Ботев Пловдив е без клубното си возило от началото на сезона. Мъжкият тим на канарчетата се предвижва за гостуванията си със специално нает автобус. Това все повече не остава незабелязано от феновете на жълто-черните и те започнаха да повдигат въпроса, какво се случва. Проверка на PlovdivDerby.com показа, че клубният рейс на пловдивчани стои в гараж под тепетата, тъй като се нуждае от голям и скъп ремонт. За момента от жълто-черният клуб предпочитат да наемат други рейсове за гостуването на отбора, тъй като това излиза значително по-икономично.

24 КОМЕНТАРИ

  1. 20
    20

    Добро утро и успешен рейс на всички…. Ай ай кайнариееее

  2. 21
    17

    Хххахахаааххахахахахааххахаха

    ФОСТАТААААА , СЕЛСКА ПЛЯКА !

  3. 38
    21

    Табелка отпред на автобус за междуселски транспорт “Случаен превоз”- вътре група земеделци с различно облекло вонящи на праз и лук…Отвън тичащи след возилото с ножица в ръка фризьори желаещи да подстрижат и съблекат пътниците….Над шофьорското място портрет на човек във военна униформа на командос усмихнат и показващ комбинация от три пръста с преобладаващ среден….. над фуражката му ореол като на Светец…. НЕЗАБРАВИМО 🙂

  4. 21
    21

    Лелеле майкооооо

    Спомних си времената на селския. Ужас!

  5. 31
    30

    Циганите ги закриват.Първо с рейсчето ,после футболистчетата един по един ще се изнизват от отборчето и жълто-черния цигански катун вмирисващ градът ни от 7 години ще изчезне. До лятото ,катуна ще го вдигнат и циганките в жълто вън от градът на Локомотив Пловдив!!!

    • 35
      25

      Пловдив винаги е бил, е, и ще бъде жълто-черен. Официално Ботев Пд е Символ на Пловдив. 70 % от Пловдивчани са ботевисти. 20 % са от Марица и Спартак и другите 10% са антиботевисти. За съжаление се загубиха локомотивците, но вина за това имат антиботевистите.

  6. 31
    29

    Ботев ще обяви фалит до 2-3 месеца.
    Ще се започне на чисто от В група.

      • 29
        25

        И в А окръжна да сме, Пловдив пак ще е жълто-черен! Това е разликата между вас и нас. Вие отидете ли долу и край с вас. Ботев е вечен!

        • 25
          25

          Ботев е вечен за разлика от селското ви отборче, което петни името му.

  7. 23
    21

    Локомотив Пловдив няма да има никакви проблеми с получаването на професионален лиценз за следващото първенство. Черно-белите дори ще получат лиценз за участие в Европа, научи Plovdiv24.bg.
    От Лаута вече са изпратили в БФС голяма част от документацията, която се изисква от Лицензионната комисия.

    Крайният срок все още не е изтекъл, но отсега е ясно, че Локомотив няма натрупани дългове, които да не са разсрочени с официален документ. Освен това от идването си на власт, собственикът на клуба Христо Крушарски е погасил стари задължения на черно-белите в размер на почти 1,5 милиона лева, разбра още Plovdiv24.bg.

    Чакам Рачо, Пурко, Байонзи, Нако и другите селяндури да коментират.
    Крушарски за енти път слага средно пръсче в жълтите задници

    • 13
      13

      Щом като искаш,ще ти напомня че “Локо пд”остана за винаги в “Б”гр!Ето с кои се гордее малцинството на Пловдив–През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
      От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”И още-
      ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 231, ал. 3 ТЗ с решение № 4460 от 24.VII.2001 г. по ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб “Велбъжд” – АД: вписва ново седалище и адрес на управление – Пловдив, кв. Лаута, стадион “Локомотив”. Ся чат ли си?Едва ли.

  8. 26
    21

    Глад мори добитъка !
    Отново немили-недраги , по села и паланки , със случаен превоз и копнеж по строеж .
    А бе, къде е крана на Рачо ?

    • 10
      8

      Пусни СМС да платите некоя заплата на старците,щот наистина има глад.Чети нагоре….

  9. 23
    51

    Докато Иван Йотков – лъжеца се навърта около Ботев ще продължава подобна мизерия! Най-големия измамник в историята на клуба продължава да се бърка в делата на клуба и затъваме с всеки изминал ден! Нека този лъжец да обясни как така на половината мачове билетите се дублират или как точно се договори с транспортната фирма Стойчев? Нека да излезе и да каже защо след като УЖ подаде оставка продължава да се меси в делата на клуба и по всякакъв начин да се опитва да съботира дейността на всички, които работят?

  10. 25
    21

    Циганите щом и рейса са си върнали за скрап,смятай. Създадени 2010 , и само 7 години съществуване. Поне манговците ще влезнат в рекордите на Гинес за най-кратко съществуване !!!!

  11. 15
    15

    2009-09-15:
    Фенове на Ботев ще дерат като овца треньора Пичиони
    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.

    Треньорът на Ботев Пловдив Енрико Пичиони бе заплашен с дране като овца от феновете на тима след петата загуба от пет мача този сезон – 0:3 от Миньор (Пк) у дома.

    Италианският наставник на „канарите“ прие в стаята си на стадиона край Бирената фабрика тартори от агитката.
    При Пичиони под зоркия контрол на полицията влязоха и популярните фенове Велизар и Румен Баланджиев.

    Ултрасите са поставили ултиматум на Енрико – до петък да извадят на светло с президента Христолов мистериозните италиански купувачи на клуба.
    Пичиони обещал под клетва, че това ще се случи до мача с Литекс в края на седмицата. Той отказал да назове имена на евентуалните Христолови наследници, не знаел и подробности от хода на преговорите. Казал само, че кандидатите са от Милано.

    „Ще му разлепим кожата из Пловдив, само да няма резултат в петък“, заканиха се момчета от агитката след срещата с италианския треньор.
    Както е известно, Ботев записа пета поредна загуба в първенството, като няма спечелена точка и е твърдо на дъното в „А“ група.

  12. 17
    11

    Sportal: Г-н Христолов, спомняте ли си деня, в който поехте „Ботев“ (Пд)?

    Димитър Христолов:
    – Помня го, проклинам го и сигурно така ще е до края на живота ми. Проклинам деня, в който влязох в порнофилма, наречен „Български футбол“. За съжаление не знам как да изляза от него. Да се захвана с „Ботев“ е най-голямата грешка в живота ми, от която пропилях 11 г. Това „удоволствие“ ми струваше между 10 и 12 милиона.
    – Смятам, че съм управлявал почтено и достойно „Ботев“ 11 г. Мога да се закълна, че не съм продавал мачове, не съм се поддал на натиска на т. нар. грандове.
    „Ботев“ не е бил сателит на друг клуб. Друг е въпросът доколко е било полезно подобно управление. Но сам не можех да направя нищо!
    – Не искам да коментирам тази болна за мен тема. Абсолютен парадокс е да съм инвестирал милиони левове лични пари и да ме наричат убиеца на „Ботев“. Не аз, а феновете ликвидираха една близо 100-годишна история. И на кмета Славчо Атанасов предложих клуба срещу един лев, но и той не го иска.
    Пловдив си има градска управа и щом „Ботев“ е толкова любим на стотици хиляди хора, нека те да мислят как да го възродят. Аз вече нямам намерение дори да минавам покрай футболни стадиони в България.

  13. 19
    13

    Смятай!!!Докато тоя олигофрен,некъдърен Палийски е в Ботев,докъде е докарахме.

Коментарите са затворени