Даниел Златков може да пропусне голяма част от остатъка от сезона в Първа лига, но не поради контузия, а тъй като е изпаднал в немилост при треньора Николай Киров-Белия, пише Тема: Спорт”.

Специалистът все по-рядко разчита на него и това е видно от последните контроли. В мачовете с Верея и Оборище (Панагюрище) двойката централни бранители бе Виктор Генев и Радослав Терзиев.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    24

    Ава кък тъй жъ га държим тоз Роналдо на пейката ба да вейба?

  2. 21
    2

    За да оставиш продължително време футболист на пейката,трябва да имаш алтернатива за титулярното място.Какво е положението при нас….Виктор Генев който е от една седмица с отбора и има да наваксва с физическата подготовка,Радо Терзиев-сърцат играч,който по моето скромно мнение не е за централен защитник/по-полезен ще бъде като десен бек или дефанзивен /и Кристиян Димитров който няма качества да е централен защитник на отбор като “Ботев”Пловдив!Изводите оставям за всеки от вас.

    • 13
      3

      Да слаб треньор, ти само погледни контролата с Ботев/Гълъбово/, какво доказа младите не стават, а така ли трябваше да е състава. Подредбата на играчите за мача с Верея – пълен смях. Крайните защитници задържат топката, разчита те да изграждат играта. Какво се получи при гъста защита на противника грешка на защитника и гол, от не покрита зона на защитника.

Коментарите са затворени