Важно: Осигуриха места за паркиране за феновете на Ботев в София

9
2233

Столичната дирекция на вътрешните работи предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящия футболен мач за купата на Бъргария, който ще се играе на 24 май /сряда/ от 18.30 часа на Национален стадион ”Васил Левски”. Преди, по време и след провеждане на спортната среща полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града. За организирано пристигащите от провинцията фенове на участващите отбори са обособени зони за паркиране на превозните средства. За привържениците на „Ботев” е създадена организация да използват паркинга пред 3 и 4 вход на сектор „Б”на стадиона. А за пристигащите фенове на „Лудогорец”, е предвидено да използват паркинга пред сектор „Г”. На изградени контролно – пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/. Предприети са стриктни мерки за недопускане като зрители на дербито лица, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена от интернет или взета от касите на стадиона. Ангажимент по охраната на спортната среща има частна охранителна фирма, чиято задача е да следи за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си ще бъде подпомагана от полицейски служители, които ще се намесват при възникнала необходимост. За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по- ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 16.30 часа. В процеса на организация на спортното мероприятие, от съображения за сигурност и обезпечаване на обществения ред е взето решение на стадиона да бъдат забавени привържениците на победилия отбор до оттеглянето на противниковите фенове.

9 КОМЕНТАРА

 1. петричев ,ако сьм на матура ще пиша както трябва ,но явно и просто написано не можеш или се правиш ,че не разбираш,това е за такива самозабравили се

 2. Ний наЩа фракция сми цял икарус ба да вейба.Кибапчита жъ има ли? Пуснайми снощи и дикларация на мамата да даде по два малки дюнера за из път. Ай кънарьее!!!

 3. 3
  1

  Немога да повярвам ,как може да пишете пристигащи от провинцията фенове ,кьде пристигат то провинцията е навсякьде кьдето има провинциолисти ,б ьдете малко по смирени !

  • Пич какво дрънкаш? Първо пишеш като първолак,второ всичко извън София е провинция!Усмири се малко!

 4. 6
  1

  Успех момчета,не винаги силните на деня печелят нека бьдем фенове и отбор едно цяло ,нека има положителна енергия от вас кьм нас ,ние ще ви я вьрнем многократно ,успех вярвайте в победата!!!

 5. 5
  37

  Повече от 100 каруци, не очакваме, така че няма да има никакви проблеми с паркирането. Даже сме осигурили сено за теглилките, били те магарета, коне или биволе, защорто знаем че повечето фенове на Ботев предпочитат този транспорт

  • 23
   4

   Манго миризлив- вашите каруци няма какво да правят в София. Стойте си на Лаута, разпрягайте циганските кранти с троцкули по опашките и злобейте на воля!

  • 13
   2

   Диема спорт от 18:00 сигурно,ще почне студиото манго, настройвайте чиниите в махалата и гледайте мача!

Comments are closed.