Ботев не успя да запише нито една победа по време на лагера си в Турция. Канарчетата загубиха и последната си проверка в южната ни съседка с 1:2 от руския Анжи Махачкала.

Жълто-черните от Пловдив започнаха със стартов състав: 99 Иван Чворович, 24 Лазар Марин, 6 Даниел Златков, 2 Цветомир Панов, 25 Крум Стоянов, 18 Радослав Терзиев, 73 Антонио Вутов, 17 Лъчезар Балтанов, 10 Серкан Юсеин, 9 Фернандо Виана, 20 Омар Косоко.

В 24′  Нападателят на Анжи Будовский бе изпуснат отляво по нападението на руснаците и с диагонален удар изпрати топката зад Чворович, въпреки, че вратарят успя да я отклони леко.

Само 4 минути по-късно Анжи отбелязват нов гол в мрежата на Ботев по идентичен начин на първия. В негов автор се превърна Асилдаров.

През вторто полувреме старши-треньорът на канарчетата Николай Киров извърши на порции множество смени, като пусна в игра всичките си налични футболисти.

В 73′ след отлично изпълнен фаул Серкан Юсеин намали резултата на 1:2.

Това бе трета загуба за жълто-черните в Турция. Припомняме ви, че канарчетата записаха и две равенства. Във всеки един двубой, който Ботев изигра по време на този си лагер, жълто-черните допуснаха поне по едно попадение във вратата си.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    4

    Нито вратари, нито защитници а за Треньора Бял нямам думи.

  2. 4
    4

    Аматьори,като дойдат у Мездра ще ги шибаме яко помаците….

  3. 16
    13

    Нищо лошо не е станало, отидоха си у дома, видяха родата , потичаха за здраве и сега обратно да ринат сняг на кочината.

    • 5
      3

      Тия където отидоха у дома и се видяха с Зеки и Левент са други.Те са бежанците от долината на черешите.

  4. 21
    15

    ЗА ТОВА ЛИ ВИ ПРАТИХМЕ В ТУРЦИЯ СЕЛСКИ ЖЪЛТИ ПАЧАВРИ ДА СЕ НАСЕРЕТЕ ОТ СЕКС ТАКА СЕ НАСРАХТЕ ЧЕ ЧАСТ ОТ ВАС НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ МАЛКО ЛИ ВИ БЕШЕ ОНОЖДАНЕТО В БЪЛГАРИЯ ТО НЕ БЯХА МОНТАНА ЛОКОМОТИВ -ПЛОВДИВ… ВЕРЕЯ … НАФТАТА.. И КОЙ ЛИ НЕ ОЩЕ АМИ СЕГА И В ТУРЦИЯ ВСИЧКИ ВИ СЕ ИЗРЕДИХА …ОФ ДА ЗАКРИВАТ ПО БЪРЗО БЪРДАКА ЧЕ МИ ПИСНА ОТ ВАС

  5. 19
    15

    Феновете на Ботев (Пловдив) се обърнаха отново за помощ в към Ирена Кръстева и Ахмед Доган. В специална декларация те отново призовават шефката на Нова Медийна Българска Група да започне преговори с Димитър Христолов за закупуване на клуба. Както е известно, в края на миналата година двете страни бяха много близо до договор, но в последния момент сделката пропадна.

    До Нова Медийна Българска Група

    Уважаема госпожо Кръстева,

    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в “Б” футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

    До Димитър Христолов

    Господин Христолов,

    Отборът на ПФК Ботев Пловдив е поел за трети път под ваше ръководство към “Б” група.Това е поредното доказателство за вашата управленческа и финансова немощ.Търпението ни се изчерпва,непоносимостта ни е взаимна,изходът е само един-продажба на клуба.Незабавно се свържете с единственият реален купувач – Н.М.Б.Г. и им дайте шанс да довършат започнатата сделка.

    Едновременно щастливи-Завинаги разделени!!!

    ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912

    ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ

    ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

    24.03.2009

    ПЛОВДИВ

    • 4
      7

      Сеира ще е като напишат писмо до свинян блеевски.

    • 5
      1

      Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.
      „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство, само за да се харесаме на малката групичка, която определено не може да се отъждестви с десетките хиляди наши привърженици.

  6. 13
    12

    Браво на жълто-черната легенда Серкан Юсеин

    • 14
      8

      Серкан е малък за легенда, виж Ружди Керимов е друга бира!

  7. 12
    6

    Златкоооов, много си слаб бе пич! За какво бега до него 40 метра без да избиеш?

  8. 11
    9

    По-точното заглавие би било – ” Ботев си тръгва с няколко загуби от Турция”

  9. 12
    12

    Ботев що не си правят контролите и лагерите в Мадан, по-евтино е, а може и да запишат победи срещу ФК Мадан и ФК Рудозем.
    Крум Стоянов капитан, той е голмайсторът на Ботев, с най-много асистенции при головете в собствената врата.

    • 19
      14

      Тия Анджи мноу добри!!Ако нъ фанат нас Кюстендилските бежанци шъ ни разцепът.

Коментарите са затворени