Бързоногото крило Бирсент Карагерен се оказа ненужен в Локомотив (Пловдив), след като Едуард Ераносян го отписа с лека ръка. 24-годишният халф сподели в интервю за БЛИЦ СПОРТ, че е шокиран от изненадващото решение на треньора си.

– Kaкво се случва с теб, приключи ли с Локомотив (Пловдив)?
– И аз не знам какво се случва. Ераносян ме шокира с решението си. Вчера ме извика и ми каза, че няма да разчита на мен.

– Какво го е накарало да вземе това решение?
– Обясни ми, че съм нямал шанс да се преборя с конкуренцията. Нямал съм нужните качества и не виждал как ще пробия до титулярния състав. А аз не смятам така. Винаги съм давал най-доброто от себе си за Локомотив. Не съм очаквал подобно развитие на нещата. Започнахме подготовка, всичко беше нормално, а на четвъртия ден ми сервира, че не ме иска.

– Потърсиха ли те вече от други клубове? Не е тайна, че си желан от Верея, Славия, Берое, Дунав и Пирин…
– Да, наистина има сериозен интерес. Четири-пет отбора се интересуват за мен. Няма да остана без работа, но недоумявам защо се случи така с Локомотив. За момента нямам представа за бъдещето ми, но се надявам час по-скоро да се изясни. Все още съм футболист на Локомотив, имам действащ договор до лятото.

– Собственикът на клуба Христо Крушарски обади ли ти се?
– Г-н Крушарски не ме е търсил. Знам, че в момента е в чужбина. Сигурно и той е изненадан от решението на Ераносян. Всички са изненадани, а аз – шокиран! Бях последният човек, който щеше да си тръгне от Локомотив. Много пъти можех да го сторя, но не го направих, защото този клуб ми е на сърцето. Израснах на “Лаута”, като бях малък всеки ден пътувах с автобуса от Асеновград и обратно за тренировките. Локомотив (Пловдив) е моят живот. Отдавна разбрах, че и феновете много ме уважават. Днес цял ден ми звънят и ме питат какво се случва. Казват ми да не ходя в друг клуб, настояват да остана в Локомотив. Но как да стоя, след като Ераносян не ме иска. Надявам се по-скоро бъдещето ми да се изясни и да мисля изцяло за футбола.

11 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    4

    Буфери, изгаврихте се с това момче, което не заслужаваше такава гавра. Познавам такива хора като него – те са много лоялни и отдадени, това им е в кръвта – може да е турче, но е много свестен. Сега си създадохте враг до гроб. Ще ви шиба, където и както ви хване, само да му паднете на мерника. Тази гавра е жестока. И вие като фенове си налягате парцалите и мълчите.

  2. 8
    2

    КАКВО МЕ ЗАНИМАВАТЕ С НЯКАКВИ ОТ МАЛЦИНСТВАТА ????? СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА СВИНСКО И ВИНСКО ……НАЗДРАВЕ

  3. 9
    2

    такива са мизерници Еду и Зума – да изгонят Биската. Останахме само с старци-разбойници тотаджии.

  4. 19
    2

    Арменеца е доказан мръсник, навремето взе пари да уреди мач и така и нищо не направи, а парите вече бяха отишли по машинките! Точно по същият подъл начин навремето разкара такива надежди на Локо като Орловски и Ботев- първо им каза, че ще разчита на тях, а на другия ден ги преотстъпи на други отбори!

  5. 17
    4

    Арменец,още не си дошъл и зве да бъркаш лайната,където си бил все си се насрал.Не сме 2004 !До третия кръг си ,дръж се като човек,надменен тип!

  6. 23
    13

    Биска, видя ли сега колко са долни Зума и Еду?
    Аз кат ви разправях..

  7. 25
    12

    Да ама взехме Роберт Петров Сега идва ред на Електричката Данчо Тъча Кюмюрджиев и сме шампиони АЗ ВЕРВАМ НА ЕДУ и му дзавам 800 дни

  8. 33
    16

    Дейба вашта мама локомотивска Ще говорите против мене и за този арменец Ще го натиря аз скора арменеца в някоя дупка

  9. 37
    21

    Каква драма, Правоверен циганин от село легенда и юноша на Локомотиф Спор Падишах Кулюбю изгонен от клуба! Срам и позор! Дано Аллах ни прости този грях!

Коментарите са затворени