Георги Самуилов към фенове и футболисти на Ботев Пд: В бъдеще ще изживеем заедно още много незабравими мигове

9
6235

Бизнесменът Георги Самуилов отправи своите поздравления към героите от финала за Купата на България и цялата „жълто-черна“ общественост. Г-н Самуилов използва трибуната на клубния сайт, за да благодари за паметните емоции от вечерта на 24 май – денят, който от тази година влиза в календара на светлите дати в историята на най-стария футболен клуб в България:

Скъпи футболисти, треньори, ръководители, служители и привърженици на футболен клуб БОТЕВ,

в този специален момент от историята на Клуба отправям най-искрен поздрав към всички вас за дългоочаквания и извоюван с цената на много труд и непоклатима вяра трофей – Купата на България!

Щастлив съм, че от трибуните на стадион „Васил Левски“ станах пряк свидетел и преживях заедно с вас тази паметна вечер, изпълнена с чиста, неподправена страст и несравнима по силата си емоция.

Благодаря на треньорите и играчите за себераздаването на терена, както и на многобройните привърженици за страстната подкрепа от трибуните!

Във времената на размиване на ценностите всички заедно показахте на цяла България, че магията в спорта, и в частност футбола, е жива и дадохте надежда, че ще остане такава завинаги.

Още веднъж ви поздравявам със заслужения успех и се надявам, че в бъдеще ще изживеем заедно още много незабравими мигове.

С уважение,

Георги Самуилов

9 КОМЕНТАРА

 1. 60
  13

  Направете разликата между това изказване и селските изцепки на Крюшо. Ясно е кой е отбора на интелигенцията в Пловдив и кой на миризливите селяни

 2. 66
  3

  Вчера, някъде към 14 часа, получих подарък за сключен договор. Човека, който ми го даде няма никаква представа, че имаше финал. Та той ми подари 2 футболни топки, за двата ми сина. Топките са доста хубави. Този човек спонсорира местен футболен клуб.
  Вървя си аз, по скоро се возя на един автобус, и като на човек някой път фаталист, почнаха да ми минават едни мислиии… Викам си, ще вземат да ни зашият 2 бързи гола.. и свърши.. ? По едно време оптимизма надделя. Викам си. Ние ще вкараме 2 гола! Един глас вика: ай стига бе! Лудите са много класни. Друг, малко по-отдалечен глас на надеждата, вика: Може бе! Може и да стане!
  Бира, телевизор… и о чудо! Наште играят стегнато, дисциплинирано и като им се отдаде възможност атакуват добре. Другото го знаете… Емоцията е огромна! Удовлетворението също! Отбора има място за изграждане и надграждане и дано ни радва и занапред!

  СЛед победата, ако щете ми се смейте, ама вчера, 24 Май 2017, Футболния Господ беше облечен в жълто-черно, и с двете футболни топки ми каза, че ще вкараме 2 гола!
  Само Ботев!

  • 21
   1

   Единствената дума не на място в твоя коментар е: „телевизор“!

   • 17

    Ако си в Пловдив така е! Ама ако си по-надалеч, си е извинение.
    Само викането пред телевизора, си е бая подкрепа в тези случаи! 🙂

 3. 58
  5

  За Стадиона мислете,завършването му жизнено важно за Ботев.

  • 8
   58

   Утре га почвами стейшъна ва…….жа я готов 2053г. кът вземем следващата купа ва да гоейба…..и все пак ако не сме развалили дотогава домошлука с резаците ба да сейба.

 4. 51
  5

  вземи направи стадиона, да не ходим до морето или софето

Comments are closed.