Старши-треньорът на Ботев Николай Киров изрази разочарованието си от резултата от втората контролна среща на тима от началото на годината, в която „жълто-черните“ допуснаха поражение с 0:3 от унгарския Пакси. 

„Загубихме с категоричен резултат в двубой, в който по нищо не отстъпвахме на съперника. Напротив – особено през първото полувреме превъзхождахме напълно тима на Пакси. Създадохме няколко добри ситуации и крайният изход спокойно можеше да бъде в наша полза. За съжаление продължаваме да бъдем неефективни пред гола и в същото време да допускаме елементарни попадения в нашата врата.“, заяви наставникът на „канарчетата“.

„Не мога да кажа, че съм недоволен от поведението на отбора. Както и да играем обаче няма да имаме успех ако не повишим концентрацията си в защита и не започнем да оползотворяваме положенията си. Това е голямата ни слабост и сме длъжни да направим всичко по силите си, за да я отстраним до края на подготовката.“, допълни Киров.

Треньорът на Ботев коментира и ситуацията с червения картон на Омар Косоко в началото на второто полувреме:

„Голяма глупост от негова страна, за която ще си понесе последствията. Изгонването му от игра се отрази на отбора и допуснахме два леки гола в числено намален състав.“

„Продължаваме подготовката по начертания план и се надявам, че в следващия мач ще коригираме пропуските и ще продължим да развиваме положителните неща, които се забелязват в играта ни.“, завърши Киров.

20 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    5

    ПАК ЛИ НЪ МАНДРЪСЪХЪ ВА,НИЙ СМИ НАЙ-СИЛНИТИ НА СЕЛУ.КЪК МОЖИ ВА ТВА СМИ КЪНЪРИ 2010 ЕДИН ПЪТ.АЙЙЙ КЪНЪРИЕЕ

  2. 7
    5

    belia I ko4a 5 godini ne iskaraha futbolis ot 6kolata s tehnite poznania za futbol po dale4e ot botev nekadarnici I to mnogo dale4e

  3. 8
    9

    То е НЕДОПУСТИМО и НЕДОРАЗУМЕНИЕ като теб да е треньор на отбор като БПФК1912, АМА КВО ДА СЕ ПРАВИ.

  4. 12
    4

    Не е нормално да пропуснеш десетина положения за гол и в същото време да ти вкарат три след твои груби грешки.Липсата на Паоло вече проличава.

  5. 13
    17

    Киров не се прави на ядосан. Няма кинти за заплати и трябва да се играе тото! Какъв по- добър момент за това от контролите в паузата!?

  6. 20
    6

    Черно белите комплексирани пак са тук.Отбора им прави героично реми а те нямат нито един коментар.За сметка на това безброй за Ботев.На това му се вика злоба и огромен комплекс.Трагедия за тях е да знаеш че каквото и да правиш си вечно втори

  7. 16
    21

    Добро смо играли, доста смо търчали, ала смо немали шанса.

    ЗАКРИВАЙ !

    • 18
      6

      Не е закрит,направо е ЗАЛИЧЕН!!През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ (Пловдив). На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това е!Трагедия!Да си пишеш Пловдивчанин,а да си привърженик на отбор от Кюстендил!Хубаво е че сте само 323 чивака.

      • 8
        15

        Ибахмивъ 323 пъти и още ви се иска!
        Шибай жълтите мастии!

      • 5
        9

        Защо сте БотевЪ? Това Ъ за кво ви е?
        Защо откраднахте емблемата на Рапид Виена? Къде ви истинското име, и истинската емблема?Защо се сляхте с Металик Сопот?

        • 6
          1

          Наистина ли си толкова проЗ, или се правиш. Това е първото име на Ботев. Това е и първата емблема на Ботев. С годините Ъ-то отпада, а емблемата се сменя няколко пъти, като на повечето отбори. Не сме се сливали с Металик, а им купихме лиценза. А вие защо закрихте отбора? Справка “ДВ бр. 56 Петък, 22 юни 2001 г и ДВ бр. 102 Вторник, 27 ноември 2001 г. Къде е купата на Локомотив? Някой виждал ли е къде е изложена?

          • 1
            7

            Ти наистина ли нямаш повече от 2 криви гънки в мозъка?
            Името и емблемата ви са в Крумово!!! Това всички го знаем, защо не отидете да си я вземете от император Христолов? Било старото име…добре защо си върнахте старото име? По-точно защо се наложи да сложите Ъ-то.Не ядем доматите с корените!

          • 5
            1

            Можеш ли да четеш? Написал съм ти го. Първото и оригинално име на Ботев е Ботевъ. След реформата в правописа буквата “Ъ” отпада от думите. Това е за всички думи, които са завършвали на “Ъ”. Защо да не си върнем старото име? Емблемата която ползваме в момента е тогавашната емблема на футболния клуб. Защо да не си върнем старото емблема? Нещо май не можещ да ми отговориш на въпросите. Сетих се и друго. Защо в УЕФА не съществува ФК Локомотив 1926?

  8. 17
    16

    Белия,нямаш вратар,защита,дефанзивни халфове!!!Това е големия проблем на отбора,за така нареченото “ръководство”…без коментар!

    • 11
      16

      Защо да нямате вратар бе нали взехте супермена Чворович?
      Дефанзивни бол също – Серкан, Меледже и Балтана ще е готов за старта.
      Защитата в и е Радо, Златков, Панов и супер Марио, кво искаш? С тошко, Косоко, Бризола и бразилската червшка ставате на нивото на Локо Го, Пирин, Монтана и Нафтата.Ти кво искаш шампиони да ставате.
      Нямате пари тва е, сателит сте на Лудогорец.Не виждаш ли, че взимате футболисти под наем, за кво ви са?
      Да трупа само опит при вас не е ли обидно? Значи сте на нивото на Септември и Оборище.

      • 11
        5

        Типично по цигански. Измисляте нещо и почвате да го повтаряте и си мислите, че ще стане истина. Как разбра, че сме сателит на Лудогорец? Това, че им продаваме футболисти нищо не значи. Повтарям ПРОДАВАМЕ. Кой друг отбор в България може да си позволи да купи футболист? И какво като сме взели футболист под наем? Млад футболист, младежки национал. На вас за какво са ви футболисти над 35 години? И то кой играл, кой не. Вие на кое ниво сте? На Конелиано ли?

        • 2
          1

          НЕ ИМ ОБРЪЩАЙ ВНИМАНИЕ НА ЦИГАНИТЕ. С ТИЯ КУЦИ И ДЪРТИ КОНЕ – ПРЕЗ ПРОЛЕТТА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ШОУ. А И ТОЯ НЕДЪГАВ ТРЕНЬОР ОТ АРМЕНИЯ – ШОУТО ЩЕ Е ПЪЛНО.

  9. 23
    27

    Само Ники Митов Жадния може да вкара тази сбирщина в правия път.

    Да отиват да му се извиняват феновете и го правете треньор незабавно.

    • 2
      1

      ТОЙ Е САМО ЗА ВАС – КАКВИТО ФУТБОЛИСТИТЕ НА ЛАУТДЖАМИЯ – ДЪРВЕНИ И ТОЙ ТОЛКОВА ДЪРВЕН.

Коментарите са затворени