Старши треньорът на Локомотив Пловдив Едуард Ераносян заяви след загубата в контролата срещу Слован, че футболистите са показаи доста хубави неща.

„Резултатите не са важни в тези двубои. Показахме и доста хубави неща. Жалкото е, че след две индивидуални грешки получихме един гол. Играхме срещу много силен отбор. Добре се представиха момчетата. Изпълниха болшинството от нещата, които искахме от тях. Ясно е, че има още неща, върху които има да работим“, коментира Ераносян.

„При всички случаи в следващите две контроли ще направим така, че всички да играят, за да имат равни шансове. Продължаваме с тези футболисти, които са при нас. В отбора в момента не говорим за титуляри и резерви“, добави треньорът на Локомотив.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 5
    6

    ми няма пари да го е.а, никой не купува фишеци за облаците зимъска.

  2. 20
    5

    Селяндури в жълто, що не си гледате вашия обор? Там поне всичко е наред. И треньора ви е супер и играта и всичко. Заможни сте финансово, строите стадион, спокойни сте за бъдещето си….
    Нас ни оставете. Ние изпадаме и се разпадаме. Свикнали сме и ще се мъчим.

    Радвайте се на вашия обор и успехите му, както на цялостния просперитет на клуба ви, а нас ни оставете!

  3. 7
    21

    Бъркай лютеницата Едо – в това ни е спасението с тия дърти мастии дето остави. Де са ти владите, бре? Аааа, в Холандия, аха..щото за нищо не стават, нали?

    • 9
      1

      КО СТАА МЕМЕТ РАСТЕ ЛИ ЖЪЛТАТА ПИШКА А….ИЛИ ВИ ВЛИЗА РЯЗАНАТА НА ДПС МАМКА ВИ СВИРКАДЖИЙСКА….

    • 7
      1

      КО СТАА МЕМЕТ РАСТЕ ЛИ ЖЪЛТАТА ПИШКА А….ИЛИ ВИ ВЛИЗА РЯЗАНАТА НА ДПС МАМКА ВИ СВИРКАДЖИЙСКА….

  4. 10
    14

    имами прекрасен треньор разбира много . Симеон играе в Холандия . за тук не ставал

Коментарите са затворени