Днешната контрола на Ботев Пловдив срещу Верея е от 14:00 часа. Канарчетата поканиха своите фенове да наблюдават на живо последната проверка преди рестартирането на шампионата. Жълто-черните са клуб, който предизвиква винаги интерес в своите привърженици и разбираемо от клуба сложиха платен вход на срещата (5 лева). До тук всичко – добре! Но от клуба забравиха, че все пак трябва да предоставят и някакъв комфорт за феновете, които днес ще уважат треньори, футболисти и т.н. Седалките, на които феновете ще се очаква да седнат, за да изгледат мача са в (уни)кално състояние, както можете да видите от снимките. Така, че ако сте фен на Ботев и днес сте решили да посетите контролата с Верея, ви съветваме да си вземете поне по един стар вестник!

7 КОМЕНТАРИ

 1. 12
  1

  За истинските фенове няма значение състоянието на седалките! Ние сме там не за да седим мирно на местата си, а да подкрепяме любимия си отбор дори и сега, когато положението не е едно от най-цветущите. Помним и много по-тежки времена, когато и подобни удобства и луксове нямаше, но ние още бяхме там. Винаги зад клуба и неговите ценности, не с омраза към почитателите на другите отбори, а с любов към нашия собствен се гради бъдеще.

  • 8
   11

   Аз няма да ходя ,защото ми омръзна от това отношение,те мангалите от Лайнута няма да изтърпят това!

 2. 11
  3

  Ето за това имах предвид,те взимат пари за билети,а насреща какво ,ще седим на кални седалки!Сега всеки един от нас да се замисли ,би ли постьпил така сьс свои гости у дома ,да седят на мрьсни седалки!Не ми излизайте с номера няма да седите семкари,защото имаме и вьзрастни фенове и тн .За пореден пьт се убеждавам в некадърността на някои хора!

 3. 10
  4

  Андрей ти луд ли си. Кое му е нормалното цена 5 лв. За контрола. Стига си се мазнел на некъдърното ръководство, а защитавай интереса на феновете.

  • 6
   4

   Той нищо не плаща ,естествено че е му е нормално.

Коментарите са затворени