“Ботев” (Пловдив) привлече в своя състав още един нов футболист през зимната пауза. Централният защитник Виктор Генев подписа договор с “канарчетата” до края на настоящия сезон и се присъедини към заключителния етап от подготовката на тима за пролетния дял от шампионата.

За последно Генев бе част от тима на родния си “Левски”, а преди това се състезава за “Динамо” (Минск). В кариерата си до момента високият 189 см. бранител е играл още за “Славия”, казахстанския “Спартак” (Семей), румънския “Петролул” (Плоещ), украинския “Александрия”, шотландския “Сейнт Мирън”  и руския “Криля Советов”.

Виктор Генев е роден на 27 октомври 1988 г. в София.

14 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    11

    Като за отборче без цели и история ,става

    • 5
      3

      E,то пък друго отборче има СРАМНА история.Ето част от нея-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;Още искаш ли?И какви са целите пред оригиналния “Велбъжд”?А?

  2. 16
    16

    Отлична визитка, сега и в гранда на Пловдив – БОТЕВ!

  3. 19
    7

    Нормално е да го вземат за 6 месеца, според мен. Това си е трансфер на пожар, а с такива никога не се знае, какво ще излезе. Същото е и с Чворович. Като му гледам качествата, той си заминава лятото на 100 %. Генев, ако покаже още в следващите 2-3 мача, че си класен играч, пък ще му се предложи договор. Друг е въпросът, че финансовите услова, които нашия отбор предлага не задоволяват никой. При положение,че във втора кипърска дивизия ще взимаш повече пари, защо трябва да седиш в Ботев?

  4. 8
    23

    Типично говедо. С 2 грама мозък в кратуната. Тъкмо ще го вкараме в правия път и ще трябва да си ходи. Поредния неадекватен ход на нашите ръководители

    • 16
      5

      Дай пари за да му предложим хубава заплата и ще остане!

  5. 37
    4

    Генев е добро попълнение,дойде ли и Илия Миланов защитата ще е прилична ,за разлика от есенния полусезон!Викторе, желая ти успех със жълто-черния екип на “Ботев”Пловдив!

  6. 6
    23

    Кви са тея договори за по 6 месеца, пак ли ще възраждаме кариера на някой ???

    • 19
      4

      Стани собственик , давай яки заплати, подписвай дългосрочни договори – няма проблем! Даже ще те аплодираме тука.
      Ама само да дращим тук – няма да стане.

      • 7
        6

        То имаше собственик, ама някои аплодиращи фенове го изгониха и още ни убеждават, че било за добро…

      • 3
        2

        Както ти така и той е прав ! Дано играчите който взехме да си заслужават договорите.Макраче според мен с парите от Жоао трябваше да привлечем 1 нападател и 2 ма читави защитници.Нямахме нужда от Чворович.Мисля , че китаеца е перфектен заместник на вратаря.Защитата ни е проблема, но нека да видим като почне сезона.

      • 3
        2

        аре отговори ми тогава къде е смисъла от такъв договор,? 6 месеца плащаме заплата и след това изчезва някъде без пари , кво печелим ? Класираме се в 6цата ли ? Пак ще играем в доланта част на таблицата , но просто ще гледам някъв мутант 6 месеца….

    • 9
      1

      Това е най правилната стъпка!Ако се докаже,да заповяда.А да се плащат неустойки по добре ли е?Иначе Б-1912 ти го рече много точно.

Коментарите са затворени