Старши-треньорът на Локомотив Едуард Ераносян определи група от 18 футболисти за предстоящия мач с Дунав (Русе). Двубоят е утре (10.03) от 17:30ч. на стадион “Лудогорец Арена” в Разград. Главен съдия на срещата ще бъде Стефан Апостолов. “Черно-белите” ще бъдат водени утре от помощник-треньора Христо Колев, заради наказание на старши-треньора Едуард Ераносян.

Групата на Локомотив:
Ясин Ел Харуби, Илко Пиргов, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза – Шоко, Иван Горанов, Мигел Луке, Ванчо Траянов, Стефан Йевтоски, Ияд Хамуд, Парвизджон Умарбаев, Веселин Марчев, Димо Бакалов, Димитър Велковски, Дино Мартинович, Мартин Камбуров

10 КОМЕНТАРИ

  1. И кой го казва…хахаха.Нямам думи за безичието и наглостта ти.Ние затова ви викаме папагали, селяни, сган и т.н. щото на мача ви с Берое не можете да отидете и 1000 човека, но гледате в начата”паница”.

    • 4
      3

      Важното на теб да ти е вътре шибан мюмюн коматевски.

    • 4
      2

      Това да не сте вие ве селяци гонител тренери футболисти.СЯ Ники ЖАДНОТО кат ви изнасили с Левски ще се чудите отде ви е дошло;)))

  2. 7
    5

    Успех момчета … а на селските пръчки срали тук -фостата шлюхи !

  3. 7
    6

    Обаче се връща в игра Марчев калъфи:))
    ШИБАЙ Жълтите

  4. 7
    4

    Тоя арменец нещо май не прави връзка с централата нарочно ли го прави или не но играем безобразно,след няколко мача няма да сме и в топ 6.

  5. 7
    3

    Един свестен футболист имаме и той продължава да е извън групата при положение че нищо не играем до кога с тия експерименти ,незнам.

  6. 7
    4

    Едо с твоето его ,на мауриньо ли се правиш …,ще ядеш дървото.!!!!

  7. 11
    6

    Успех момчета!

Коментарите са затворени