Ел Харуби вече има 3 предложения от други отбори

2
266

Вратарят на Локо Пд Ясин Ел Харуби ясно показа през последните месеци, че не Възнамерява да подновява договора си с клуба, който изтича това лято. Смърфовете му предложиха контракт за 3 години, но не са изкушили мароканеца, а и няма шанс това да се случи. Сигурно е, че той ще се раздели с клуба през лятото. Амбициите на стража са да премине в по-голям отбор, като вече е получил 3 предложения. 2б-годишният страж също така е и в полезрението на български клуб, който може да излезе с предложение към него на по-късен етап.

Ел Харуби впечатлява с изявите си в Първа лига и се конкурира с Владислав Стоянов за най-добър вратар в първенството. Затова и не е изненада, че не възнамерява да остане на ‘Лаута“. Мароканецът е у нас още от 2014 г., като първо бе част от Верея, а през лятото на 2015 г. премина в Локо Пд. В началото на същата година проведе подготовка с ЦСКА и имаше предварителен договор с армейците, но той пропадна заради отнемането на ли- ценза на клуба.

2 КОМЕНТАРА

  1. 1
    6

    Щом и тоя джихадист се гаври така с ЦИГАНИТЕ, явно и камилските фъшкии не бръснат за нищо столипиновския катун.

  2. 7
    1

    Типично комплексарска статия на шопски списвач. По-голям от ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, няма. Това и кучетата в Коматево го знаят. Така че, кур за тоя дето е писал статията и после да го духа, ПОД ВОДА.

Comments are closed.