Руският Ростов и Локо Пд завършиха 2:2 в контрола играна без присъствието на журналисти и фенове. Всичко това бе по настояване на братушките. Това бе втора контрола на Ростов за днес, като в първата те играха срещу македонски тим с повечето от резервите се, а срещу Локо пуснаха по-основните си играчи. Ростов се класираха на трето мястото в тазгодишното издание на групите на ШЛ, а след 2 седмици се изправят срещу Спара Прага в мач от Лига Европа.

Локомотив Пловдив започна със състав: Пиргов, Шоко, Везалов, Котев, Виданов, Петров, Траянов, Луке, Кики (30′ Умарбаев), Мартинович, Камбуров (к)

Първите десетина минути преминаха равностойно, без някакви съществени опасности пред двете врати.
В 12′  Мигел Луке центрира от фаул в наказателното поле на Ростов, където защитник изчисти топката преди тя да достигне до Камбуров.  В 18′  Шоко с воле от границата на наказателното поле прати кълбото на сантиметри от вратата на Ростов. Минута по-късно Кики центрира от ляво, топката срещна ръката на футболист в синьо в наказателното поле на руснаците, но съдията остана безмълвен.  28′ удар с глава на състезател на руснаците по посока на вратата на Локомотив премина на 2 метра встрани.

След точно половин час игра Ростов поведе с 1:0. Центриране от ляво на Илко Пиргов бе овладяно от Андрей Препелица, който прати топката в горния десен ъгъл. Преди края на първото полувреме силен изстрел на играч на Ростов бе избит от стража на Локомотив.

Стартовия състав на Локо Пд за вторите 45 минути изглеждаше така: Пиргов, Шоко, Везалов, Котев, Тунчев, Горанов, Траянов, Йевтоски, Умарбаев, Мартинович, Камбуров (к)

4 минути след подновяването на играта гол на Ростов бе отменен заради засада.  В 50′ след центриране от корнер за сините играч на Ростов отклони с пета по посока вратата на Локомотив, но ударът мина над напречната греда. Пет минути по-късно обаче стражът на черно-белите нямаше този късмет и на Пиргов се наложи за втори път да вади топката от мрежата си в този мач.  След разбъркване в наказателното поле на Локомотив Полоз се оказа най-съобразителен и прониза горния десен ъгъл на стража на черно-белите.

В 68′ Бакалов центрира в наказателното поле на Ростов, но Камбуров остана под топката. Черно-белите намалиха резултата в 72′, когато Веселин Марчев центрира от корнер , а на първа греда Тунчев засече с глава неспасяемо за стража на руснаците.

В 77′ Пламен Крумов намери в наказателното поле на Ростов Веселин Марчев, който нанесе точен, но слаб удар, отразен безпроблемно от стража на руснаците. Десет минути преди края на срещата черно-белите изравниха резултата с попадение на Мартин Камбуров от дузпа.

 

45 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    13

    Тунчев ше ми кара гол, Везала ше го спънат за дузпа? Че тия нямат сили да минат центъра, добре че ги храня от мойта вълшебна чантичка.

    • 16
      5

      А НАШТЕ КАТО НЕ ГИ ХРАНИМ,ЩОТО НЯМА СТИНКИ,ВИДЯХТЕ ЛИ АМАТЬОРИТЕ ОТ ПАКСИ КВО НА НАПРАВИХА

  2. 19
    9

    Помашките мастий,кръв пикаят,че гранда не загуби от такъв силен съперник,а тяхния цирк го пори анонимно отборче като Пакси-като помак в такси,не знае къде е попаднал

    • 7
      14

      Само се чудя,прост и невежа ли трябва да си за да станеш привърженик на отбор от долината на черешите и да ръсиш такива простотии,или после се става такъв?А?

      • 15
        3

        А, КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ КУХ,ЗА ДА СИ ФЕН НА ПОМАШКОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ОТ ПОКРАЙНИНИТЕ НА ПЛОВДИВ ИЛИ ТО Е ЗАРАЗА ПО КОФИТЕ ОТ КЪДЕТО КЛОШАРСКАТА ТИ БЕДНА ДУШИЦА РОВИ ЗА НЯКОЯ УГРИЗКА?

        • 4
          6

          Освен Локо кн. и ЦСКА тирето,други недоразумения не познавам.За кое от двете става въпрос?

          • 7
            1

            ЗА ПОМАКЪ201?, НАЙ ГОЛЯМОТО НЕДОРАЗУМЕНИЕ,КОЕТО Е ПРЕД ЗАКРИВАНЕ ЗА N-ТИ ПЪТ,НО ТИ СИ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРОз ДА ГО ПРОУМЕЕШ

          • 5
            1

            Аз се връ навсякъди дету има пишки,дъ мъ опънът Локумутивците ми съ ще

      • 10
        2

        Ава Рачо,ава рано си станал тая сутрин ва да тейба.Май не си спал?

      • 9
        3

        По твоята логика ти трябва да си най- големия тъпак и невежа щом симпатизираш на отбор с ново име и емблема БотевЪ-Металик 2010.
        Кога ще отидете до Крумово да си просите името Ботев и автентичната ви емблема от император Христолини? Защо се наложи да си смените името и емблемата? Това Ъ за кво го сложихте отзад? Защо си сменихте и емблемата? Защо вместо да си почнете от регионалните групи купихте лиценза на Металик Сопот? ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪъъъъъъъъъъъъъъъъъъ?

        • 2
          4

          Не се иска да си кой знае какъв капацитет за да знаеш че това е автентичния Ботев.Останалото е само за ваше успокоение.Купиха лиценза на закъсалия Металик за да се прескочат началните групи,но не сме се вливали,прекръствали и тем подобни както направихте вие.И понеже не си чел по надолу,ще ти постна нещо което е хубаво да научите наизуст-“ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
          Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;вписва „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва прекратяване без ликвидация на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез вливането му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;”Сега като сте много учени,намерете съдебното решение от което е видно как Ботев е Металик!Ако не намерите сте кромпули!!

          • 7
            1

            Обясни тогава,как се казва отбора който ви пори кат риби от 2001 година?

  3. 19
    8

    Жълтит мариян огняновци очакваха да паднем, за да почнат да ни кълнат циганорите мръсни, но уви сега си хапят устните от яд и жалката им дребна жълта душичка се свива от злоба.Язък…язък поклащат отчайващо глава клетите, бездомни жълти циганета.

  4. 38
    9

    Браво на отборът на Пловдив..Отборът който носи радост на пловдивчани и България.

    • 4
      9

      Като рече за отбор на Пловдив,виж нещо и го запомни-ДЪРЖАВЕН ВЕСТНИК БРОЙ 102 от 27.11.2001г. стр.48
      Пловдивския окръжен съд на основание чл.6 във връзка с чл.231,ал.3 ТЗ с решение №4460 от 24.08.2001 г. По ф.д. № 2527/2001 вписа промени за Професионален футболен клуб „Велбъжд“-АД:вписва ново седалище и адрес на управление-Пловдив,кв.Лаута,стадион „Локомотив“;ВПИСВА„Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД ,в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД;вписва ПРЕКРАТЯВАНЕ БЕЗ ЛИКВИДАЦИЯ на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив“ АД,чрез ВЛИВАНЕТО му в „Професионален футболен клуб Велбъжд“-АД; промяна на наименованието на приемащото дружество на „Професионален футболен клуб Локомотив Пловдив-1936“- АД;

      • 7
        4

        КЛОШАР,ИМАШ СПЕШНА НУЖДА ОТ ПСИХИАТЪР,НО КАКТО ЗНАЕМ НЯМАШ ЗДРАВНИ ОСИГУРОВКИ И НЯМА НАДЕЖДА ЗА ТЕБ! ТО НЕ,ЧЕ ОБЩЕСТВОТО ЩЕ МУ Е ЖАЛ ЗА ТЕБ,ТАКИВА ОТРЕПКИ КАТО ТЕБ НЕ СА ЖЕЛАНИ НИКЪДЕ,ТАКА ЧЕ ТИ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ ЗАРОВИШ НА СМЕТИЩЕТО И ДА СИ ЖИВЕЕШ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТ

        • 2
          3

          Хахахахаха.Чети,чети какво е решил съда,за мен дерт не бери!

      • 3
        1

        Аз се връ навсякъди дету има пишки,дъ мъ опънът Локумутивците ми съ ще:))))

      • Яз съм Рачо жълтия пидаразин и искам юлокомотивците а ми отборът хастаръ затва ся връзка на темите за ГРАНДА локо;))))

  5. 32
    9

    Бездомните селянки да ходят да си ринат снега на кочината в в покрайнините на Вечния град , стига са се правили на остроумни .

    Победа кога Мюмюни , стадион кога ?

  6. 16
    10

    Какви братушки са ни тия монголци мръсни? Съобразявайте се какво пишете

  7. 27
    11

    Циганките фенове на жълтият труп създаден 2010 знаят,че Локомотив Пловдив пак ще се гаври с отборчето им. знаят също ,че мизерното им циганско отборче от 2010 няма да се класира в първата шестица,където играе Локомотив Пловдив.Това ги успокоява,че няма да има пак гавра над Жълт катун 2010. това им остана да се радват на загуби на Локомотив Пловдив. Само където от катуна не знаят,че ростов победи Байрн Мюнхен преди няколко месеца за ЛЕ.Същите тези Ростов играят1/16 за ЛЕ ,след няколко дена ?

  8. 11
    31

    Марбейски резултат… Само да не ни погнат сега, че Камбура пак ще лежи в ареста…

  9. 7
    24

    Бедни ми наивнци,сценария ви е познат предполагам?

    • 29
      9

      Да познат е, пак ще дупчим жълти трътки 😀

  10. 29
    11

    Браво,момчета . Само Локо е с цялото си сърце АЗ обичам тееееееееееее..

    Отборът който носи радостта на Пловдив и България нале але але оооооооооооооооооо

  11. 25
    7

    Цигани стига сте коментирали гранда на Пловдив, ами отивайте да спите, хахахаххахахахах

  12. 8
    29

    Дейба вашта мама циганска, тотаджийска

    • 25
      5

      Марш от тук, злобна, бедна, селска, жълта курво!

      • Ей мангал я се еби в гъза!

  13. 7
    25

    Равен с отбор, дето игра два мача за един ден 😀 Браво катунари лаутари, поне вързахте бюджета с това тото 😀
    А простите циганки си мислят, че нямало камери, щото се пазили от шпионаж 😀

    • 23
      10

      Два мача с два състава и за твое сведение, първия мач играят с резервите, а срещу Локомотив играят с играчите с които победиха Байерн Мюнхен. Локомотив отдавна не играе тото за сметка едни други отбори!

  14. 30
    11

    Браво Локо!
    Не знам само циганите от куматеву, как ще спят тази нощ, ама те трябва да са свикнали хегемона на Пловдив от дълго време е Локомотив.

    • 16
      7

      Като имаш предвид, че основните виновници за равенството са т.нар. старци!

Коментарите са затворени