕ, НЕ, НЕ, НЕ, НЕееееееееееееееееееееееееееееееее !

  7. 8
    19

    Как си показваше средното пръстче само , а ….

  8. 8
    38

    Само баберек събираме. Новото първенсто ще бъдем тъпана на групата. Много жалко за вси канари, но отбора ни отива на разпад.

  9. 35
    4

    Костов, не си прави илюзии ,че ще те приемем след жестовете ти! Хич недей идвай дърводелец

Коментарите са затворени