Локомотив (Пловдив) ще трябва да изчака около половин година, за да разбере ще получи ли на концесия стадиона в парк „Лаута“. Това обяви пред 7DniFutbol.bg собственикът на „черно-белите“ Христо Крушарски.
„Внесохме документите, които се изискваха от нас и сега ще трябва да чакаме 5-6 месеца. Това е сложна и дълга процедура, а и политическата ситуация в държавата не е добра за такива проекти. Правителството няма пряка връзка с това, но все пак времената са сложни“, уточни Крушарски и изкара уникална причина, заради която няма да сложи козирка на новия стадион, който влиза в проекта му за 16 милиона лева – Ияд Хамуд.
„Това момче е много талантливо и Ераносян вярва в него. Казах на Ияд и на баща му, че много които бързаха падаха и после не успяваха да станат. Той вече беше на доста проби в чужбина, не е нужно да вдигаме още очакванията. На 15 години той няма да стане по-висок, ние няма да го връзваме за коне, че да го разтягаме. Той трябва да бъде гледан добре, но няма и да чакаме много, за да не презрее. Зума и Чавдар Цветков са почнали да играят футбол на по 16 години, Ияд е на 15. Важно е да го гледаме добре и той да бъде поливан, така да се каже, затова и няма да имаме козирка на стадиона – да го вали дъжда“, завърши в типичния си стил Христо Крушарски.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 13
    4

    Ава кво ви пука ба да вейба? Нъл Кулежъ е готов и даже козирка има? И на Коматиу си имами козирка и Самуилов каза парата жъ га дава.Ай кънарье!

  2. 5
    14

    Ха-ха-ха цирка се започна.Сега ще има едни оправдания едни лъжи.ИСТИНАТА ЩЕ ЛЪСНЕ
    Катуна се разпада….Цирка продължава…

    • 14
      3

      Хахахаха циганите без катун , говорят за разпадащ се катун, те това ако не е циганска цигания, дейба ваща мамица и жалките жълТурци.

  3. 23
    13

    Забравих най-важното да кажа, а именно: В този страшно снежен ден, мощен кур за жълтите от мен.

Коментарите са затворени