Отбори от Италия също проявяват интерес към младата надежда на Локомотив (Пд) Ияд Хамуд. Това съобщиха от ръководството на пловдивския клуб.

На този етап обаче те само следят изявите му не са са влизали в контакт с шефовете на “черно-белите”. При това положение не става ясно откъде в клуба са информирани зa подобен интерес.

Досега най-сериозен е интереса към таланта от страна на английския Шефилд Уендзи, като в началото на месеца Грег Батън от клуба дойде в България за начало на преговорите за момчето.

Ръководството на Локомотив (Пд) няма никакво намерение да праща Ияд Хамуд да тренира с чужди отбори, нито ще пита за евентуален негов трансфер.

“Нашата цел е да го развием като класен футболист и да стане лице на клуба в бъдеще, а не да го продадем набързо и да запушим финансово някоя дупка”, аргументираха своето решения “черно-белите” шефове.

Иначе локомотивци продължават подготовката си за мача с ЦСКА на 18 март. За това двубоя те няма да разчитат на наказания си голмайстор Мартин Камбуров.

Настроението в клуба е отлично, след като собственикът Христо Крушарски плати по две забавени заплати. Самият той в момента е в Бразилия по бизнесдела и няма да присъства на мача с ЦСКА, тъй като ще се върне в България в края на месец март.

Преди време се появиха информации, че в Локомотив не са плащани суми, но лично легендата Христо Бонев заяви, че става дума за една заплата. Сега пък се потвърждава, че са платени две забавени месечни възнаграждения.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    А за декември заплатите кога??????

  2. 5
    5

    Имаше една друга звезда в Локи, дето цяла Европа се бореше за нея.Накрая….Тая настояща звезда и с нея ще стане същото.Само рекламен шум,вижте ни кои сме.

    • ДА АМА НЕ Е КАТ ТОШИТУ,ДЕТО ГО НАПЪДИХА ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА НЕКАДЪРНОСТ.БЯГАЙ ДА ТЪ МАНДРЪСЪ КАРАГЕРЕН ПЕДЬО..

  3. 4
    9

    Млък, мангали! Като тръгнете да вадите пари, тогава ще имате думата. Този го продавам на часа, за да платя заплатите за декември!

    • 2
      3

      Въпроса е на кого до го продаде, при тоя огромен интерес.

  4. 11
    9

    Кои изяви,че нещо не се сещам?Той Арменеца в групата рядко го взима,та камо ли да играе!

    • 7
      4

      Дето игра срещу нас жълтури и ви развинти;)))

    • 3
      4

      Циганите не ги мори,явно в кофите има това онова.

      • ДА АМА НЕ Е КАТ ТОШИТУ,ДЕТО ГО НАПЪДИХА ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА НЕКАДЪРНОСТ.БЯГАЙ ДА ТЪ МАНДРЪСЪ КАРАГЕРЕН ПЕДЬО

Коментарите са затворени