Трима футболисти от досегашния състав на “Ботев” вече не са част от тима. Иван Стоянов, Даниел Кутев и Милен Кикарин разтрогнаха договорите си с клуба и са свободни да преминат в друг отбор.

От началото на зимната подготовка тримата тренираха отделно от отбора, след като старши-треньорът Николай Киров обяви, че няма да разчита на тях.

“Ботев” вече се раздели с други трима играчи през зимната пауза. Контрактите на Стенио дос Сантос и Наско Милев бяха прекратени, а договорът на вратаря Павел Петков изтече и не бе подновен.

4 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    Честит Банго Васил, скъпи мой жълтъри!

  2. 6
    3

    Точен коментар- мисля по абсолютно същият начин! Само ще добавя, че Кикарин и Кутев трудно ще си намерят място и във В група!Вервайте ми!

  3. 5
    4

    СЛЕДВА ПОДСТРИГВАНЕ И СЪБЛИЧАНЕ. ДА ЗАПОМНЯТ ХУБАВО ПРЕСТОЯ СИ В КОМАТЕВО.

  4. 20
    1

    Иван Стоянов е класен футболист и в доста мачове се раздаваше максимално и беше лидер на отбора. 18 мача 3 гола и 4 асистенции са добра статистика за полусезон. Имаше обаче няколко мача, които по-добре да не коментираме за да не развалим добрите впечатления. Вероятно заплатата му е прекалено висока с оглед на приноса му и отборния бюджет, за това се разделяме. Кутев игра в 16 мача но не доказа, че има место в отбора. Само за 4 мача Кикарин показа, че не е футболист за А група. Благодарности от мен, желая им здраве и успехи в личен план.

Коментарите са затворени