Президентът на Ботев Пловдив Ангел Палийски е поканил на среща ръководството на Клуба на привържениците, които преди около 3 седмици входираха писмо с искане да им бъде предоставена документацията по строителството на Колежа, научи PlovdivDerby.com. Среща е организира именно като отговор на клуба към писменото запитване, за което ви информирахме първи от PlovdivDerby.com.. Двете страни ще се срещнат утре сутринта и ще обсъдят различни варианти за завършването на стадиона. Очаква се Палийски да разкрие пред представителите на КПБП, до къде е стигнала работата по развалянето на концесията и по търсенето на начини за финансирането на строежа. От КПБП също възнамеряват да запознаят клуба с техните идеи, върху които работят от няколко месеца.

37 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    3

    Няма да ви обяснявам от кога съм ботевист и колко ми е болно за клуба. Човек си сменя жената, колата, жилището, но отбора никога. Не преставам да се чудя на хора, които възлагат надежди на едни от най-големите боклуци на територията наречена България. Точно онези имам предвид: Боко тиквата и свинята Пеевски. Явно онези от агитката, които са на хранилка в клуба им е все едно, КОЙ ще управлява, само и само да има лапачка. Цветан Василев може да е всякакъв, но инвестираше не само в Ботев, но и в още няколко спорта, строеше църкви, даваше хляб на около 60 000 човека и нямаше губещ бизнес. Айде сега се наведете, хванете се за палците и чакайте свинята и тиквата.

  2. 2
    3

    Когато има такава новина,тя ще бъде съобщена в официалния сайт на “Ботев”Пловдив.

  3. 8
    2

    В ПОНЕДЕЛНИК СЕ ПОДНОВЯВА СТРОЕЖА. НАД 100 РАБОТНИКА И 4 КРАНА ЩЕ ЗАПОЧНАТ УСИЛЕНА РАБОТА ПО ЗАВЪРШВАНЕ НА ДВЕ ОТ ТРИБУНИТЕ. ПЛАНЪТ Е ДА СА ГОТОВИ ДО КРАЯ НА ЮЛИ И НОВОТО ПЪРВЕНСТВО ДА ИГРАЕМ НА КОЛЕЖА. ЧЕСТИТО КАНАРИ.

  4. 19
    12

    Лятото ,отбора и клубът спират съществуването си! Над 5 млн. задължение!

  5. 13
    9

    КУГЪ ШЪ СТРОИМ ПЪРДЕЖА СТАДИОН ВА???НИ РАЗБРАЙМИ

  6. 15
    7

    Този отбор от 2010 ще се закрива лятото и ще се създаде нов,който ще започне от долните групи.

    • 9
      9

      Мечтиии…Ся до лятото значи!!А беше до нова година!Дори и да започне от долните групи,няма да е отбор дошъл от майната си и се прекръстил на Локу.Но пък сигурно ще бъдеш безкрайно щастлив.

  7. 9
    5

    Ава (р)Ачо,ай пак да ходим да чистими КулежЪ в неделя ва да тейба

    • 7
      8

      Че вие мангалите за нищо друго не ставате ва да тейба у малоумника миризлив.

  8. 11
    8

    Срещата приключи днес с отлично новината за всички канари. Най-важното е че съвсем скоро се подновява строежа на стадиона. Вече е договорена фирмата строител. Канари, нашата мечта, най-после ще стана реалност. Отваряйте шампанското.

    • 9
      3

      строители много, колкото искаш – плащачи няма в клуба – нито сериозен собственик, нито външен инвеститор.

  9. 13
    15

    Няма какво да се крие и дискутира. Ние сме си жълти курви и сме готови на всичко, само да ни има. Ясно е че след като ни закриха през 2009-та благодарение на ДПС чрез Барека, Делян и Цветан ни създадоха отново, но депесарския хомот тежи и до днес след невижданата държавна кражба на над 4,5 милиарда в които беше включен и нашия нов стадион!
    Днес можем да имаме стадион само ако Делян-ага каже и по никакъв друг начин. Това го знаят и децата.
    Смяхме се на Локото за Жоро, за Левент, за Галя и Коко, сега и за Крушарски, ама те не чакаха никой от тези имена, които им съсипаха клуба и ги изгониха, а ние вечно си треам. Уж “ботевисти” се пишем? Не “ботевисти” ами долни бай-Ганьовци сме си ама жалко, че някой ни е лепнал името на великия българин, че днес да го срамим постоянно заради нашите жалки комплекси и жажда за съществуване и то все по върховете.
    Прости селяни си бяхме и такива си останахме! Жалко за шепата привърженици на отбора, които са готови на всичко, само да не опетним името си със зависимостта си от Делян и компания, но това и да искаме е невъзможно. Лошото е, че всички го знаят! Давайте да сваляме отново гащите, че да ни построят колежа. Ние поне сме свикнали и няма да ни боли!

    • 12
      10

      И раздвоение ли ви е хванало манговците от Лаута?Добре е да спреш белото.

      • Ами поне си казва истината човека.Аз не виждам за нещо да е излъгал.Има един тук дето ни нарича туркофили, но истината е че вие, жълтъци сте туркофилите в града ни.Ботевъ ДПС ще се казва новия отбор, след като се разпаднете през лятото.
        Вие жълтури нямате срам!!! Сменете си името само на ДПС, това Ботевъ за какво ви е, след като сте отбора на турците в България?

    • 13
      5

      Да се правиш на Ботевист когато ги мразиш от дъното на душата си е тотално падение.Стигнахте дъното на лайняната яма и се ровите в нея заради омразата и комплекса си от Ботев.

    • 6
      6

      Дори и да си Буфер си прав за някой неща !Но да не забравя ме , че има разлика от това да закупиш мястото на отбор от по горна девизия и от това отбор да закупи твоя и да ти вземе мястото в А група.Говора за Ботев -> Металик и Велбъджа ->Локомотив..Същото е и с ЦСКА в момента !

      • 5
        4

        В какво например е прав мангото дето се пише Рачо от 13.42?Комплекс и злоба от горе до долу.Шубе ги е че а е почнал строежа на стадиона и тия са мъртви от завист.Щял да го вземе Делян?И какво?

    • 9
      5

      Да, вие сте жълти хепатитни курви от Лайнаут-джамия!

  10. 9
    9

    Хайде жълти мишки! Кажете си желанието да се нагъзите на ДПС и Делян само и само да ви направят стадиончето.

  11. 9
    8

    Ава па жъ има шампанско и сълзи ва да вейба

  12. 21
    2

    Отново ще шикалкави и лъже. Станаха вече 2 години само обещания и лъжи. Сега пак ще е същото и за това няма и да отида.Нямам думи за този мошеник. Не знам защо не му се постави ултиматум и срок.Ако не се видят резултати , да става и да си върви с цялото негово обкръжение, което хрантути. С този селски бек нямаме бъдеще. Върнете се назад във времето и вижте за колко много лъжи става въпрос. Колко много лъжи и обещания. След два месеца еди какво си, след още три нещо друго и така вече 2 години. Не му се връзвайте на този боклук. Истината е,че ни трябват други хора, това не са нашите.

  13. 20
    16

    КПБП ,не се съгласявайте ,да се молите на Пеевски.Ние сме Ботев,ако иска президентта да го моли сам.ц

    • 16
      24

      Спасението ни е в господин Дилян Пеевски , стига сме се правили че не искаме той да ни е благодетел.

  14. 25
    25

    Ачо рони сАлзи .

    $ултра$сите на сАлзи не вярват, само на кИбаБчета.

  15. 36
    23

    Или плащаш рекет както Д.Христолов .Или Палийскси, шута и вън ,както изгонихме Христолов когато започна да не ни плаща хахахахах

  16. 37
    12

    КПБП да вадят пари и да почват стадиона, стига са скимтяли.

  17. 24
    12

    Стига с тия срещи бе – дайте резултати, какво става със строежа?!?!

  18. 29
    44

    Новият договор на защитника на Ботев (Пд) Радослав Терзиев все още не е факт, поради нефинализирани преговори за бъдещата заплата на играча.
    Отборът на Ботев (Пд) е на път да се откаже от привличането на втория набелязан бразилец Алдаир да Силва.
    Ръководството чете романа ”Глад ” , а глада мори добитъка.

    • 28
      11

      Локи кн не привлече през зимния трансферен прозорец и един качествен играч.В същото време клубът напуснаха по ред причини няколко основни футболисти.
      Крушарски чете романа “ГРАД”!Ама град няма,но пък “ГЛАД”има!!А гладът мори мангалите.

      На съседната полянка,
      под дебела китна сянка,
      манго гол , по навуща,
      мазничко лайното пуща.
      Пръц-пръц, пръц-пръц, дрис, дрис, дрис,
      ял е мляко със ориз
      и лайното му се точи,
      кат сопол от тамагочи.

      • 12
        22

        Катуна се разпада щели да обсъждат тресавището цирк ли да го правят или джамия за да има къде да се молят помаците

        • Хайде бе!!!Сериозно ли?Аууу…ццццц.Ми че той катуна е разпаднат,ти не знаеш ли?Че и ПРЕИМЕНУВАН,я виж–През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.” Това е то катуна,хубаво че е Кюстендилски и няма общо с Пловдив.

    • 18
      11

      Я,някой тук бежанец е видял малко повод за радост.За кратко обаче.

  19. 20
    10

    Тридесет седмици не са ли малко множко,а ДЕРБИ?

Коментарите са затворени