Шефовете на канарчетата са в очакване Клуба на привържениците на Ботев Пловдив (КПБП) да излъчат трима свои представители, за да проведат втора среща между двете страни, на която представителите на феновете да бъдат запознати с документацията около стадиона. Както ви разкрихме преди 2 седмици се проведе среща между представители на КПБП и шефовете на канарчетата, което бе следствие на изпратеното от фенската организация писмо, за което първи писахме. След срещата обаче не излезе информация за случилото се на нея.

PlovdivDerby.com научи, че двете страни са взели решение КПБП да излъчат трима души, които да бъдат запознати от ПФК Ботев с цялата документация по строежа на стадион Христо Ботев. Целта е, от КПБП да започнат търсенето на инвеститори, които да подпомогнат довършването на строежа. По наша информация от КПБП ще излъчат трима души, като до нас вече достигнаха и имената им, които обаче все още не са утвърдени официално и затова няма как да ги направим обществено достояние. Става въпрос за адвокат и двама бизнесмени, единият от които развива дейност именно в областта на строителство. Очаква се в най-скоро време ръководството и работната група към КПБП да се съберат на заседание и да излъчат тези или други трима души като техни представители.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Вижте каква сума дължат ТЦ-ИМЕ АД които държат 39% от Ботев!!!

    Име на длъжника Общо задължения
    към КТБ АД (н)
    Обща сума на
    задълженията
    юридически лица
    ТЦ-ИМЕ АД 92 685 982 евро, 181278024.18 лева.

    • 1
      1

      За пореден път ще фалират мисирите и пак отначало с купен лиценз на селски отбор.

      Иначе през далечната 1912 година 10-12 годишни пишлигари са основали ФК с крадена топка , поне така гласят коматевските легенди , ама за мустакатия мангал ни вопъл , ни стон.

  2. 2
    2

    Нека да ида аз, защото излъгах хората и сега се чудя как да се оправдавам, че нищо не направих.

  3. КПБП вие сте срам за нас и гордостт за барека
    14
    7

    И задължително онзи старозагорски задник стафунски да е там, че го тресат яки комплекси този плужек. Може да вземе и момчилчо да изкара и той някой лев.

  4. 15
    19

    Най-добре е трио Помак да изпратят и един преводач …

  5. 29
    5

    Бъркаш,ето кои са циганите-https://www.youtube.com/watch?v=RJswT_iLAT0

  6. 19
    29

    Аз предлагам Евгени Петров да отиде !Той е олицетворението на КПБП.

  7. 21
    31

    Там е пълно с неграмотни лепилари , с два пръста чело и десет пръста осмянка.

    • 31
      16

      Помиярче,жалък си!Повтарям,80-90 процента оттвоите “умотворения”/както и на себеподобните ти/са в темите за “Ботев”Пловдив!Това ясно показва- комплекси,злоба,омраза и простотия!

      • 14
        23

        Уеко се коси чичак , бърши пяната от теуевизура !

Коментарите са затворени