Заради непрестанния снеговалеж над Пловдив двустранната игра, която Николай Киров мислеше да организира най-вероятно ще пропадне. От сутринта работници на базата на Ботев в Коматево полагат огромни усилия да почистят изкуствения терен, но до към този момент (2 часа преди 13:30, за когато беше предвиден спаринга) те са успели да изринат снега само от 1/3 от игрището. Отделно от това огромното количество сняг, което се натрупва около терена и няма, как да бъде извозено допълнително намалява размера на игрището. В Ботев се надяват да успеят да направят двустранната игра утре или вдругиден, за да може Николай Киров да види дошлия на проби Ондрей Кокурек в игрова обстановка. Припомняме ви, че играча пристигна вчера и ще остане няколко дни на проби. По предварителен план той трябваше да бъде наблюдаван по време на контролата със Созопол, но в последствие тя пропадна и бе заменена от двустранна игра, която също е на път да се провали заради лошото време под тепетата. Все пак работниците в Ботев продължават и към този момент да чистят терена в опит да създадат подходящи условия за тренировъчен процес. Жълто-черните заминават на лагер в Турция в неделя, където вече ще се готвят в по-нормални метеорологични условия.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    Господи/прости ми,че споменавам напразно името ти/,щом и циганите и кучетата от крайните квартали си чистят дворчетата със “снегоринчета”явно България е страната на неограничените възможности!!!Голям смях,циганин с лопата е….снегорин!

    • 5
      6

      Що бе селски , като нямате , да ви услужи човека , прав е че манежа на цирка трябва да се почисти, за да видим новите клоуни.

  2. 4
    8

    Имам едно малко снегоринче с което си чистя двора , ако имате нужда , ще услужа , не може манежа на цирка да е непочистен.

  3. 12
    4

    Канари,това са меко казано несериозни работи!Каква е тази подготовка без почистени терени?Къде са новите 5-6 нови качествени попълнения/българи и чужденци/които ще вдигнат качеството на отбора?Това,че обичаме любимия си “Ботев”Пловдив не значи,че трябва да си затваряме очите пред аматьорщината на така нареченото “ръководство”.Само “Ботев”!!!

Коментарите са затворени