ЦСКА посреща Ботев (Пловдив) утре (28 февруари) от 17:30 часа в мач от XXII кръг на Първа професионална лига. “Армейците” влизат в сблъсъка със серия от три поредни победи и шест мача без допуснат гол, отбелязва сайтът на клуба.

В исторически план Ботев е един от най-удобните съперници на ЦСКА на стадион “Българска армия”. В изиграните 61 мача в София червените имат 45 победи, а канарчетата са триумфирали в 4 сблъсъка. 12 от двубоите са завършвали без победител. За последно пловдивчани отбелязаха гол на “Българска армия” на 26 април 2009, когато ЦСКА победи с 2:1. Последният успех на “жълто-черните” датира от сезон 1985/1986.

Цените на билетите са 12 лева за сектор “А”, 10 лева за сектор “В” и 5 лева за сектор “Г”. Гостите ще бъдат настанени в сектор “Б”, а билетите за тях ще са на цена от 5 лева.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Няма и да има. Не за друго, ами защото след края на първенството свършваме курса и дърпаме кепенците. Туто финито мой любим БотевЪ

    • Аз кепенците отдавна съм им хлопнал и две заплати не съм им платил и съм си обрал крушите към Архентина!

  2. 6
    1

    Поправете заглавието!На АРМИЯТА няма,ама в Лоич има,гол на Иршак.

  3. 7
    2

    kak shte ima pobeda kato tova e parvi mach sreshtu krastoskata litex-chavdar etro pole,taka che statstikata zapochva otnachalo.cska nesashtestvuva veche

    • 1
      13

      Също така и комунистическия урод, който е постигнал за последно победа през 85/86….и него го няма….от 7 години вече…

      • Дни по-късно собственикът на клуба Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на Локомотив и за преименуване на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с новото регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив”.Хайде сега покажи документи за това което твърдиш,балуш смотан.

        • 9
          2

          Значи Ботев ако го няма от 7 години,което е простотия да се твърди, то Локо го няма от 16.И документи има.Яснооо.

        • Забий си документите в турския задник!Локомотив винаги го е имало и ще го има, докато анадолската жълта помия вече не съществува….
          Това недоразумение от 2010 също приключва!

      • 5
        1

        Аааа,да си имаме уважението,турски пари съм плащал за Локо.

Коментарите са затворени