Феновете на Локомотив ще могат да наблюдават срещата с ЦСКА-София от 25-тия кръг на Първа лига от Трибуна Спортклуб с билет от 7 лева, а не както беше обявено вчера 10. Пресцентъра на Локомотив поднася извинението си за грешката и от името на ръководството призовава феновете да подкрепят отбора в този мач. Билетите влизат в продажба от днес следобед. За трибуна Бесика билетите ще бъдат продавани само във фен-магазина на Лаута. За централната трибуна пропуските са по 12 лева, а за гостите цената е 10 лева.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    КОЛКО СТРУВА БИЛЕТА ЗА” ТРИБУНАТА” -СКЕЛЕ?ТОВА ТАЙНА ЛИ Е?

    • 3
      8

      Циганче жълто,недоносено-Отговора е:колкото майка ти,изкарва за час на околовръстното.

  2. 9
    4

    Мухльовци,кажете колко струва билетчето за скелето наречено трибуна!Защо не криете,че струва 3/три/български лева?Жалки сте!

    • 10
      5

      Ми, колко да струва? Да си чул някой в Столипиново да плаща за нещо легално?! Всички са бедни, пък бичат сателити, карат мерцедеси и продават наркотици и контрабанда.

  3. 7
    9

    Жълтите циганета пак избиват комплекси . Ходят по 100-200 души на домакинство и 2-3 на гостуване. Отбор без фенове,обаче имат претенцииииииии хахаахахахаха
    не могат да напълнят 1500-то си стадионче хахаахах

    Събота гледайте отборът на Пловдив .Пълен стадион и мачкане над прасешката шопска пасмина!!!!

  4. 14
    7

    Еййй тия буфирити все се оправят, Крушата все намира пари, ей сега пак е платил всичко и старите задължения плаща, а ние бедните жълти циганчета сме много зле. Сега като свършат парите от трансферите и пак ще ни закрият .вай,вай,вай, алах да ни е на помущт канарииие, дано не изпадним, ако не ни закрият дотогава.

  5. 13
    12

    Защо тези “юнаци”които се кълнат,че много обичат “Локомотив”плащат/и то само някои от тях/билетчета по 3/три/ български лева?Това нормално ли е?

  6. 15
    15

    бай Крошарски напоследък подгъна краката от безпаричие. И реши да понапълне празната касичка. Ама като разбра че няма да му мине номера , се предаде на 7 лева. Ми бидняци сме, не сме като жАлтити дето плащат на всеки мач по 10 лева. Паралии хората, ний сме повечето на помощи и едва свързваме двата края.

  7. 14
    14

    Ръководството , направете билета по 3 лева , ние сме на помощи , повечето фенове.

  8. 18
    18

    Мангали, катунът е пред разпад. Спрете с кражбите на кабели и елате на Лаута, за да си купите билети. С тях ще осигурим топъл обяд за бездомния Шоку!

    • 18
      20

      Селяндур цигански, гледай си куматевския катун и мегасблъсците с Монтана и Пирин, хахахахахаха

    • 16
      17

      Пускам сАлза. 12 милиона дълг, умираме Круша, вие поне всичко ви е наред. Нямате дългове.
      А аз мисля, на кой от В група да вземем лиценза.
      Мъка, Круша, мъка, ще закривам БотевЪ. То и фенувите ни са едни, зъбати, грозни селски мутри, абе ужаз е това е да си от новия ботевЪ.

    • 12
      9

      още ли спи в подлеза това момче? Срамота!

  9. 15
    15

    Защо се призовават запалянковците да дойдат на мача с билети от 10 /вече свалени на 7/и 12 лева а не казват,че дрогираните,пияниците и лумпените ще бъдат пускани с билети от 3/три/лева и то тези които изобщо си купят билет!ЗАЩО ТОВА СЕ КРИЕ И НЕ СЕ КАЗВА ???

    • 14
      13

      Защо обиждаш. Кой си ти да определяш кой е нормален и кой е дрогиран и кой е лумпен???

      • 9
        10

        какво да ги определяш – не ги ли виждаш какви са на желязната трибуна? или не ходиш на мачове?

Коментарите са затворени