Собственикът и основен спонсор на ПФК “Ботев” Георги Самуилов се оттегля от клуба. Притежаваният от бизнесмена контролен пакет акции е прехвърлен на Сдружение “ПФК Ботев” и организацията на привържениците вече е носител на мажоритарния дял от акциите в клуба.

Основната причина за неговото оттегляне е ясно посочена в изявлението, публикувано в медиите. Ръководството на “Ботев” не спира да търси решение на проблемите с натрупаните вътрешнофирмени задължения и концесията на стадион “Христо Ботев”.

Клубът изказва огромна благодарност към г-н Георги Самуилов за оказаната финансовата подкрепа в последната година и половина.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    9

    Палийски и приближената му шайка от огриничени същества на работа в клуба ,трябва незабавно да си хадят.Трябва да вземат с тях и клакьорите от агитката и една безморална пчела..Две години чухме много обещания и още повече лъжи.Унищожиха вярата на хиляди ботевисти ,направиха клуба за присмех и подигравка .09

  2. 14
    18

    Циганското отборче от 2010 капут.Без история и без фенове и стадион,логичното се случи,катуна се разпада!!!

  3. 17
    19

    Най-добре е да започнем пак от нулата. Начело с тия мошеници нищо добро не ни чака. Ами замислете се , Поли и Ачо бяха в екипа на Христола и унищожиха истинския ни Ботев. Ако ги чакаме още малко, може и този нов БотевЪ да разсипят и унищожат

    • 20
      17

      Смъдиш на буфер от далече, какъвто и псевдоним да си сложиш

  4. 25
    24

    Сега повече от всякога трябва феновете на Ботев да бъдем обединени и здрави като юмрук!!! Ако продължим да подкрепяме клуба по същия начин с по 1000 човека на домакинство очаквайте да продължат да си правят каквото си поискат ръководството….нека с Дунав покажем какво мислим за тях и каква сила сме всъщност.

    • жълти магистрални пички с вдигнати ръчички

      “Сила”….?
      Буахахахахааа
      Ще ме уморите от смях

  5. 24
    13

    Ако този сайт позволява да се пишат мнения само с никнейма от регистрацията поне 70%от глупостите няма да ги има!Пишат ги 3-4 малоумници,които при по-строги правила ще станат за посмешище на останалите потребители!

  6. 30
    19

    И от нулата да започнем отново, Ботев Пловдив ще го бъде. Ебете си майката гнусни буферски тролове!

    • жълти магистрални пички с вдигнати ръчички
      1
      1

      Чакаме ботяф 3!
      И още нещо:ЕБЕТЕ СИ ПУТКАТА МАЙНА СЕЛСКА!

  7. 26
    27

    Дано новата емблема не прилича пак на домат , на пъпеш може.

  8. 40
    8

    Народът е казал: ” Насила хубост не става”. Това за Самуилов се знае още от принудителното му идване в Ботев. Същото беше и с Чандъров и с още 2-3 концесионери по Южното Черноморие. Натиснати от ББ те трябваше да го направят. Първият беше хванат с не внесено ДДС за 180 милиона и след като си плати глобата на ББ бе принуден да помага на Ботев. Другите разбойници бизнесмени бяха захапани за концесиите по плажовете и също трябваше да дават. Чандъров първи се измете като разбра, че ББ е поотпуснал юздите като се направи на разсърден заради Митов треньорчето. С него се изниза и шефа на захарната фабрика в Бургас. Самуилов също си тръгна още тогава, но не официално. Той беше дал вноските до февруари и им беше казал да не го търсят повече.Така че Палийски и останалите в ръководството много добре го знаят това нещо. И понеже са се оплели в много лъжи в продължение на 2 години се чудят какво да правят. От Палийски за тези години чувахме само лъжи и обещания. Този човек е недостоен да бъде президент на клуб като Ботев.Неговите лъжи станаха повече от на лицето ДХ. Затова смятам, че трябва да си ходи с цялата си свита, но преди това да предостави на всички цялата информация за състоянието на клуба. Всеки стойностен човек би си подал оставка, той няма да го направи защото е недостоен човек. На този човек трябва да му се потърси отговорност за всички щети които нанесе на отбора с лъжите и обещанията си.

    • 9
      5

      Поздравления колега. Вече две години ги пиша тези неща, но винаги срещам неодобрение. Просто изгубихме две години, но се надявам да е за добро.

  9. 24
    45

    Срам, срам, срам! Това не е живот, затова се отказвам от Ботев и ставам от Локо Пловдив. Друга алтернатива не виждам!

    • 29
      17

      Локо пд.е ЗАЛИЧЕН, искаш ли да видиш документа? Можеш да станеш бежанец, какъвто си всъщност.

      • 16
        21

        Жив ли си бе перушане, мислих че сме те загубили .

      • жълти магистрални пички с вдигнати ръчички

        Рамаданчо бъркаш….
        Заличиха любимата на всички потни, миризливи селяни тракия!

    • 17
      9

      Странно, веднъж пишеш като локомотивец, после като ботевист. Нещо раздвоение на личността ли имаш? Лекавй се бе. Не е жалко, а смешно като ви гледам как се правите на ботевисти. Ботев ще се оправи. Ботев има голяма маса фенове, за разлика от вас. При вас ако Крушарски си отиде – вие загивате. Ще трябва друг отбор да си сменя името и стадиона.

  10. 30
    24

    Циганите да си гледат вагонетката, а да не се занимават с великия Ботев!

  11. 23
    14

    Престъпно лъжливо ръководство. Вън от Ботев мошеници.

  12. 29
    25

    До г-н Дебелян Блеевски !

    Шиши , спаси ни,
    обичаме те !

    Още си пазим ибриците от караибрахим !

  13. 21
    9

    Лъжецът Палийски на лов за нови собственици в чужбина. Най новата лъжа на ръководството. Аз този филм го гледам вече 2 години. Ебете си майката и вие които лъжете и вие наивници които продължавате да им вярвате и подкрепяте. Трябва да изчистим тази измет от клуба както и шайката тяхни подръжници в измисления и платен фен клуб. На мача с Дунав трябва да го направим и да им покажем какво мислим за тях! Стига сме мълчали не виждате ли че ни затриват шайка разбойници!

  14. 17
    23

    Оставете ги жълТУРЦИте 🙂 сега ще почне голямото дупене на Пеевски ! Те ще се оправят Шиши ще ги вземи и ще им вдигне стадиона и тогава да ги видим патриоти ли са какви са

  15. 30
    18

    Красота, вяра и борба
    ние Ботев сме
    и на Пловдив сме
    господарите!

    • 20
      14

      Хаповете, хаповете …. и редувай студен душ със зелени ябълки.

  16. 24
    30

    Аз им казах на жълтите, че са до лятото, но никой не ми повярва.
    Сега ще се помъчат малко да намерят нов балък, но балъците са на свършване вече и все по-трудно ги сколасват.Няма луд да дойде в клуб с толкова много задължения и с такава лумпенизирана публика.Гледам и им се чудя на глупостта, как могат да вярват на всяка партенка по медиите, че стават, като Лудогорец с нов богат собственик?! Така ги лъжат мюслитата, че на небето ги чакат 40 девственици.

    • 17
      13

      Що си мислиш че градушкаря ще векува в Локо Кн? А?

  17. 15
    11

    mai dokato niakoi xora sa v upravlenieto na kluba,niama da se nameri stabilen sobstvenik

    • 26
      18

      Ей ушев я не се прави,ще ви закрием и затрием отбора от лайнута.

      • 14
        25

        Какво ще закриете бе палячовци?
        Хахахахааха

  18. 25
    17

    До онзи ден уж нямаше задължения.. Уж всичко бе преструктуриране всичко бе точно. Лъжи след лъжи. Драги ми канали! Не дойде ли време да се потърси отговорност от Палийски и компанѝя за всичко това. Или пак ще си замълчим. Тези не са способни да управляват и вие го виждате. Защо продължаваме да държим тези некадърни готованци да управляват и унищожават клуба ни. Още на мача с Дунав трябва да им го кажем. Бог да пази Ботев Пловдив!!!

    • 8
      5

      Кой да им търси отговорност?!?!Фенчетата на заплата в Ботев ли?Аз лично даже си спрях Диемата и тоя цирк не смятам да го гледам,докато тоя дебел, червенобузест олигофрен е в Ботев

  19. 27
    29

    Язък за свирките с които дарихте карибрахим, оказа се че ви е давал заеми , като всяка една банка.

    Един въпрос не спира да ме мъчи , двойно ”Ъ” ли ще имаа зад името на новия Ботев , или просто цифра2,3,4 и т.н.

    • 15
      23

      Незнам, но това ще е третата част от трилогията за най-голямата комедия в българския футбол!

      Comming soon…..

Коментарите са затворени