“От деня в който г-н Крушарски е в Локомотив съумя да изчисти всички задължения към НАП, да изплати парите на всички футболисти, които минаха през клуба.Няма проблеми в клуба с плащането, както коментатора по телевизията некоректно обяви.

Добре, че го няма г-н Крушарски да чуе, но той е в чужбина и като си дойде ще се разлати с играчите, а забавените заплати не са повече от за 1 месец, а не както обявиха по телевизията – 3 месеца!”

Повод за обаждането на Христо Бонев в Дарик Радио бе твърденията на коментатора по Диема на мача Пирин – Локо, че на Лаута не са взимали 3 заплати и Шоко е изгонен от квартирата му!

Ето и още от изказването на легендата:

„Мога да кажа, че възстановяването ми върви много добре. Гледах и днешния мач и мача с Нефтохимик в Пловдив. Специално за днешния мач, отсъствието на Мартин Камбуров оказа отрицателно влияние върху отбора, тъй като цялата наша игра е съсредоточена върху участието му и нашите атаки винаги стигат до Мартин Камбуров. Мисля, че Ераносян тук трябва да наблегне, тъй като Мартин няма да е вечен и идва един момент, в който рано или късно биологията си казва думата и трябва да спреш. И ако ние не сме готови в атака да намерим подходящите хора, тогава отборът ще има проблеми.“

 

„Мисля, че всички виждат, че ние имаме добре изграден отбор. Ако имахме в атака по-добри и бързи футболисти, можехме да се борим за тройката“, добави още Бонев.

Христо Бонев отрече в клуба да не са плащани заплати за последните три месеца и заяви:

„От деня, в който г-н Крушарски е в Локомотив съумя да изчисти всички задължения към НАП, които бяха останали от предишни ръководства, да плати на всички футболисти, преминали през Локомотив. До сега няколко милиона лева г-н Крушарски е извадил лични негови пари, за да издържа отбора. В чужбина е и може би затова е забавил, ако е забавил плащането за един месец, но това не е проблем. Искам да успокоя нашите привърженици.“

22 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    2

    В Локомотив не е плащано от месец,по- интересно е кой вкарва наптежение в пловдивските отбори и винаги преди избори?Можете да се гаврите едни с други, но докато пловдивските фенове не потърсят сметка от партии и политици за това че ползват Локомотив и Ботев за предизборните си цели това ще продължава! Истината е че на Крушарски му е трудно да издържа сам Локо,а Ботев никой не ги иска заради задължения и липсата на стадион, между другото ако Крушарски се откаже и Локо трудно ще си намери благодетел!

    • 3
      7

      То па локо ПД с 30 мангала фенска маса са един електорат

      • 3
        1

        Изтъркахте се вече,на Коматево като гледам не стигат билетите!

  2. 11
    6

    В Аржентина съм. В Аржентина съм. В Аржентина съм.

  3. 8
    14

    Коментатора беше жълт интригант педал.Вуйчо Ваньо тоя оня интрига вкара.Цял мач измишльотини дрънка…
    Няма футболисти в Локо дето не са взимали заплата 3 месеца,виж Ботев е друго те се засилват към Селските гупи където и е местото….

  4. 28
    6

    Каква е вразката някой в 21 век да е в чужбина и да не плаща, това го има само в България, във всяка една сфера, не само във футбола, дейба и бизнесменската държава, боко хвърли оставката и бизнесменчетата спряха да плащат , защото не знаят след изборите на кой и колко ще дават не се хабете момчета махнете тая злоба, и обичайте своя отбор повече отколкото мразите чуждия а не обратно!

  5. 12
    11

    Кви 3 зъплати искът тее ва? Пъ и нъ квъртиръ! Дубре, чи гу нямъ босът дъ чуй! Кът съ върни слъд 3 месицъ жъ им плъти 2 минимални!

  6. 16
    10

    Крюшо в Аржентина ли го игра тоя мач? бухахахаааа.

  7. 10
    7

    Зуме, гледай си здравето и не скачай върху амбразурата, като Матросов!
    P.S. Мое мнение, твой избор!

  8. 26
    15

    Три месеца сме без заплати треньорите в школата и четвърти тече

  9. 26
    26

    Хайде стига вече итриги срещу Локомотив!!!

    • 24
      15

      Какви интриги, бе, шушляк?! Питай футболистите как се живее 3 месеца без пари.

  10. 39
    27

    Коментатора ясно каза-неофициални данни!!Няколко пъти повтори това,но явно Зума е бил зашеметен от брилянтната игра на Велбъжд,извинете,Локо.И щом Зума признава за един,значи са поне три!!И сега като си дойде Крюшо с торбата-на на теб,на оня и т.н.

    • 32
      32

      заради такива като теб много ми се иска да се подигравам с жълтия цирк с 50 милиона дългове…

        • 15
          19

          Манго избяга в Белград. Ако не вярваш питай него. Нищо, че се опитвате да ги изкарате “вътрешно фирмени задължения”, това са си пари краде ни от всицки нас!!!!

        • 12
          12

          Ибрикчията Рачо си защитава крадливия ага, и той е рупал от мазните кИфтаци ,и той е пил пЬепси на корем , и той е развявал турския байряк на Лаута.

        • 5
          2

          Не е прав около 12 млн.+ неизпълнен договор за концесия+ задължения към бивши футболисти и треньори които тепърва ще си търсят парите! Положението е розово да знаеш!

    • Пак ли изплува ве Педал,Карагерен ти се насити а!!!

Коментарите са затворени