Хърватски нападател е пред трансфер в Ботев, твърди местният сайт sportnews.hr, цитиран от marica.bg. 23-годишният Драган Джуранович ще облече жълто-черната фланелка, обявиха колегите от бившата югославска република и уточняват, че поради тази причина той не е играл в мача на неговия Дубрава срещу Виноградар. Самият Джука е изгледал срещата и е обяснил, че преминава в тима от Пловдив. Настоящият тим на Джуранович се подвизава в третото ниво на хърватския футбол.

Джука ще играе в Ботев със статут на аматьор до края на сезона, обяви президентът на Дубрава Роко Иванович. Босът обаче добави и нещо, което едва ли ще се хареса на жълто-черните фенове: Новият отбор на Драган е Ботев, който е на седмо място. Ботев са братски тим с познатия у нас Левски.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Вижте каква сума дължат ТЦ-ИМЕ АД които държат 39% от Ботев!!!

    Име на длъжника Общо задължения
    към КТБ АД (н)
    Обща сума на
    задълженията
    в лева
    юридически лица
    ТЦ-ИМЕ АД 92 685 982 евро, 181278024.18 лева.

  2. 12
    19

    Аматьорска му работа, демек циганска

      • Не , турска , нали при караибрахим учихте неправилните анадолски наречия , забрави ли ?

    • 27
      7

      Те с тоя ако стягат отбор за окръжните групи,ние с Роберто Петро за къде се стягаме не знам.

  3. 13
    46

    Нормален трансфер – аматьор при аматьори отива. Честит да ни е, макар че по-добре беше да си вземем пак Лимона, ама нейсе.

    • 22
      9

      Глупак,Дока Мадурейра от кое ниво дойде в “Литекс”и беше на високо ниво за нашето първенство?Не се прави на Ботевист,елементарен си!

    • 21
      9

      Роберт Петров от кое ниво в България дойде бе? Да не говорим за годините. Хърватина е като пеленаче в сравнение с Петров. То бива да си проЗ, ама…

Коментарите са затворени