Феновете на Локо Пд с отворено писмо до община Пловдив

26
1403

Реакцията на феновете на Локомотив Пловдив относно вчерашните разкрития на PlovdivDerby.com не закъсня. Публикуваме я без редакторска намеса:

Отворено писмо до Община Пловдив

Ние, привържениците на „Локомотив“ Пловдив, искаме да зададем следния въпрос на хората, отговорни за състоянието на стадион „Локомотив“или иначе казано на реалните му собственици:
Предвид това, че футболът е все още най-популярната спортна игра не само в страната, но и в града ни, настояваме да знаем по какъв начин Община Пловдив има намерение да стимулира абсолютно належащите инвестиции в едно спортно съоръжение, което за разлика от други изисква многомилионни средства за изграждането му, при положение, че „изрязва“ от концесията основни места, където могат да бъдат изградени обекти, спомагащи не само за получаването на съответната категория/лиценз, но и за частична възвращаемост на средствата на евентуален инвеститор?!
В същото време всичко това бива предоставено на други клубове, дори такива, които не само, че не са част от „семейството“ на „Локомотив“ Пловдив, но дори исторически не са свързани не просто със спортния комплекс, а с тази част на града?!
Припомняме, че БДЖ и няколко строителни предприятия в миналото построиха този комплекс с цената на много труд, воля и упоритост, за да бъде дом на „Локомотив“ Пловдив, след което той бе подарен от същите на Общината, но не за да бъде парцелиран и раздаден! 
Тук е моментът и да попитаме Община Пловдив още нещо – защо при положение, че имаше проект, който тя изработи и финансира заедно с привържениците на „Локомотив“ Пловдив, то същият не бе предложен на волейболен клуб „Марица“, с което да се потърси партньор в изграждането на частта със залата и което щеше да реши както единия от проблемите, поставен от самите тях, така и един от „препъни камъните“ пред изграждането на така желаната от всички привърженици на „Локомотив“ Трибуна „Бесика“?! Тук държим да кажем, че ние нямаме нищо против ВК „Марица“ и през изминалите няколко години, в които те са на Лаута, сме се доказали като добри техни „домакини“, радвали сме се и ще се радваме на техните успехи, но не искаме това да става за сметка на унищожаването на футболния ни клуб, защото по един или друг начин точно това започва да става. 
И ако сега най-вероятно с действията си Общината ще изгони поредния инвеститор, изявил желание да изгради нещо и до момента вложил не малко свои средства в изграждането на игрища, база, трибуна както и покриване на стари задължения, то как от местната управа виждат бъдещето развитие на въпросното футболно съоръжение при положение, че техните решения ще бъдат основната причина за евентуално негово оттегляне, с което вероятно ще поставят в тежко положение и самия клуб? Припомняме, че вече веднъж на същия му бяха отказани терени в ж. к. Тракия, а това е втори удар!
Желаем също така да попитаме Общината какво прави и по още един въпрос, чийто инициатори бяхме ние: След като преди няколко години Общинският съвет гласува срещу частичното изграждане на Праисторическото селище, намирало се в близост до комплекса и което е част от огромното културно-историческо наследство на града ни, какво направи в тази насока, в последните вече близо 4 години, при положение, че в решението на ОбС бе написано, че ще се търси разрешение в рамките на Парк „Лаута“?!
Независимо, че имаме на два пъти входирани молби за среща в търсене на решение, още от декември 2013 г. до този момент нямаме никакво становище от страна на местната управа относно този казус, макар такова да ни се полага!

26 КОМЕНТАРА

 1. CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI,CIGANI

  • 1
   1

   КАТО разцепим анала на майка ти и и оправим аналните фисули, манго ..

 2. 2
  3

  Докога община Пловдив ще се подиграва с Локомотив!? Докога локомотивци ще ги търпят тези?!

 3. 5
  2

  Предлагам на феновете на Локомотив да организират протест, но не пред Общината, ами пред хотелчето на крадливия ви кмет. Нека то да е фон на протеста, за да се добие по-пълна представа са същонстта на градоначалника. Пожелавам ви успех и внимавайте на следващите избори! Такива боклуци не трябва да управляват града ви!

  • 10
   14

   Разкарва майка ти по околовръсното да я чукат тираджиите

 4. 16
  5

  Ще дойдем доста хора на срещата да сме сигурни че няма да ни измамата пак.И кмета да е там…

 5. 24
  4

  ние локомотивците сами сме си виновни, че тези народни грабители се подиграват с нас. Защото мълчим и спим!!! ние сме суверена и сме ги избрали тези там да изпълняват волята на народа и имаме право да им търсим сметка и да ги сменим ако не го правят!!! СЪБУДЕТЕ СЕ, БЪЛГАРИ!!! ДОКОГА ЩЕ ПОЗВОЛЯВАТЕ ДА БЪДЕТЕ ТЪПКАНИ И МАЧКАНИ?! ВИЖТЕ КАК СЕ ПРАВИ В СЪСЕДНА РУМЪНИЯ!!!

 6. 18
  9

  Радостните новини за отборът на Пловдив предстоят…те не са и спирали от както Крушрски пое пловдивския любимец.

 7. 16
  9

  „За успокоение на нашата общност, а и на хората в Общината ще заявя, че дори тези откровени безумия няма да ме откажат. Аз оставам в Локомотив и проектът ми ще се осъществи.“

  Ще добавя – и за успокоение на жълтите цигани.

 8. 13
  19

  „Крушарски си тръгва обиден“! Новина в утрешните спортни вестници.

  • 17
   11

   Майка ти си тръгва обидена – новина от поредния тъпкач.
   Аре у лево в тръстиката, ако обичаш.

  • 12
   7

   За успокоение на нашата общност, а и на хората в Общината ще заявя, че дори тези откровени безумия няма да ме откажат. Аз оставам в Локомотив и проектът ми ще се осъществи.

   Ще добавя – и за успокоение на жълтите цигани.

  • 4
   2

   Това Чандъров и Самоилов си тръгнаха,объркал си хората!!!

  • 1
   2

   Мисир,а как звучи Самуилов и Чандъров НАПУСНАХА селкия цирк? Утрешния весник ще го чакаме …

 9. 22
  8

  Жълтите цигани са много превъзбудени явно днес има доставки на кале в маалата или от ДПС раздават парите от купените вотове

 10. 12
  4

  Спокойно пич 🙂 Избърши пяната от устата и запомни – Най-хубавото тепърва предстои, но си твърде „умен“ за да го разбереш…

 11. 14
  21

  Цигани прости, на Пловдив гости… Как не разбрахте най-накрая, че в тоя град сте малцинство и никой не ви брои за нищо, утрепки крастави 😀

  • 24
   13

   Борим се с крастата,откакто проникнахме в майка ти,няма и няма излекуване…,в ПЛОВДИВ са гости,едни миризливи подобия на хора,чиито гнусен клуб е базиран в Коматево.Цял живот на село, там ще изгниете жълти получовеци!!!

   • 10
    15

    Не всички майки са като твоята магистрална пачавра, дето те е изсрала след среща с поредният турски гастарбайтер.
    Колкото и да се пениш, кюстендилски подчовеко, такива са фактите. Винаги са били и винаги ще бъдат! Вие сте едно смрадливо и ненужно малцинство и ви се доказва и показва всеки път, когато поискате нещо от Общината. Я дарения, я концесии и какво ли не… Отговорът всеки път е един и същ – осем-цолова бургия в калната ви фуния.

    • 14
     10

     Мюмюне, събирай пари за ремонт на автобуса, че той ще е единственото, което ще ви остане!Палячовци!

     • 10
      12

      Пък ние шъ съберем пари за заплати,към двеста лева да гушнат малко пенсийте че умреха ут глад заванлиите.

Comments are closed.