Бившият спортен директор на Ботев Пловдив Георги Марков празнува днес своя 45-и рожден ден. По този повод той е дал голямо интервю за Меридиан Мач. В него той застъпва и темата за канарчетата, Румен Чандъров и Ники Костов.

“Румен Чандъров е много амбициозен. В Ботев ще съжаляват, че си тръгна. Той обича футбола и имаше добър проект, който сега ще реализира със Септември. Повече хора като него и Стойне Манолов са нужни на футбола ни. Такива, които да дават пари, защото без тях нищо не става. Ники Костов си е във Варна. почива и чака оферти. Упрекваха ни с него за чужденците в Ботев Пловдив, ама сега са доволни от трансфера на Жоао Пауло. Рафаел също беше добър, но се контузи. Лъчо също получи травма и това се отрази на резултатите в началото на сезона. Пожелавам бързо възстановяване на Христо Бонев. Моето състояние не беше тежко като неговото. Дано по-бързо оздравее.”

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Ама тук било пълно с олигофрени! Като онези 30-тината дето изгониха Митов и Чандъров!
    Хайде сега болни олигофренчета изкараяте пари от джобовете си да издържате отбора!
    Иначе в тъпите си коментари сте много силни! С такива олигофренски фенове “Ботев” е за никъде! Няма кой да дойде да инвестира в този клуб при положение, че шепа олигофрени ще му назначават треньорите и ще му правят селекцията! Явно сред феновете на “Ботев” има много прости, неграмотни и тъпи хора!

  2. Ходи прави свирки на помака, и не ни занимавай с твоята жалка ибрикчийска особа.

  3. 17

    В Българския футбол е пълно с тъпанари. Този е поредното доказателство. Главата му служи само да пази равновесие, той тръгнал акъл да дава!

  4. 23
    2

    Ако искаш и малкото ботевисти който те уважават, да продължат да го правят, не коментирай тази болна тема каквото имаше се каза, като си оцелил жоа пао още поне 20 с Чандъров ударихте гредите така чееее гледай Септември, но колкото и да го прави отбор, няма кой да му каже браво защото няма публика.

  5. 25
    1

    Толкова обича футбола, че отправя заплахи към юношите. Особено тези, които искат да минават в Ботев.

  6. 22
    11

    Не беше ли тоя дето викаше че сме пред буферите след края на сезона, пък бяхме с 16 точки зад тях?

Коментарите са затворени