Бившият шеф на Ботев (Пловдив) Тервел Златев осъди клуба да му бъдат изплатени 3977.24 лева, твърди вестник “Марица”. Магистратите уважиха иска на Златев, който командваше в Коматево повече от година. Той бе назначен още по времето, когато клубът бе собственост на Цветан Василев. На бившия чиновник в БФС се падна сладката работа да се разпорежда с активите, останали от медения период, когато в Ботев се изсипваше рогът на изобилието от фалиралата впоследствие КТБ.

В същото време съдът не уважи претенциите на клуба към Тервел Златев, които са za 150 хиляди лева.

Проверка на PlovdivDerby.com показа, че Тервел е спечелил делото си срещу Ботев на първа инстанция (Районен съд). Предстои разглеждането му в Окръжен съд.

33 КОМЕНТАРИ

  1. Колко сте смешни само !!! Вие какво очаквате да ви работи за без пари ли ???Нека на вас не ви платят 4 хилки да видим дали ще мрънкате накрая посерковци !

  2. 4
    5

    Селянките са със зашити джобове, знаят само ”Дай ”!

  3. 16
    11

    Що нъ съдиииш ва господин Златев Ний тъй тъ любим ще ти на прайми миниет .Майстори сми на тая гимнастика без ръчички…
    Саде Путяфхф 1020 година.
    АЙЙЙЙ Кънариье

  4. 21
    30

    Като гледам, много цигани се интересуват от БОТЕВ, ама то комплекса няма край!

    • 14
      39

      То не е на привържениците на Велбъжд работа.-“ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Хаааахаххахха.

      • 14
        7

        АЗ СЪМ ЖЪЛТ ПУРКО ИСКАМ ДА МА МАНДРЪСАТ ЛОКОМОТИВЦИ…МНОГО СЪМ ЗАГОРЯЛ ПЕДАЛ;))))

        • 9
          11

          То пдераси на лаута колко щеш.Но пък Локомотивци няма,защото няма и локомотив-” През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.
          От перипетиите с ПРЕИМЕНУВАНЕТО и местенето остава само шампионската купа във витрината на “Велбъжд”, за която има претенции от друг клуб.”Това е,цирк,цирк,цирк!!!

      • 28
        12

        НЕ ЗНАМ СЪРСЕТО АМА ЗАДНИКА ТИ СЪС СИГУРНОСТ Е ФЕН НА ЛОКО И НЕ САМО ЖЪЛТА КУРВО А СЕГА ХОДИ НА АЛЕЯТА ЧЕ ТЕРВЕЛ ЧАКА ПАРИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА

  5. 15
    33

    Дейба вашта майка, дейба! Клошарите са в “Столипиново”, при Вълчо!

  6. 14
    36

    Дейба вашта майка, дейба! До кога ще висите в темите за “жалтите”, а не гледаме отбора на малцинствата?

    • 34
      12

      ЕЙ КЛОШАРИ,ПЛАТЕТЕ СИ НА ЧОВЕКА,ДЕЙБА ВАШТА МАМА КРАДЛИВА!

  7. 42
    17

    Става дума за 4000 лева 😀 Това е несериозно един отбор да не може да ги плати.Въпроса е има ли смисъл от такива отборчета в ”А” група ?!?! Да.явно се вижда края на отбор създаден изкуствено 2010. няма смисъл от такива отборчета ,създадени от ден до пладне!!!

    • 11
      32

      Това глупако са разноските по делото което клубът заведе срещу тоя лешпер. Съдът реши, че неговото разточителство е в следствие на неграмотност а не умисъл, заради което го оправдава и не уважава иска на клубът. И Ботев не е осъден, а е загубил дело по иск към бивш служител. Ще му платят 4000 лева и толкова, голяма циганска радост голямо чудо!

      • 26
        6

        Кой ще ги плати бе Мюмюн!?
        Сигурно за това ви дерат по пет лева за контролата утре….

    • 4
      5

      И къде прочете че не могат да платят?Нещо става в кратуните на привържениците на прекръстеният Велбъжд .Я кажете как вървят работите по високопланинската база,базата около Пловдив,спортното училище,новият стадион четвърта категория.Е такива са нещата които да ви доставят радост,а не някакви 4000лв които ви направиха безкрайно щастливи.Черешарска работа.

    • 4
      5

      Изкуствено създаден?Хахахаха..каква простотия!Защо изкуствен,да не е дошъл от Кюстендил?

  8. 39
    15

    ОЩЕ ЕДНА БИВША ЖЪЛТА КУРВА ПО ВРЕМЕТО НА КАРАИБРАХИМ СЕ ВКЛЮЧИ ВЪВ ИНИЦИАТИВАТА ЗА ЗАКРИВАНЕТО НА ЖЪЛТИЯ БЪРДАК В НАЙ КРАТКИ СРОКОВЕ И МНОГО ПРАВИЛНО НЕ МОЖЕ ТАКА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА И АЗ КАТО БИВША ЖЪЛТА КУРВА ПО ВРЕМЕТО НА ВИСОЧАЙШИТЕ ГОСПОДА БРОКЕРИ СЪЩО ПОМОГНАХ ЗА ТОЗИ КРАЙ КЕПЕНЦИТЕ ХЛОПНАХА НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ВЪВ БУДНА КОМА НА ИЗКУСТВЕНО ДИШАНЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА ИЗКЛЮЧИМ АПАРАТА ТЕ ЖЪЛТИТЕ КУРВИ И БЕЗ ТОВА СА НЕАДЕКВАТНИ ВСЕКИ ГИ ЛАШКА КЪДЕТО ГИ ХВАНЕ ОСТАНА МНОГО МАЛКО ЗАТОВА ПРИЗОВАВАМ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ…. ШИБАЙ ЖЪЛТИТЕ… АЛИВИДЕРЧИ ЖЪЛТИ КУРВИ.. АЛИВИДЕРЧИ МОН АМУР

  9. 16
    32

    Дейба вашта майка, дейба! Що не си гледаме старческия дом и събираме пари за памперси, а се занимаваме с жалтите!

    • 22
      11

      Защото сте идеални комици бе!Селяни чудесни!Съдбата ви е такава….

  10. 28
    18

    Ей сега от контролата 50 селянина по 5 лева = 250 лева и ще останат още 3727.24лв. да му висите!

  11. 38
    26

    Виж какво, Златев, нагъл си! Можеше да ги понамажеш с малко вазелин и тогава да ги подпукаш, а ти… Така на сухо бая ги е боляло, независимо, че както се казва в песента “всичките канари са педали, педали и всичките в г.а сме ги…” Нищо де, с болка или не, те са свикнали с това упражнение и геройски ще изтраят. По-интересно ще е след месец, когато публиката за пореен път ще започне да бие футболистите си, сети се защо.

  12. 26
    41

    Аххахаа бахти насрания гъз. Тоя ли говореше че иска да се връща в Ботев? Ае върни се ся майка ти шейба мръсна

    • 20
      14

      Когато Костадин Костадинов и Трифон Пачев /яли най-белия хляб при брокерите/осъдиха клуба и му взеха миробуса на школата,след това колко пъти се връщаха???Даже в момента Пачев е назначен за шеф на….школата!!!За тях нещо да кажеш?

      • 15
        9

        Какво ще каже!?
        Те шматките и Христолов гониха….ей така към 10 години го гониха….пълни олигофрени!

  13. 34
    41

    Мръсен чифут, не се наяде, толкова измъкна от Ботев и с цялата си наглост сложи и петно на клуба…

Коментарите са затворени