Бившият футболист на Черноморец и Левски Пламен Димов проведе първа тренировка с Ботев (Пловдив). 26-годишният полузащитник е желан от Николай Киров и след като бъдат уредени документите с последния му отбор в Казахстан – Алтай, той ще стане играч на “жълто-черните”.

Днес футболистите на Ботев подновиха тренировки след почивния ден, който получиха след равенството с ЦСКА (0:0). “Жълто-черните” проведоха занимание в четвъртък следобед, с което започнаха подготовката си за домакинския мач срещу Берое в понеделник.

Тренировката заради здравословни проблеми пропуснаха Омар Косоко, Лазар Марин и Яя Меледже. Останалите в тима на “канарчетата” са в добро състояние и тренираха на пълни обороти. До срещата с Берое “жълто-черните” ще тренират по веднъж на ден.

Двубоят от 22-ия кръг на Първа лига е в понеделник (6 март) от 17:30 часа на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    2

    Мисля,че Димов ще ни помогне през този сезон,както и през следващия.Нали щом е играл в ,,Левски” означава,че има талант.

  2. 6
    18

    Аааа не нийй ГОВЕДАТА ГИ ГОНИМ С КАМЪНИ В КУМАТЮВУ.
    НИКИ ЖАДНОТО СЕГА ЩЕ НИ МАНДРЪСА С ЛЕВСКИ ЯКООО;))
    АЙЙЙЙ КОНЯРИЕЕЕЕ

  3. 11
    15

    Къде е отишло говедото скоро ще разбере – глада в кочината е като в клиника на д-р Емилова.

    • 8
      2

      Кучко, не ходи по клиники за твоите хемороиди .Ние от Шекера ще ти оправим аналните фисули ..Нали сме комшии, бре чоджум

    • 5
      19

      От кога ПОМАКБАХЧЕ е гранд на ПЛОВДИВ,като ги изгониха от града и сега играят представленията си на КАРАГЕРЕН АРЕНА на една туба бензин от ПЛОВДИВ

      • 11
        3

        Толкоз е да,една туба бензин,от Кюстендил обаче.

  4. 13
    13

    Ние да си върнем КАРАГЕРЕНА ,Вълчев и Райнов, че ще ни разкатаят фамилията

    • 6
      14

      Стига с този Карагерен , не само той ни е дупчил редовно и по много в Коматево .
      Дано не фалираме отново , за да можем пак да гледаме този талантлив футболист .

  5. 9
    29

    Едно време ви викаха МАЛКАТА ЧОРБА сега сте МАЛКОТО ГОВЕДО. Ама гледам вече и в Хърватия ви знаят, че сте ПО-МАЛКИЯ БРАТ НА ОМРАЗНИЯ ЛЕВСКИ!

    • 32
      6

      Защо да ви е омразен Левски.Нали на тях давате два пъти повече билети,и заедно в хор пеете срещу Ботев.Мина времето в което тоя бил чорбар ,оня говедо …щом ти върши работа го вземаш.И вие сте пример за това-Камбуров ,Кики.

    • 20
      4

      Значи вие кюстендилци сте малкото Левочево,щот Роберто дойде при вас от там.Е какво да правим като никой не иска при вас,виждате че само бягат.Така е като не се плащат заплати по три месеца,кой контузен,кой болен.Така е на изкуствено дишане,ама поне ще останат базите,спортното школо,стадион ента категория и още мнооого други екстри.Ахъ!

      • 4
        13

        РАчо ли си ,скарида ли си,ти за Локото не бери грижа,две заплати са нищо,ти само изчакай другия месец и Салзътъ ще ви обясни за “новия проект”и тогава ще ти покажем “Държавен вестник”,бим-бам-бим-бам времето ви тече…

        • 4
          3

          Другият месец значи ще фалира Ботев. При вас манговците мечтите ви се случват все в бъдеще време.Догодина бази две,догодина стадион,догодина спортно школо и какво ли не.Даже в бъдещо време плащате заплати.Цигания.

      • 1
        5

        Откога коматевци се считате за граждане, до скоро бяхте едно малко селце с голяма ракиджийница! Това, че ви направиха граждани не означава, че селското в душичките ви е напуснало.

  6. 15
    19

    Тази школа на ботев няма ме нито един играч в а група този белиа и коча да кажат за това време какво правиха некадърници и кой ги сложи треньори на ботев без да изкарат нито един юноша в а група

    • 12
      15

      Как бе питай Белия, всички са уникални таланти 😀

    • 24
      4

      Ти за школата на Ботев не мисли. ДЮШ Ботев е на светлинни години пред вашата школа.

Коментарите са затворени