Ръководството на Локомотив няма да пусне нападателя Ияд Хамуд в юношеския национален отбор за участието му на силен международен турнир в Русия, съобщава в днешния си брой вестник “Марица”. Голямата надежда на черно-бялата школа, който направи впечатляващ дебют при мъжете тази есен, бе повикан в държавния ни тим до 18 години за мемориала в памет на руския голмайстор Гранаткин, който ще се проведе от 8 до 20 януари в Москва. Наставникът на пловдивчани Едуард Ераносян обаче държи 15-годишният талант да проведе пълноценна тренировка с мъжете с цел да бъде налаган през пролетния дял от първенството. Поради тази причина на Ияд не бе разрешено и да отиде на проби в елитния английски Мидълсбро, нещо, за което PlovdivDerby.com ви информира преди празниците.
Черно-белите започват подготовка на 9 януари, понеделник. Една седмица заниманията ще бъдат в Пловдив, след което отборът заминава на триседмичен лагер в Алания. На турска земя ще са и всичките контроли на пловдивчани преди старта на първенството. За момента не се предвижда представяне на тима пред собствена публика и феновете ще могат да видят любимците си директно при гостуването на Верея в Кольо Ганчево.

13 КОМЕНТАРИ

  1. ВАРИ ГО ПЕЧИ ГО МАЗНИЯ КОМЛЕК СИ Е МАЗЕН ЦИГАНИН!!
    С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ ГОВОРИ ЗА ЦИГАНИ????
    С ОЩЕ ПО ГОЛЯМА НАГЛЯРЩИНА ПЛЯМПА ЗА ПЛОВДИВ КОИ КАКЪВ БИЛ В ХИЛЯДОЛЕТНИЯ ГРАД????
    А БЕ МАМА ВИ ДЕЙБА ЖЕЛКА ЦИГАНСКА !!!
    ОТ КЪДЕ СЕ ПРЪКНАХТЕ ??!!
    КОГА СТЕ БИЛЕ НЯКОЙ В ПЛОВДИВ??!
    КОГА ЩЕ БЪДЕТЕ НЯКОЙ В ПЛОВДИВ???
    СПРЕТЕ ДА ПЕТНИТЕ ТОВА СВЯТО ИМЕ !!!
    КЮСТЕНДИЛСКИ ПОДОБИЯ НА ХОРА !!!

  2. Хахаххаахахха
    ТЪПИТЕ ,КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ!!!!!
    НЯМА ПО ПРОСТИ ЖАЛКАРИ !!
    ХАХАХАХАХААХХАХАА

  3. Хахаххаахахха
    ТЪПИТЕ ,КОМПЛЕКСИРАНИ МАНГАЛИ!!!!!
    НЯМА ПО ПРОСТИ ЖАЛКАРИ !!
    ХАХАХАХАХААХХАХАА

  4. 2
    3

    Жълтъци, Крис Добрев не го ли взехте от Бургас? Може ли да ми кажете, колко от т.нар. перспективни млади надежди наложихте в представителния ви отбор?За цигани точно вие ли отваряте човки?Мариан Огнянов от Лом, какъв беше – циганин престъпник, на който му скандирахте името доскоро!Този Меледже и другата ви печка – Косоко защо не ги споменавате, като си говорим за цигани и бежанци.Носите име на виден революционер, като Христо Ботев, но това не ви пречи през отбора ви да минат българчета, като Ирфан Юсеин, Дормушали СаидХоджа, Исмет Рамадан и Серкан Юсеин.Връх на селянизма ви е цигането от Лом.Колкото до Ияд Хамуд вие добре се запознахте с него на дербито – головият му пас към Камбуров, когато я прекара между ушите на цялата ви защита още ви стряска на сън.Като е много голям талант Крис, вашият бял вожд, що не имаше топки да го пусне.Пусна го при решен мач с побратимите ви от Разград и с нищо не се запомни.

  5. 4
    5

    Онази звезда Серафим Михайлов къде играе в момента? Хамуд ще е поредният цигански балон.

  6. 4
    5

    СЕЛСКИ,ти от Говедарци ли си от къде си не знам,ама много си прост.Прост ,та чак чупи тъпомера ха-ха-ха ще умра от смях.На въпроса:-“Като имате добри юноши, що не ги взимате при мъжете?”
    -ще ти отговоря така тъпако .-Школата даде петима дебютанти в първия отбор на Ботев Пловдив.Това са
    Кристиан Добрев, Иван Кирев ,Петър Чалъков ,Атанас Ташолов и Здравко Дерменов .Друг 18-годишен младок – Милко Георгиев, дебютира също в рамките на отминаващата календарна година.Това са шест човека от школата на които се дава шанс.Виж сбора на годините на единия и другия отбор.Ха-ха-ха а за циганета не ми пиши,че последния ви трансфер не е на цигането ШОКО а?Разбирам комплекса и злобата ти,че Ботев се развива и ще остане да съществува въпреки твоето желание.А фактите са ,че школата на Ботев е на светлинни години пред тази на локо,и то не само като материална база.Очевидна е и зависта ти ,че ако евентуално ви направят база тя ще е на село Говедарци ,а Коматево е квартал на Пловдив.А СЕЛСКИ…..

  7. 11
    1

    Еду си знае работата,пробите в Мидълзбро са 5-6 дни това не е сериозно тoя турнир в Русия е ала-бала да вземат от цецка и Левски таланти.По-добре е да си проведе нормална подготовка с отбора.Видяхме Райков извикаха го за 5 минути игра,размътиха му главата -формата и игратата му спаднаха

  8. 5
    17

    Махмуд е само на Локуту от Столипинбург!

  9. 9
    49

    Това цигане какво да прави в БЪЛГАРСКИЯ национален отбор???

    • 50
      10

      Те онова недоразумение, плашилото Неделев взимат при мъжете, без никой да знае защо, ти за това изключително талантливо момче се питаш! Едо знае най-добре, как се постъпва в такъв момент! Само простаците в жълто тръбят за тоя и оня, кви таланти били и къде играели, а накрая ги освобождават! Да припомням ли за Чунчуков, Алекс Колев, Гамаков и всички от онова време, които бяха прибрани с парите на крадеца и за които се пишеха по две статии на ден, колко големи таланти били и в кои национални гарнитури ги викали? Сега и с този Добрев, дето бил новия Роналдо. Нищо. Тя съдбата си знае работата!

      • 9
        14

        Много си прост ти МАНГО.Чунчуков беше продаден на Лудогорец.А и тримата споменати от теб ви го начукаха стабилно.Тошко също ви пори доста.Вземи да се информираш и по добре за Крис Добрев,там набора му от Локо му са вечни абонати.Кой какъв талант е остави на хората дето разбират.Ще видим какво ще излезе от този прехвален бежанец .Школата на Ботев бълва играчи и тепърва ще бълва още и още,а школата на Локо извади едно цигане и оцапахте гащите…Не е лошо да погледнеш и класирането на ДЮШ,където школата на Ботев при шест набора е на върха и то не за първи път.Таланти много,бъдещето е в тях…..

        • 7
          3

          Селски, не говори глупости, че разсмиваш! Тези дето ти ги е изредил човека за никъв уй не стават и го доказаха. И за Добрев не бързай. Той игра няколко мача и при мъжете и нищо не показа. Хамуд в дебюта си показа класа и даже подаде брилянтен пас на Камбура за да ви унижи. Това само за пример. Нивата е дълга и за Хамуд е още рано за прогнози. Дано стане. Щом успехите за теб са по един гол над Локото, значи си ми ясен. Гледай в момента къде са. Големия талант расте, а не пропада като вашите! Като имате добри юноши, що не ги взимате при мъжете, ами продължавате да взимате циганета от чужбина? Ние от скоро стабилизираме школата и резултатите се виждат и тепърва ще става по- добре. Само почакай. Класирането и на нашите не е лошо като за начало. Вие още на изпарения я карате, пък и звездите ви са рожби повече ма медиите отколкото са реално. Разбирам болката ти от фактите дето е написал колегата ама е много прав а ти само комплекси си избил в писта си. Селски.

Коментарите са затворени