Треньорът на Локо (Пд) Едуард Ераносян изрази умерен оптимизъм относно предстоящите два мача на неговия тим в рамките само на 4 дни. Черно-белите гостуват днес от 15,00 часа на Пирин, а в събота приемат на Лаута Локо (ГО).

“Чака ни дълга седмица с два мача – в Благоевград и в събота срещу Локомотив Горна Оряховица. Излизаме с мисълта да спечелим и в двата двубоя. Знаем, че няма непобедими отбори. Откакто съм в Локомотив, се мъча да убедя футболистите, че имат възможност да играят и трябва да се помъчат да покажат добър футбол. Пък резултата накрая – каквото стане. Ясно е, че не може да побеждаваме във всяка среща”, заяви Ераносян, цитиран от “Тема спорт”.
“В момента, в който Радуканов стана треньор, има подем в Пирин. Да се надявам, че футболистите ще покажат малко по-различно лице от това, което беше срещу Нефтохи­мик. За да имаме позитивни резултати в сряда и събота”, коментира старши треньорът на Локомотив Пловдив преди визитата в Благоевград днес.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    3

    Серете сега мюмюни, защото после пак ще си мишкувате !

  2. 1
    4

    Ти хубаво желаеш да топнеш мекия, ама жена ти ми сподели че не можеш вече, каза ми го като беше с гръб към мен.

    • 3
      3

      Не мога, щото щеркя ти ме изцеди изцяло. Малко и се сцепи дупето, ама я намазах с мехлем, ще и мине. Да видиш къв човек съм, не за друго.

      • Дъщеря нямам ама мехлема не знаех че трябва да го мажеш, та и го дадох в гърлото че по бързо действал.

  3. 10
    8

    Важното е, че шибаме редовно жълтите мангали

  4. 4
    7

    А аз искам на женкя ти във всички дупки да го топна.

Коментарите са затворени